Se uda chiar si cu pampers !!!!
Eric are azi 3 saptamani. De cand am venit cu el acasa avem noaptea aceiasi problema. Se face fleasca pe spate de pipi desi folosim pampers. De pus stiu sa-l pun corect, am luat masura 2 (3-6 kg) el avand acum aproape 4 kg. Bebe nu se strezeste sa manance cat se trezeste din cauza ca e ud. Ce ma sfatuiti? S-a mai confruntat cineva cu problema asta?
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Raspunsuri
roxanaz spune:
pune-i un pampers o masura mai mare - poate face mult pipi si nu poate absorbi atat de mult. poate fi una dintre solutii. sau verifica daca e pus corect si daca aricii snut stransi bine, sa nu se desfaca. la cate ore il schimbi?
Roxana
cornelia_laura spune:
Pai ii pun pampers nou la 10.30 seara si la 2 cel tarziu e ud tot. Pe primul baiat nu-l schimbam deloc noaptea. Am sa incerc cu un numar mai mare. Folosim Pampers deocamdata. La Eduard am folosit Happy. Sa schimb marca?
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
iacobica spune:
si eu zic sa incerci cu un numar mai mare. pana la urma poti trece si la alta marca, important e sa va fie voua bine. oricum, nu cumpara un bax intreg , ca sa ai ce arunca. mergi la farmacie si cumpara 1 sau 2 bucati si vezi cum este. succes !
Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si
Raducu Stefanucu(16.06.2004)
Darria spune:
Corina, o singura explicatie gasesc: pampersul are defect de fabricatie.
Am patit si noi asta la cele de 3-6 kg, doar la unele, nu la toate(sa zic la 3, max. 4 bucati la pachet). Stiu si de la alte mamici de existenta acestei probleme la Pampers. Tot asa se uda la spate desi pampersul avea putin pipi in el.
La toate scutecele de la Pampers patesti asta sau doar la unele?
Editare: citeste si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52868&SearchTerms=pampers
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
karina1976 spune:
Si noi am patit acelasi lucru, se uda copilul noaptea de ziceai ca a facut dus.
Apoi am observat ca daca ii ridic "putulica" in sus, atunci se uda; din momentul in care i-am lasat-o cum statea ea normal, nu am mai avut probleme.
Prietena mea are 2 baieti si la ei a patit la fel, cand ii ridica "putulica" se uda tot, in rest nu, si asta fara sa schimbe marca de scutece.
karina1976
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
daniella4 spune:
Cornelia esti sigura ca e de la pipi? Cu caldurile astea bebeii transpira zdravan. Al meu, la o ora dupa ce adoarme e fleasca pe body, dar stiu ca de la transpiratie. Deci daca ii pui putulica in jos si-i prinzi corect ariciul n-ar trebui sa fie de la pipi.
cornelia_laura spune:
Uite ca la asta cu asezat putica nu m-am gandit ca ar fi o cauza. Diseara incerc asa. Multumesc fetelor de raspunsuri.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
joker spune:
uite ca nu sunt singura...cand era edutz mic am patit la fel cu cele de 5-9 kg si am trecut pe happy...erau fleasca cam intr-o ora jumatate...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
crinuta spune:
Incearca cu Libero. Mie mi se par net superioare celor de la Pampers.
Crinuta si
Rayan
Andra28 spune:
La Libero exista scutece chilotel, care stau mai bine pe mijlocelul lui bebe, dar nu stiu sigur daca exista si ptr bebei asa mici.
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)