Mamici de iulie - august (79)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

GELIZA:FELICITARI..SA-TI TRAIASCA...
SI TUTUROR MAMICILOR CARE ATI NASCUT ZILELE ASTEA FELICITARI, SANATATE SI RECUPERARE RAPIDA.

ANASIA:MERSIC de raspuns...n-am zis ca se discuta,intrebam care-i regula...
Fetelor l-am pus cu fata-n sus, i-am dat suzi si vad ca o ia dar ii tot cade..DAr ma intreb oare e O.K.?Poate de fapt nu s-a saturat si eu ii dau suzi aiurea...A papat 110 ml...Chiar nu stiu ce sa fac...sa-i mai dau laptic sau sa-l tin asa cu suzi pana la urmatoarea masa..desi mi se pare cam mult timp...de adormit vad ca n-are de gand!!!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

geliza, felicitari pentru bebe. Sa creasca mare, sanatoasa si voioasa!
louisa, felicitari mami! Eu am folosit cu succes pompa Avent Isis. Am luat-o cu 1.700.000 din Careffour Colentina. Am scos laptele cu ea nesperat de usor.
cristina_ioana, ce frumos ca sunteti la aer curat super...abia astept sa plec si eu la Botosani..aer curat..ajutoare multe...numar zilele pana plec.
muuh, si la mine a mai scauzt productia de laptic si bag ceaiuri si galactogil ca disperata. Mai ales ca fata mea e innebunita dupa tatzi...nu ii place deloc la biberon..tot pe tatzi o cauta toata ziua.
Asa se bucura cand o pun la tatzi...ca mi se rupe inima atunci cand vrea sa pape si stiu ca nu am laptic la ora aia. Nu stiu ce sa mai pap sa revina productia...ca nici pofta de mancare nu prea am.
mamanati, super de tine..plimbari piscina...si eu cand imi aduc aminte ca am zacut in pat..3 luni de sarcina.
crissa, pune-l intr-o paturica si iesi cu el pe balcon daca e racoare. In Bucuresti e racoare si Alexia mi-a adormit imediat pe balcon ca era maraita. Nici a mea nu vrea suzi..o scuipa.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Buna dimineata mamicute si gravidutze,

Am intrat sa va anunt cu bucurie ca ieri dimineata a nascut si Ancutex.
Maria are 3750g si 54 cm si a primit Apgar 9. S-a nascut prin cezariana cu anestezie epidurala.
Si mamica si bebelina sunt bine si va saluta pe toate.

Numai bine va doresc si eu.

Larisa 28+ Horia Matei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

ELIZA fata rea. Nu ai vrut sa ne asteptzi si pe noi. Lasa ca poate macar cu Anasia sa fac pereche. Sa-ti traiasca bebica sa va refacetzi rapid si sa veniti akasa. Cred ca ai plecat in mare graba dimineatza de akasa ca am vazut ca inca ai messangerul descvhis. Ma bucur tare mult pentru voi. Pupici.

ANCUTEXfelicitari si tie pt bebe.
iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Eliza si Ancutex felicitari, sa aveti bbi sanatosi si sa va bucurati de ei!

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Pup fetele harnice!
Geliza si Ancutex felicitari pentru bebeline!
Lucians sa stii ca si eu mananc orice,pana acum bebelina nu s-a suparat.
Larisa nici eu nu am pofta de mancare dar mananc obligat fortat.Chiar daca nu imi place,inchid ochii si inghit.Tofu de exemplu,urasc gustul dar fiindca e sanatos in fiecare zi pap
Crissa noi dormim cu bb in pat,avem un pat mare,bebelina doarme la mijoc,intre pernele noastre.Noaptea mi-e mie foarte bine,motai in timp ce ii dau sa pape.Pe David chiar daca nu l-am alaptat tot in pat cu noi l-am culcat pana la 3 luni.Nu a protestat cand l-am mutat in patutz.
Patricia nu vrea suzeta,de fapt nu accepta nici biberonul,am incercat o data sa ii dau completare fiindca mi s-a parut ca nu s-a saturat.Ei cand a simtit tetina in gura a inceput sa scuipe si nici nu a acceptat-o.Sanul in schimb cu viteza luminii l-a apucat.
Cristina-Ioana misto ca sunteti la aer curat si racoare.
Ce as veni si eu in Romania pentru putina umbra,caldura din ultimele zile ma darama,astazi am avut in dormitoare 36-38 grade.Jos in living e mai bine ,doar 30 grade asta acum la 6 seara,la amiaza nu m-am uitat.

Stefania,mamica de 2 ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

iulenca, la cum sta treaba, ai sa nasti inaintea mea, cu siguranta, ca bebelina mea n-are de gand nimic;
ancutex, felicitari, mamico, sa-ti traiasca Maria!
crissa, nu te supara, m-am referit la faptul ca unele chestii nu ni le spune nici preotul, pt ca sunt "taine"; finuta mea n-a acceptat suzi deloc; pana isi regleaza bb metabolismul, da-i papa cat cere si cand cere;isi va regla si somnul si masa mai incolo;

anasia 40+ Alessia
pozici
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistic spune:

Va pup, dragelor! Felicitari celor care deja v-ati vazut cu marfa livrata!
N/am mai scris, dar de citit va tot citesc. Vad ca si Geliza a pus jos... Cand se poate, mai treceti si la mine o masuratoare: 36 sapt, 3000g.

Crisa, slujba de 9 zile, din cate m-am informat ar fi pt binecuvantarea numelui lu' BB.Ca sa-i poti spune pe nume pana la botez. Cel putin eu asa am inteles. Te-as ruga daca si cand ai timp, sa/mi zici, te rog, cu ce medic ai nascut la Valcea si eventual ceva amanunte legate de comportamentul personalului din maternitate.

Pupici tuturor, laptic mult si ...rabdare!

mistic, 36+ si BB Mihai (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Felicitari noilor mamici si nastere usoara celor care au mai ramas cu burtic.
Noi suntem bine ,papam titi,noaptea mai bem Nan(e mai bun decat oricare ca nu constipa).
va pup si mai scriu
Monica ,Cristian 1 luna si Daniel 4,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Eliza si Ancutex felicitari. Sa va traisca minunile. Refacere rapida si laptic din belsug.
Cristina ce misto de tine, ca ai plecat. Si eu tot cochetez cu ideea de a pleca, dar inca nu stiu unde. Oscilez intre Breaza si Sinaia, as prefera Breaza.
Am trimis poze noi cu Alexandra.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput