Mamici de iulie - august (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Larisa, ok..cu sticlutele...sper sa ma intalnesc cu medeea luni sa le iau de la ea si apoi vorbim...eu teoretic joi dimineata ma internez la elias pt cezariana

Eliza 38+2z cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timna spune:

stie cineva la cat timp dupa ce elimini dopul gelatinos urmeaza nasterea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timna spune:

va rog imi raspunde si mie cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccc77 spune:

GIZELA, iti multumesc ca m-ai trecut in lisztuta voastra.

Andra36s+6 zile si bebe Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by timna

stie cineva la cat timp dupa ce elimini dopul gelatinos urmeaza nasterea?

poate dura intre cateva ore si 2 saptamani...depinde de fiecare organism

Eliza 38+2z cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccc77 spune:

Fetelor, as vrea sa atasez si eu niste pozici Imi puteti explica cum se face? Odata atasate, vor aparea de fiecare data cand scriu un nou mesaj? Va multumesc.

Andra 36s+6zile si bebe Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

timna,eu am eliminat dopul dimineata,iar noaptea am nascut.In timpul zilei,am avut usoare contractii ca nici n-am crezut c-am sa nasc in acea zi.

MAMICILOR CARE ALAPTATI,stiti cumva ce alimente in afara de varza,fasole,ceapa,usturoi,citrice,castraveti,de fapt tot ce-i crud,tb sa eliminam din alimentatie? Auzisem ca si pepenele face rau,asa-i? De ce? Ca-i diuretic,contine fff multa apa...De piersici,ce ziceti?
Astept raspuns de la voi,pt ca ,mai nou,au aparut colicii si la noi.Am sperat ca ne vor ocoli...Si suntem mai agitate,si cand papam tzitzi la fel,ne strangem,ne frecam piciorusele...urat de tot,de nici nu ne lasa sa ne saturam ca transpiram mult.

larrisa,please,sa nu ma uiti cu acel ticker in semnatura.Cand ai tu timp...

gabitzacu Daria(14 iul 2006) siAndrei(28 dec 1996)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20060714/n/Daria-Antonia/dt/8/k/4ffd/age.png

poze DARIA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_stro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Bine ai venit acasa Adelapop, felicitari!
Geliza, multumim si iti tinem pumnii joi sa fie bine.
Leistra, am inceput si eu sa ma spal cu ceai de galbenele si pelin, apoi ma dau cu unguent cu propolis.Am bafat si un diclofenac, sper sa nu fie probleme de la el. Am observat cand m-am sters ca au cazut niste fire, asta ce mai inseamna, e de bine sau de rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Buna fetelor! Nu v-am mai scris de cateva zile pt ca ma simt f obosita cu toate ca bb doarme destul de bine noaptea, prind si eu 4-5 ore de somn adunate. Am mare noroc cu mama ca altfel nu stiu ce as face. Ziua il mai las cu ea cand doarme si ma pun si eu in pat o ora dar nu adorm, stau si picotesc in pat.
De cateva zile bb e f agitat dupa ce mananca, sta vreo 2 ore pana sa adoarma iar, se agita ,geme, plange, tipa. A mai patit cineva asa? Or fi colici? Am incercat o gramada de formule, si Debridat, dar cred ca ii vine sa vomite de la el si nu prea mai mananca dupa ( il dau inainte de masa). Voi ce mai folositi pt colici? Dimineata se chinuie sa faca kk ,si se screme saracutul de ti se rupe sufletul, dar de 2 zile ii pun un mot de supozitor cu glicerina si face pana la urma dar nu vreau sa devina obisnuinta. Ceai nu prea vrea sa bea, am incercat sa-i dau de musetel ca am auzit ca e bun pt constipatie dar nu-i place. Baby Drink il bea dar am vazut ca are menta si nu i-am mai facut de 2 zile. Dc se mai confrunta cinevva cu pb astea sa-mi spuna si mie cum procedeaza pls!
Le felicit si eu pe toate fetele care au nascut intre tp, sa aiba bbi sanatosi, mancaciosi si fara colici, iar fetelor casre vor naste o nastere cat mai usoara si refacere rapida.
La 2 sapt bbi vostri cate mese mancau si ce cant, iar noaptea cat dormeau?
Va pup si incerc sa intru mai des.

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Madyn,felicitari pt Mihai,sa creasca mare,frumos si sanatos !!!!!

19

Mergi la inceput