40 cu + sau - (cap.15)
Raspunsuri - Pagina 9
cicina spune:
Fetele , dar de ce chestia cu slana si palinka tocmai la iarna, eu vin sapt viitoare in Buc.
cicina
polux spune:
Buna seara si buna sa va fie inima fetelor. Dar stiu ca a vostra e buna(inima).
Iulia apropo de a o mai avea sau nu, hai ca iar va mai pun un banc.
Cica Bula da divort dupa o saptamana de casatorie, pe motiv ca nevasta-sa nu are ce ii trebuie unei femei. La judecata ,judecatorul o intreaba pe dna Bula daca stie motivul de divort.Ea spune ca nu si cand il aude se pune pe ras. la care judecatorul ii cere o explicatie, de ce crede sotul ei ca ea nu are ce trebuie unei femei.
pai domn judecator, noi stam intr-o garsoniera si avem doar un pat, si cu noi in garsoniera sta si sora mea care merge la liceu. De o saptamana de cand ne-am casatorit, Bula vine tarziu acasa in fiecare noapte, beat mort, se dezbraca si intra intre mine si sora-mea, si ia un crac de al meu si unul de-a lui sara-mea, si ce sa gaseasca intre doi craci diferiti.
Asa ca Iulia, tu mai ai sa nu mai ai...?
Carmi drum bun si distractie maxima, si inainte de toate sanatate maxima.
Mai Craciunito si tu Iulia, nu staim eu de ce era mereu ocupat la buda cand aveam si eu nevoie ca omul, voi faceati cu randul.
Gabitzam hai lasa ca o sa se obisnuiasca pustiul. Mai greu o sa te obisnuiesti tu...
Nu am terminat de cetit.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
O Lu si tu mai ai o zi si intri in vacanta...sa-ti fie de bine. Asta am iubit eu la francezi ca se respecta, pauza de cafea la zece, pauza de masa la 12 , iar pauza de cafea la 4. Super fain, si vara vacanta toata lumea.
Simona cum a fost intalnirea cu prietena? Ufff ce imi lipsesc si mie prietenii. da,da stiu va am pe voi...dar e distanta asa mare intre tastaturile noastre.Gata ca incep sa bocesc si cica butoiul e inchis pentru renovare.
Apropo Iuliana ai iesit din butoi?
hei fetele cu intalneala cum fuse...inteleg din mesajul Craciunitei ca nu ar mai fi plecat...sper ca nu ai chiulit de la servici.
Hei, stai ca rectific, caci am vazut si mesajul iulianei...lupul moralist, cica nu se plange pe aici, dar ea e in butoi cu totul.Iuliana cand ai timp da si tu un buzz sti tu unde.
Soni, hai fata mami spune si tu ce ai pe sufletel, caci nu e bine sa ti in interior.Hai uite aici un umar, frumoaso.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
parpalak spune:
nematics, pai zaharul e ala care fermenteaza... nu? Sucul ala momentan nu e mai acrisor decit era de la bun inceput, si e dulce rau, ca i-am pus deja zaharul, ca-n reteta (ca dupa ce i-am pus zahar a inceput s-o ia din loc..) E un soi de suc semi-fermentat, bun rau . Ala care a ramas l-am pus in frigider, semidescoperit, sa nu explodeze p-acolo. L-oi bea pe post de suc... serile...
O fi vreun motiv pentru care visinata se face cu visine intregi.. n-am gast decit des-simburate, asa ca poate d-aia...
O iesi un soi de vodca cu suc de visine pina la urma... oi vedea.. deocamdata golesc sticlele sa nu dea p-afara si mai gust ce-am scos, dar cum ziceam... mai pe seara, sa ma pot duce direct la culcare..
Dulceata am fiert-o vreo 3 ceasuri, m-am plictisit, asa ca i-am oprit focul si-oi boteza-o compot.. ca vad ca n-are de gind sa se lege...
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
cicina spune:
Parpalak esti fericita c-ai gasit visine si asa cum sant, eu de cand sant aici, le vad numai in poze, iaurt si atat. Dar nu trebuia sa pui si alcool peste ele? Asa nu fermentau.
cicina
KUKI spune:
Bonsoar
Daca ma mananca palma stanga iau sau dau bani? Da Doamne sa iau, ca de dat inapoi am pe vreo 5 ani de acum incolo !
Liliana, eu daca dorm singura...cred ca se cheama ca n-am. Sau mai bine zis, am, da' nu dau. Uite-asa !
Soni, hai mai mama ca si eu era sa alunec azi in butoi, dar cu ultimele puteri m-am agatat de margine si m-am salvat. Si a intuit bine Craciunitza, am sters si mesajul scris in momentul de cumpana. Si iaca mi-am revenit. E drept ca m-a ajutat si o inghetata de vanilie sa scap de depresie. Dar fiind pentru un scop nobil n-o sa-i calculez punctele
Noapte buna
nematics spune:
Parpalak, daca fermenteaza inseamna ca nu ai pus suficient zahar, asculta la mine ca am experienta indelungata - fructele se acopera cu zahar si se lasa zece zile la soare pina isi lasa siropul lor, dar nu fermenteaza; aku la visine e drept ca le pui intregi si atunci sucul ramine protejat de pielitza - asa fara simburi poate ca au avut tendinta sa fermenteze mai usor, fiindca pulpa a fost in direct contact cu exteriorul.
Sfatul meu este sa pui urgent alcoolul peste ele intr-o damigeana si sa le lasi pina la iarna sa extraga alcoolul din pulpa esentele de visine
faptul ca nu au simburi nu afecteaza gustul in mod deosebit, ar trebui sa iasa si asa - de obicei se pune o mina de simburi sparti peste visine ca sa aiba putin gust amarui de la cianurile care se gasesc in simburi - poti sa pui o mina de simburi de cirese zdrobiti peste. Daca vrei sa iasa un lichior fin, lasa-l pina la iarna in damigeana - daca aveti rabdare pina atunci - altfel si cu votca, aku, merge.
nematics spune:
quote:
Originally posted by cicina
Fetele , dar de ce chestia cu slana si palinka tocmai la iarna, eu vin sapt viitoare in Buc.
cicina
cicina - fiindca atunci se taie porcii - aku gasesti cu greu slana de slana ca aia de anul trecut s-o terminat, breee poate pe la Nomi sa mai fi ramas o tzira ca-i mai la nord unde-i mai frig...
parpalak spune:
N-are mama damigeana, doar multe sticle de Cola. Zaharul l-am pus peste ele, am amestecat oleaca, dar dimineata le-am gasit c-o "pluta" de zahar roz. Am mai amestecat in ele, le-am bagat in "damigene" le-am umplut pe trei sferturi), si-apoi m-am apucat de golit damigenele ca dadeau p-afara. Asa ca acu sa m-apuc sa le mai pun zahar si trascau peste..
Multam de sfaturi si deschid invitatie la un paharel!
cicina, pai fetele de la Sezatoarea Canadiana mi-au tras semnalul c-au "bagat" visine pe la alimentare, ca altfel ziceam ca nu se gasesc p-aci... Da' lasa, voi aveti Fragolino..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
soni spune:
baaaa ,voi a-ti vazut vaca zburind? daca da ,cind face kk chestia aia care se chema baliga si cade de la inaltime face;pleosch! sa am facut eu .dar viata merge inainte .Nu va luati acu de mine sint om si eu si cad rar dar cind chic , chic nasol.Nu vreau sa va intristez . E Denis bb de 4 ani de la umanitare care azi a fost trimis acasa dupa luni de chemio pt ca ...nu se mai poate face nik. As zbura cu el pe o alta planeta si cind ma intorc sa fie bine dar...Nu ca mi-am revenit dar trebuie sa ma intorc la viata si chiar daca va cunosc de putin voi ,grupul asta de "zabauce" (sper sa nu jignesc pe nimeni ) a inceput sa fac parte din viata mea care pina acum a fost ca un cerc suspendat undeva de unde puteam vedea tot dar nu putem sa ies . Acum am aruncat cite o bucatica din mine peste tot si sper sa rasada si sa stiu ca am semanat ceva prin lume.Chiar daca numai experienta de viata da , nu e putin.Adrienne , ai postat dupa mine la generale Stii ceva .
Incet incet i-mi revin si redevin sonica de fiecare zi .
daca da-ti cu bita ,pe linga cozile de maturi ale mamei ,e floare la ureche !
Daca nu, va invit la osi la o Ce ziceti????Pot sa ies si sa stau pe divan??? cer scuze dar a fost neprevazuta si prea dura pt mine . GATA, Sint la curtea martiala . Astept verdictul.Daca ma dati afara ies cu coada intre picioare. Da stau numai un min si dupa ma intorc!