40 cu + sau - (cap.15)
Raspunsuri - Pagina 10
cicina spune:
Soni, noi din pacate atat putem face, restul Bunul DD stie cum e mai bine. Iesi pe balcon, urla cat te tin plamanii(sau mai bine nu ca vin carabinieri, dar nu-i nimic avem pile). Acu te compari cu o balega, din cate stiu eu aia e buna la fertilizarea terenului, deci n-ai cazut nasol.
Vezi, eu nu sant in stare sa spun cuvinte potrivite in ocaziile astea, dar tin sa-ti spun ca te inteleg, si te stimez. Fiecaruia la nastere ni s-a dat o misiune sau un destin, cum spun multi. Oricat am incerca sa-l schimbam, interaggiamo con i fatti, schimband natura, iar ea se razvrateste. Maine va fi o alta zi, si chiar VINERI(de cand asteapta Craciunitza)
Parpalak, Fragolino nu e aceeasi chestie, e din struguri (capshunica cum se spune la noi).
Nema, noroc ca am prieteni, ma asteapta si acum cu slana special conservata la congelator.
cicina
craciunitza spune:
Acum am ajuns acasa. Este una din serile cand ma uit la voi si ma gandesc ca in lumea asta totul are un rost, nimic nu-i intamplator si in niciun caz degeaba.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
nematics spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Acum am ajuns acasa. Este una din serile cand ma uit la voi si ma gandesc ca in lumea asta totul are un rost, nimic nu-i intamplator si in niciun caz degeaba.
Poze
Corept!
Soni, aici suntem, pilnia n-are drum in sus!
Iote ca mi-au murit laudatorii, cred ca fraza cu pilnia e buna de motto la noi!!!
Parpalak mama, imposibil sa nu gasesti tu o galeata, un lighean ceva sa pui tot troscaul impreuna - asa pe fiole nu iese nik!!! Si nu conteaza ca nu are capac, in prima faza poti sa pui un stergar peste lighean. Daca a facut pluta de zahar e normal, amesteca zilnic pina se dizolva. Dupa ce pui alcoolul imparte pe fiole, daca n-ai makar galoane de la bidoanele cu apa. Eu in state am vazut bidoane mari de apa de vreo 2-4 galoane, la supermatket, cu un robinet micutz, tot intra 8 kg in cel mai mic si ai si robinet ca-n "Chevaliers de la table ronde" - si je meurre je veux qu'on m'enterre ...les pieds contre la muraille et le nez sous le robinet"!
polux spune:
Iulia acum pricep eu de ce toata lumea se lega de tine si eu nu intelegeam, din cauza de mesaj sters...caci eu citesc rand cu rand si boaba cu boaba si nu gasi nica, dar nica.
Si o plecaciune cu mult,mult respect pentru Soni, care si-a facut din viata ei un tel de a ajuta pe altii. Soni esti cea mai altruista persoana pe care am vazut-o in viata mea.
Uite de la mine. Eu nu prea folosesc icinurile astea, dar de data asta fac exceptie pentru un om de exceptie.Imi pare rau pentru Denis,tocmai am citit si eu...
Craciunito vrei sa fi mai explicita cu nimic nu e degeaba. Te intreb ca si eu am avut cateva momente in viata cand m-am intrebat daca viata mea este intamplare sau destin, caci lucruri mici mi-au schimbat viata, lucruri care la momentul respectiv nu le-am acordat nici o atentie.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
craciunitza spune:
Iti explic, polux. Am citit pe indelete ce ati scris toate, azi, in primul rand ma uimeste cum ni se-ntampla relele si bunele in acelasi timp si apoi ma uimeste cati oameni minunati sunt pe lumea asta, ca oricat de sus crezi ca ai ajuns mereu mai ai de invatat si ca fericirea si tristetea merg mana-n mana iar viata nu-ti ramane datoare cu nimic. Si tot ce scriem noi aici nu este nici joc, nici intamplare, ne sprijinim pe mesajele astea, asa mici cum sunt ele.
Poze
cius22 spune:
Buna seara fete harnicutze,care faceti visinate,ciorbite reci(am si io o reteta,...vine imediat)
In primul rand vreau sa o imbratisez pe Soni-cu tot dragul!Soni,ce ai raspindit tu in lume este absolut pretios-nu numai experienta si intelepciune,dar multa,multa,multa iubire.Nu fi trista draga Soni,numai Dumnezeu stie cu adevarat ce planuri are pentru noi,noi doar trebuie sa credem...
Aia mica-iar te-au pus la colt? mey-pai asa vrei tu sa iesi din starea aia nasoala?
Adrienne-parca tu erai cu supa rece,nu?Pe vremea cand eram stagiara in Calafat(frate de Dunare cu bulgarescul Vidin),am cunoscut o familie mixta (el roman si ea bulgaroaica) de la care am invatat o reteta de "supa" foarte interesanta:ingrediente: castraveti,lapte,iaurt,usturoi si marar.Castravetii se taie foarte marunt(sau se dau pe razatoarea mare),usturoiul se toaca marunt,la fel mararul.Intr-un vas(sa nu fie de metal),se pune 1 l lapte si 200-250 g iaurt,se adauga castravetii,usturoiul,mararul...se sareaza si pipareaza si se lasa cel putin 1 h la frigider...mie mi-a placut foarte mult!
Eu ce sa va spun? bineinteles ca intalnirea cu prietena mea mi-a incarcat bateriile-dovada,ca dupa plecarea ei,l-am luat de-o aripa pe omu' meu si l-am scos in "oras" unde am vizitat locuri incarcate de amintiri--am ajuns chiar si in casa in care am locuit de la nastere pan'la 2 ani...acolo,erau 2 batranei in curte pe o banca...din vorba in vorba(ca pe cine caut,de ce am intrat in curte,etc)le-am spus ca am vrut sa vad casa in care am copilarit...s-au uitat mai lung la mine si m-au intrebat:"nu cumva esti fata lu'..."...io zic: "da"...maaai,ca semeni tare cu tata-tau"...oamenii aia locuiau acolo de peste 45 ani si ...ma stiau...a fost foarte emotionant...
Cu prietena mea am apucat sa povestesc putin dar mi s-a parut atat de scurt timpul...m-am bucurat de fiecare clipa petrecuta impreuna!
Am asa un chef sa va mai povestesc cate ceva despre mine...(cine n-are chef,sa sara peste paragraful urmator-fara suparare)
Asadar,va spuneam ca am copilarit undeva prin Sibiu...In acelasi timp,la o straduta distanta,locuia cel ce imi este acum sot(dar inca nu ne cunosteam).Apoi,ai mei s-au mutat la bloc...ai lui la fel...si am devenit din nou vecini.Ba mai mult,el fiind de aceeasi varsta cu frate-miu,a ajuns in aceeasi clasa cu el si...au ajuns cei mai buni prieteni.Acum am ajuns sa il cunosc si eu...aveam 3 ani! el 9....Frate-meu,cam obisnuia sa imi mai traga cate una...prietenul lui,ii spunea:"Nu mai da mai in ea,nu vezi ca e mica?"...fetelor,va rog sa ma credeti,cand va povestesc,aud si acum glasul acela care imi lua apararea...Va dati seama ca EL era Zeul meu,Ingerul Protector de care m-am indragostit iremediabil...Si am crescut noi impreuna asa vreo 4 ani-fericiti,in care eram aproape nedespartiti(ma rog,el era cu frate-meu si io pe langa ei,coditza...Apoi,a venit traznetul...parintii lui urmau sa se mute in alt oras......"si te-ai dus dulce minune"...Am crescut gandindu-ma deseori la EL,mai ales ca legatura nu era definitiv rupta,deoarece si parintii nostri erau prieteni si vorbeau la telefon...Cand aveam 15 ani,am aflat ca se insoara-ba mai mult...tata a fost la nunta lui si a venit cu...poze.Am plans o zi intreaga atunci...eram convinsa ca l-am pierdut definitiv.Timpul este insa un doctor destul de priceput...m-a lasat sa imi traiesc viata( insa ca un facut...eu parca l-am cautat in toti barbatii intalniti in cale...primul meu iubit a fost in aceeasi zodie si avea acelasi nume...apoi sotul meu,la fel...in aceeasi zodie cu EL)...A trecut tiiiimp...m-am despartit de sotul meu si am ramas singura cu o fetita infiata...apoi, tatal meu s-a intors "acasa"-in ceruri...si am fost nevoita sa ma mut temporar la mama mea,sa ne sustinem reciproc...Intr-un asemenea moment,undeva departe,in alt oras,LUI i s-a facut brusc dor de prietenul din copilarie,dar pentru ca nu avea alt numar de telefon decat de la parintii mei,a sunat...a vorbit cu mama...Mama mi-a spus ca a sunat EL...eu am simtit din nou fiori,dar mi-am amintit ca el este insurat si cu o fata marisoara...m-am intristat....Nu dupa multe zile,EL a venit in Sibiu,sa ne viziteze...ne-am revazut dupa mai mult de 20 de ani...am fost atat de emotionata incat m-am purtat absolut prosteste...El nu a stiut niciodata ce am simtit eu de-a lungul timpului pentru el...eu eram doar sora mai mica a celui mai bun prieten!...Am stat de vorba si am aflat ca este...in divort! wow...din cenusa sufletului meu,s-a reaprins o mica scanteie....Daca totusi? noi doi?...dar nu...prea era imposibil...el in alt oras...mai bine sa nu sper...timp de 3 saptamani,m-am perpelit trecand dintr-o extrema in alta(de la speranta,la...ratiune)...pana cand...El a sunat din nou...de data asta pentru mine!!! (am aflat ulterior ca si el a trecut prin aceleasi stari in aceste 3 sapt)...am schimbat adresele de mail-la telefon- si asa a inceput prietenia noastra...pe mail si pe instant messenger...am povestit cate in luna si in stele...EL a aflat cum l-am iubit eu toata viata si a fost impresionat...apoi,a luat o decizie surprinzatoare...a renuntat la absolut tot ce avea in orasul ala( prieteni,clienti,firma) si s-a mutat la Sibiu...si ca minunea sa fie completa...a aparut si Victor (dupa ce medicii pusesera diagnosticul de "sterilitate"!)...
Nu stiu de ce,dar am sentimentul ca noi am fost destinati unul altuia inca de la inceput...Dumnezeu ne-a tot asezat alaturi...pana ne-am "recunoscut"(chiar si coincidentele legate de locuinte spun asta)
La semnatura,acolo unde scrie "poze" ne puteti vedea pe noi 2 copii (eu 7 ani,el aproape 14)...(albumul se numeste:"temporar-noi 2,copii"
Uite-asa am simtit si eu nevoia sa va ofer o bucatica din mine...
Va pup!
nematics spune:
Cius,
vazusem poza patinata de vreme inainte sa aflu povestea si m-a emotionat gestul de ocrotire, de grija fatza de un pui mic al unui pui mai mare, are ceva barbatesc, masculin, de protectie
parca e un roman, viata ta, unul adevarat, poate intr-o zi il vei scrie - de ce sa nu incepi de acum?? Stii - si eu m-am pus pe scris in martie, anul asta, a iesit povestea singura, din adincuri, cineva/ceva mi-a luat mina si a scris cu ea...
copiloi spune:
Sunteti o !
Imi face placere sa va citesc!
Atat am avut de spus!
Alina
In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)
nematics spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Sunteti o !
Imi face placere sa va citesc!
Atat am avut de spus!
Alina
In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)
Copiloi, bine-ai trecut pe la noi! Sa mai vii!