Se uda chiar si cu pampers !!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor vroiam sa va spun ca a fost prima noapte in care nu s-a udat si s-a trezit sa pape abia la 3.00. Aseara am avut grija sa-i asez putzica in jos. Nu stiu daca e coincidenta sau a avut efect dar va multumesc de sfat. Omul cat traieste invata chiar daca e la a 2-lea bebe. De schimbat marca tot am sa o fac, cu Happy.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_b spune:

Eu am crezut ca numai noi avem probleme cu pampers. Noi mai avem si alta problema. Dimineata, scutecul este dezlipit la partea superioara si o parte din gelul interior este in body. bineinteles ca si bb e ud. Am patit tot asa cu cate 2, 3 bucati din pachet. Noi folosim marimea 5.
vreau sa le intreb pe cale care au schimbat scutecele: nu s-au iritat bbii la funduletz dupa ce ati schimbat marca de scutece?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Am patit-o si eu cu pampersii.Si nu numai o data.Apoi m-am gandit sa schimb marimea si a functionat.Asa ca si acum ii schimb marimea cand Alexia are numarul de kg. cu care incepe categoria urmatoare.De Exemplu acum suntem la 4+ si avem 9 kg.

poze

Mergi la inceput