Mamici de iulie - august (79)
Raspunsuri - Pagina 15
ccc77 spune:
Draga GELIZA, scuze, din greseala am pus albinuta, nu prea stiu exact cum se folosesc, acum m-am prins, te rog sa ma treci si pe mine in listuta voastra, Andra
leistra spune:
dariana, uite iti scriu si eu, desi foarte tarziu, eu am foslosit din prima zi alifia cu galbenele cu propolis si in patru zile nu am mai avut nimic, faceam pipi in dus, sub jetul de apa (scuze!, dar altfel nu puteam, ca ma ustura de moarte), apoi aplicam repede alifia, iar noaptea o alaptam culcat, dar bine ca la alaptat am renuntat destul de repede ca nu aveam prea mult laptic, ajuta mult si ceaiul de musetel si de pelin, sa faci spalaturi
in ce priveste lapticul
, la sfatul pediatrului, ii dau acum din patru in patru ore, din trei in trei ore e prea des, adica trebuie sa aiba pe zi cel mult sapte mese, deci noi am ajuns la sase, si ii dau cate 100 ml, mai tarziu voi creste cantitatea si ii voi da din cinci in cinci ore
adela, bine ai venit acasa! taty, se pare ca ai avut o nastere usoara, bravo!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
anasia spune:
adelapop, bine ai venit acasa!multumesc, emilia, sigur ca vreau sa ne povesteasca cate ceva despre cum a fost la nasterea provocata, please, daca ai timp!!! cat despre pediatru, am sa vorbesc cu asistenta dr T, mi-a spus de dr neonato care o sa vina acasa, dar o sa trebuiasca un dr de familie pt bb, probabil pt retete gratuite, trimiteri. etc;
anasia 39+
Alessia
pozici
bebe
larissa_79 spune:
Amabella, NAN HA este un lapte praf hipoalergic care e foarte bine tolerat de nou nascuti. Ii dau si eu completare la bebe a mea.
adelapop, bine ai revenit acasa. Furia laptelui am avut-o si eu...sa ai grija sa nu storci foarte tare sanii cu pompa ca stimulezi si mai tare lactatia. Pe mine m-au ajutat mult si compresele reci puse pe sani...schimbate f f des..ca se incalzeau. La mine a durat 4 zile furia laptelui...dar mi s-a parut o eternitate.
Fetelor, eu nu stiu ce jucarii sa i-au la bebe ca vad ca deja urmareste cu privirea...am incercat cu un prosopel colorat si se tot uita dupa el. Isi tine si capul cand o pun pe umar sau pe burta...se vad progrese de la zi la zi.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
ccc77 spune:
ANASIA:ai avut dreptate co cola.L-am trimis pe sotul meu sa imi cumpere si am baut 2 cani .M-a ajutat tare mult sfatul tau, bebelina mea a inceput sa se agite mai tare. Acum m-am linistit.Iti multumesc pentru sfat, Andra.
anasia spune:
ccc77, cu multa placere, si eu am trecut prin asta, saptamanal, sa zic, sotul plecat, ma plangeam ca nu simt bb cum trebuie, mai serveam cate un capucino si rezolvam;
anasia 39+
Alessia
pozici
bebe
Sabana spune:
quote:
Originally posted by dianav
Draga SABANA,
Multumesc mult pentru raspuns.Sanatate multa tie si bebelusului tau!
Ai nascut normal sau cezariana? Mie, de teama, mi-a intrat in cap ca as dori cezariana, mai ales ca termenul nasterii la mine este in preajma Craciunului si nu as dori sa ma apuce noaptea sau sa fie medicul in concediu. La cezariana imi imaginez ca ma poate programa cu cateva zile mai devreme.
Din cate am inteles eu in pachetul de 2000 si putin Euro intra spitalizarea 3 zile si serviciile medicale oferite in acest timp-bineinteles in principal nasterea.E adevarat?
Mi-ar placea cand iti gasesti timp sa imi dai si alte detalii, nu am pe cine intreaba...ce trebuie sa iti aduci de acasa si tot felul amanunte pe care nu are cine sa ti le spuna decat cineva care a trecut prin asta.
Eu aveam DPN-ul pe 13 iulie, dar dr a apreciat ca nu mai sta pana atunci asa ca initial am fost programata pe 29 apoi pe 27 iunie la cezariana. Dr mea a considerat ca nu pot naste natural si intr-un final mi-am dat seama ca are dreptate. Eu am platit mai mult de 2000 de euro deoarece am avut si insotitor, sotul s-a internat cu mine. De acasa nu trebuie sa iti aduci nimic, iti dau ei tot. Eu am avut supozitoare cu glicerina la mine, singurele pe care le-am folositca medicamente de acasa. Ce am mai folosit de acasa a fot nivea intim, cu asta ma spal si nu suport alceva si evident pasta si periuta de dinti. Totul straluceste de curatenie,, personalul este impecabil, serviciile pe masura. Poti suna la clinica si sa mergi sa vizitezi maternitatea. De asemenea iti poti alege un medic din clinica sau sa vii sa nasti cu dr tau, care trebuie sa colaboreze cu ei. Iti dau un exemplu de cat sunt de pregatiti, eu am avut la un moment dat impresia ca mi s-a rupt apa, am sunat-o pe dr mea, era 6 dupa amiaza, in juma de ora tot blocul operator era pregaiti. Cand am ajuns eu la spital erau toti pe faza, numai ca eu am plecat acaa, era alarma falsa. Mai intreaba-ma tu si eu iti raspund.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Sabana spune:
Scuze ca scriu cu picioare sunt pe 7 carari. Bebelina mea a fost azi foarte agitata de la 6 la 12 dimineata. Intr-un final a potolit-o soacra mea. E singura care poate.
Si eu o scot in maneca scurta, daca est efoarte cald. SI in casa tot asa o tin. Eu am mereu un schimb la mine, in plus daca e vand ii pun o caciulita. Mai ales daca mergem in Herastrau acolo e curent de la lac.
Le felicit pe toate mamicile care au nascut. Sa va traiasac comorile. Refacere rapida.
Muh si eu simt locul amortit. Imi zicea nasa mea ca dupa vreo 2 ani o sa incep sa il simt din nou cum trebuie.
Vineri am fost la controlul de 6 saptamani. Totul e in regula. Cica pot sa imi incep si viata sexuala, dar nu stiu daca o sa mearga. La voi cum e?
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
geliza spune:
quote:
Originally posted by ccc77:te rog sa ma treci si pe mine in listuta voastra.Iti scriu datele mele: DPN-14 august cezariana, zi de nastere-19.04.1977, SEx bebe-fetita, am fost urmarita de Dr. Hrubaru, Clinica Bega Timisoara.Iti multumesc, Andra
gata, esti in listutza...si bine ai venit...sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos
Eliza
38+2z cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
fetelor, abea acum am mai apucat si eu sa citesc ce-ati mai scris...
bine ati revenit fetelor acasa...Adelapop, Dariana, Mishi, Taty...sa va refaceti rapid si bebeii sa fie cuminti, mancaciosi si somnorosi
Eliza
38+2z cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)