Mamici de iulie - august (79)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

cornelia_laura vreau eu te rog frumos cutia de Galactogil. Te sun sa vedem cum facem sa o iau de la tine. Da mie mi-a citit preotul la 9 zile, a venit acasa mi-a citit si mie si lui bebe si gata.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Doamne cat ati mai scris....pana am terminat de citit am uitat ce anume trebuia sa raspund si cui
Felicitari proaspetelor mamici si welcome fetelor noi pe-aici
Noi suntem la Sinaia de sambata si e tare tare bine. Am stat toata ziua pe afara, la plimbarica, in curte in hamac sau balansoir si Luca e cel mai fericit. Papa bine si doarme. Mai trece cate un colicel pe la burtica, dar il alungam repede
Cu scuzele de rigoare ca nu mai stiu exact cine intreba sau afirma asta, si Luca doarme iepureste noaptea, se mai frichineste, dar daca il las in pace adoarme la loc, sau il legan putin cu patutzul si gata...sau apelam putin la suzi sau o gurita de ceiutz...am inteles ca e normal ca bebelusii la varsta asta sa nu doarma foarte profund...
Crissa, cu serul ala in nasuc e treaba neplacuta, si eu ma chinui si nu imi iese mereu...il chinui, plange, dar e parca mai simplu cu Colargolul dupa cum ti-am zis, ca nu ii mai trag cu pompitza. Atentie insa: Colargolul usuca mult narile, asa ca nu se pune decat de max 2 ori pe zi.
Subscriu si eu la ce zicea Bibi, nu prea ai cum sa ii faci program lui bb acum, dar la fel ca Larisa, si noi avem cam acelasi program care variaza usor ...
Cornelia, pup fata. Sper ca Eric este bine. La mine a venit preotul la o sapt si ne-a citit acasa mie si lui bebe, iar la 40 de sapt am fost eu la biserica si mi-a citit numai mie.
Muuh, iubita, ziceai ca papi rosii? Super tare, mie mi-a fost teama ca cica sunt belea pt bebe din cauza semitelor. La fel am auzit si de vinete, pe care eu le ador...
Tu ce salate mananci?
Sabana pup fata.
Adelutza, cum mai sunteti? Suna-ma daca e ceva
Amabella, eu ii dau lui Luca NAN HA< este hipoalergenic si foarte bine tolerat.

Gagici, noi plecam nitzel la plimbarica, intru mai incolo sa mai scriu si sa va citesc. Pup si sa aveti o zi frumu.

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Muuh, cu placere. Sa sti ca si ceaiul zice cumnata mea care a nascut in aprilie ca e foarte bun. Daca vrei ti-l dau. Daca nu poate e alta doritoare. Iti trimit mesaj pe mail.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Cristina_Ioana:Eu ziceam de dormit iepureste iubita...Sarumana de raspus..Cu suzi nu sta al meu in gura pt.ca il pun cu capul intr-o parte si ii cade suzeta...Chiar si-o scoate singur ca sta mai tot timpul cu mainele la fata si la gura.Sa-l pun cu capul in sus?Dar dupa ce mananca parca mi-e frica..daca regurgiteaza si se-neaca?Sa aveti o sedere placuta la Sinaia....Super tare!!!
LA mine n-am adus preotul ...trebuia sa se ocupe sotul..dar a vorbit cu un preot care a inteles gresit de la el sau nu se pricepe prea bine..ca a zis ca nu are o slujba speciala de bebe...asa a inteles el ca trebuie ceva special...In fine..azi cautam altul..ala care ne-a cununat pe noi ca am mai multa incredere in el...De la voi am aflat ca trebuia la 9 zile...DAr de ce ?

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

bb nu a dormit aproape deloc ieri, chiar dc tinea ochii inchisi din 5 in 5 min incepe sa planga sau sa tipe. Am incercat o gramada de formule pt colici dar nimic nu l-a linistit. Cu kk stam la fel, nu putem sa facem deloc, ne chinuim ingrozitor , se screme si se chirceste si apelez la supozitor imediat pt ca nu pot sa-l las asa. Ii dau si Debridat care am inteles ca il regleaza la burtik si cica ar face kk mai des dar nu a dat nici un rezultat. Nu stiu cum sa mai procedez, nici pediatra nu este in Buc. Dc stiti vreun leac minune pt colkici inafara de Sab, Bonisan, Debridat spuneti-mi si mie.
Poate si eu sunt putin paranoia, dar cand il vad ca plange, se agita, nu doarme, se inroseste tot intru in panica.
Eu ii dau Humana 1, credeti ca de la alt lapte praf ar putea face mai usor kk si l-ar suporta mai bine? Am vazut ca multe mamici dau Nan, este mai bun?

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca spune:

Fetelor azi dimineata a nascut Eliza, o fetitza de 3,300kg, desi era programata pentru joi, fetitza a vrut sa vina azi.

Sa-i uram toate cele bune
si o galerie...chiar daca este dupa

va pup pe toate,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

cornelia_laura multumesc mult. Am vazut mail-ul o sa te sun un pic mai incolo sa vedem cum facem. Voi lua si ceaiurile daca zici ca sunt eficiente. Mie de doua zile mi-a scazut brusc "productia" asa ca acum ma mulg intr-o disperare si beau toate ceaiurile pe care le am ca sa mai "stimulez" bidoanele.
Cristina_ioana scumpa pai eu rosii mananc doua pe zii de cand am venit acasa. La pranz mananc castraveti cu salata verde sau porumb cu orez si peste, cartofi cu pui si masline in fine tot felul de combinatii. Petrecere frumu la Sinaia sa va distrati sa cresteti mari si lasa ca plimbarile pe pantele de acolo o fac pe mami zana.
pentru Geliza sa iti traiasca sa fie sanatoasa si cuminte, refacere usoara.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

eliza, felicitari, sa-ti traiasca fetita, sa te refaci repede!
crissa, intrebai de ce trebuie sa citeasca a noua zi; sunt reguli bisericesti stabilite cu ....ani in urma (8 zile este legat de perioada de menstruatie), care nu sunt discutabile;

anasia 40+ Alessia
pozici
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Buna fetelor,
Mai intai, bine v-am regasit! Felicitari mamicilor noi si sa le traiasca bb-ii si succes mamicilor in devenire!
Am revenit si noi. Am nascut marti 1 august prin cezariana, o fetita minunata de 2950g, 48 cm, Apgar 10,cu numele Ana Maria.
Madyn, te rog pune-ma si pe mine in listuta!
Sabana si Anabela, ati avut dreptate, conditiile de la Euroclinic au meritat toti banii, doctorii si personalul sunt super ok.
Inca sunt zombi, nu stiu cu ce sa incep si nu prea stiu pe unde merg prin casa, sanii ma dor sunt umflati si am facut rani la mameloane,am ceva lapte dar nu suficient sa se sature fetita, trebuie sa ii dau completare la fiecare masa.
Credeti ca o pompa de san m-ar ajuta sa scot laptele mai usor? Macar pana se vindeca ranile, pentru ca este practic carne vie la mameloane.
Voi ce pompe de san folositi?
Va rog sa ma ajutati!

Va pup si incerc sa citesc din urma,
louisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

geliza, FELICITARI MAMICO!!!! SA VA TRAIASCA FETITA!!

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput