Se uda chiar si cu pampers !!!!
Raspunsuri - Pagina 2
aurelia1278 spune:
Am avut si eu probleme cu pipi iesit pe langa scutece, desi fetita mea nu are... putzica, evident
. Asta era semnalul pentru trecerea la marimea urmatoare de scutece. Eu am folosit de-a lungul timpului Pampers si Happy. M-am impacat ceva mai bine cu Happy.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
mamitzica spune:
Si eu am avut aceiasi problema cu Pampers cind era bebe mic de 2-3 luni;desi era marimea corespunzatoare greutatii erau prea largi in spate si se uda tot.Am trecut la alta marca si totul a fost bine asa ca eu zic sa incerci si alte scutece si sa vezi cum e.
cattalina spune:
noi am folosit numai pampers si mai pateam asa dar numai accidental daca il prindeam mai larg sau daca facea putin mai mult decat reusea sa absoarba....
de pampers am fost foarte multumita per ansamblu...si nu am avut curajul sa iau alta marca de scutece cu toate ca erau si mai ieftine...
acum facem la olita si ii super bine asa:)

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)
JARMO spune:
Incearca sa-i schimbi marca , poate cele pe care le ai acum nu sunt destul de absorbante . Si eu pateam asa , apoi i-am schimbat marca, nu marimea !
mina spune:
Si eu pateam asa pt ca Matei e model "inalt si subtirel la mijlocel"
Degeaba luam scutece pt greutatea lui ca erau largute la talie (chiar daca pareau ca se asaza ok). Incearca sa schimbi marca de scutece cu unele care au elastic la spate (sigur gasesti la Daipers si la Libero ca eu de astea am folosit si am fost f incantata). Cu Pampers nu m-am impacat decat cu New Born ca dupa aia a inceput distractia, ca si la tine.
Bafta!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
cornelia_laura spune:
Inca o data va multumesc la toate pentru raspunsuri. Cu siguranta voi schimba marca, am sa incerc mai inati Happy. Si diseara probez si treaba cu asezatul puticii.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
hermelina spune:
cornelia - uite un sfat .eu am patit la fel am sunat la cei de la procter&gamble scrie nr pe pachetul de pamapersi si am vorb cu Roxana Paun sau o colega a ei , am trimis 2-3 pampersi din pachet la ei au facut verificarea si am primit acasa un nou pachet de pampersi Maxipachet si scuzele de rigoare. Suna acolo si spunele problema, e dreptul tau.....
"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"
laura72 spune:
da,da cum asezi putica e problema.in sus normal ca da pe afara ca doar nui prinzi ariciul sa nu poata respira.in carticica reclama pe care am primit-o de la maternitate se specifica sa fie in jos.el oricum sta asa in mod normal.si aseaza bine "garniturile"are un elastic in int.pe care il trag spre ext si nu sunt prob.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Incearca cu Libero. Mie mi se par net superioare celor de la Pampers.
Crinuta siRayan
Sunt de acord! Si noi am folosit Libero si ni s-au parut mult mai bune decat orice alta marca de scutece.
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
ancutzathree spune:
buna!
aceiasi problema am avut-o si noi la inceput pana am invatzat
eu sa pun ca lumea scutecul...sa fii atenta sa se petreaca bine partzile laterale,iar intre craci,elasticul acela sa fie lipit de picioare...nu stiu daca am reusit sa ma fac intzeleasa....si noi credeam ca marca e de vina,dar cand am skimbat mai multe si tot asa era am zis ca alta e problema si asa a fost,acum nu se uda indiferent ce marca as folosi...
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

Rayan