40 cu + sau - (cap.15)
Raspunsuri - Pagina 4
nematics spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
ti-au raspuns Nema....la capitolul celalalt....ziceau ca e doar cu un picior in groapa..dar ca-l taraste si pe celalalt!!!
si ce calciu si magneziu sa iau..nu m-ai vazut????????????????????????????????????
Pozeeee
Mancarica
mey, n-ai priceput - io cred ca i-au facut deja felu' lui Castro, ca prea da comunicate prin altii, nu se vede la fatza!
cit despre calciu, se recomanda la starile de depresie, nu are legatura cu kilogramele, te ajuta sa nu mai plingi, fata mamii!!
Si apoi trebuie sa te iubesti asa cum esti, mai intii, ca sa te poti schimba mai apoi.
craciunitza spune:
Aoleu, ce-i aici?
Gabito, unde esti draga, sa viu si eu, zici ca-s 21C? Apai sa stii ca acolo-i pa-ra-di-sul!
KUKI cre'ca doarme, stie cineva cate puncte are un pepene verde, de 5 kile, intreg? L-am terminat si deja ma uit spre cel galben, sa ma risc, sa nu ma risc?
soni, intreb si eu ca sa mi te imaginez corect, cand sar calu' te rog sa nu raspunzi.
Daca moare Fidel ma-mbogatesc, am o cutie de trabuce pe care a daruit-o bunicului, le scot la licitatie, nu stiam de ce ma manca palma stanga :)))
cicina, mai bine stai cu noi, pe forum, hai ca gasim noi leac impotriva depresiei.
Lugojano, in fiecare noapte esti cucuvea, ia zi tu ce carte ai citit ultima data si cand?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
soni spune:
inchin steagul si miine ma prezint la raport! I-mi chica ochii in gura si a dracu mai tre sa ma scol si devreme .Vad eu ce fac da la raport sint .somn usor,Puiutuilor!
adrienne12 spune:
Lu ce fel de telina pui tu in salata aia nisoaza? Radacina sau tulpina? Ca-s pe punctul de a o face si nu-s daca sa ma duc la supermarket dupa tulpini ca n-am decit radacina...Cit despre Castro am ascultat la radio pe drumul inapoi de la job cum ca deja sint demonstartii de bucurie in Miami. Cubanezi care de abia asteapta sa dea ortu popii ca sa se intoarca cu biznis acolo....Ana Maria ia zi tu la mama cine te-a suparat...
ana_maria222 spune:
Multumesc frumos mamici drage dar nu ma poate ajuta nimeni...doar eu! Este patetic motivul pentru care sunt trista dar asta e.......il simt din plin! Sper sa imi revin ca deja am 2 saptamani de fucking(ups) melancolie!
Pozeeee
Mancarica
KUKI spune:
Buna dimineata
Nu sunteti serioase, zau asa. Pai va las aseara la pag 1, abia o deschisese Gabim (multumiri pe aceasta cale) si acu va gasesc la pagina 3 ??? Si citesc si citesc si nu mai prididesc si mi se invart toate in minte: garduri, vaca mov de la Milka si Fidel Castro...
Pai, da, ca e greu, e dimineata si sunt cu cafeaua nebauta si infantu' a plecat deja la antrenament si a zis ca nu sunt normala, ca nici nu s-a cracanat bine de ziua si io-s lipita de computer. Ufff...
Ana, nu mai plange acolo pe-nfundate ca a zis Nema ca nu e voie de la stapanire. Mai bine zi tu ce necazuri ai, sa ne dam noi babele cu parerea poate om indrepta ceva, mai stii? Si daca nu vrei sa zici, nu-i bai, da' sa stii de la mine ca sanatoasa sa fii tu si cei dragi tie, ca in rest...totul e desertaciune.
Si Nema, eu zic ca daca ii faceau felul lui Castro schimbau si regimul. Cred ca l-a infipt pe frate-su acolo in varf, dar tot el manipuleaza joystick-ul din umbra (sau asa crede el). Cat o mai putea, sau cat l-or mai lasa.
Cici, daca te ajuta cu ceva, afla ca nici eu n-as fi reactionat. Asa ca nu pica in butoi, ca nu esti singura care lasa de la ea in favoarea altora. Eu pe mine ca sa nu-mi zic altfel, ma alint zicandu-mi ca asa-s eu mototoala, da' cuvantul care mi se potriveste cred ca e totusi altul.
Craciunitzo, nu stiu cate puncte are un pepene verde intreg, dar tu stii cate are 1/2 de pepene verde+1/2 de pepene galben?
Puncte nu stiu cate or fi avand, da' stiu de cate ori m-am dus la baie azi-noapte: de 4 ori
Liliana, pai daca tu cand esti la ciclu esti in stare sa calaresti bicicleta, atunci io te invidiez si vreau si eu.
Soni, permiteti sa raportez: tot sublocotenent, tot infanterie. Ce vremuri !!! Mi-au mancat tineretile mantaua aia si bocancii unul de-o culoare, unul de-o alta culoare, dar tot imi amintesc cu placere acum cand ma uit in urma. Uite cum cu trecerea timpului lucrurile capata alta semnificatie...din urate cum le vedem la momentul respectiv devin amintiri placute...
N-o sa credeti, dar ma duc sa-mi calc o fusta ca iar nu mai stiu cu ce sa ma imbrac la serviciu.
Aaaaa, mi-a venit o idee si ca sa fiu in ton cu dispozitia ordonata de Nema, am o fusta roz cu mov, daca va vine sa credeti. Cu aia ma imbrac azi, uite-asa. Si aia nici nu trebuie calcata.
Cafengeala placuta celor care au nororcul sa se intalneasca azi. nu dam nume, se stiu ele Asteptam impresii de la intalnire.
Uuuu, cat am scris, mai opriti-ma !!!
Pup, mai vin
polux spune:
Iulia si Iuliana...hehehe amandoua cu infanti maricei, ma rog unul inca e copilas...dar vad ca va trag copchii de poale, mami,mami, ia mai da-l in colo de DC. Deci mamici nenormale, uitati una aici, care cica nu are voie sa se atinga de computador cand vine odrasla din Romania, ca nu vrea sa o invete si pe ea dependenta de el. Cica ajunge Castor si Polux dependenti, a se citi je si husbandul.
Si zau ca are dreptate Iulia, va lasa omul la pagina 1 si va gaseste la 3.
Va spusei ca nu-s normala, dupa periplu meu cu biciclu incepu sa ma manance dansa...asa ca...a stati sa va spun un banc.
Cica Bula dormea cu maica-sa si cu taica-so. Si barbatul ii spune nevestii, auzi nevasta pe mine ma mananca. Mai barbate si pe mine ma mananca,dar ce facem cu al mic. La care Bula junior "sariti ca ne mananca pe toti".
cam sec bancu, dar imi aminti ca pe mine ma mananca, pe Noemi la fel, pe cine mai mananca?
Iuliana ce faci iubita te pregatesti de intalneala cu Craciunita. Vrem impresii si nu mai vrem sa auzim de butoie si melancolii.
Melancolie dulce nebunie, melancolie nestapanit fior...parca asa suna...sau e versiune proprie ca de cand cu bebelina mea sa vedeti cum a devenit cioara privighetoare si compozitoare pe deasupra.
Pup si o zi frumoasa sa aveti fara canicula.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
KUKI spune:
Si ca sa vedeti ca sunt singura in birou, iaca, iar am venit.
Si ca sa va conving ca sunt femeie tre sa va zic ca pana la urma, dupa lungi deliberari cu oglinda m-am imbracat cu o fusta kaki. Doar dupa asta sa se cunoasca ca-s femeie ca in rest...nu ma mananca nimic. Cred ca n-o mai am sau mi s-o fi atrofiat, naiba stie. Who cares ?
Bancul zilei si de la mine, apropo de mancarimi:
Un tanar scotian suna la HOT LINE:
- Buna iubitule, spune tipa.
- Buna scumpo, raspunde el.
La care tipa spune :
- As face orice pentru tine!
La care el raspunde:
- Bine, atunci inchide si suna-ma tu!
cius22 spune:
Buna dimineata!
wow-io nici nu ma mai plang...curg randurile pe-aici,ca Dunarea pe vreme ploioasa.
Hai-capul sus! va pun neshte bancuri...poate pana il cititi pe ultimul vi se ridica si moralul:
Intr-o vara, de la centru se deplaseaza un delegat sa vada cum stau
taranii cu lucrarile agricole. Satul pustiu, doar o babuta statea pe o
banca. Omul, nedumerit, o intreaba:
- Bunica, unde sunt oamenii ?
- La caminul cultural.
- Si ce fac acolo ?
- Invata engleza.
- Dar femeile ?
- Tot la caminul cultural, invata engleza
- Si copiii ?
- La camin, maica, invata engleza.
- Si mata, de ce nu esti ? intreba omul profund mirat.
- Because I speake English...
La un proces plictisitor, cind toti aproape ca
adormisera, un betiv exclama catre procuror:
- Sa ma pupi in cur!
- Afara!
- Nuuu!! Aici, sa vada toata lumea!!
Discutie intre 2 blonde:
-Ce i-ai cerut anul asta lui Mos Craciun?
-30$ ca la toata lumea!
Pacientul: D-le doctor, cat mai am de trait?
Doctorul: 10!
Pacientul: 10 ce? Saptamani, luni, ani?
Doctorul: 5...4...3...
Intrebare: Cand te uiti cu un singur ochi la
soacra ta?
Raspuns: Cand apesi pe tragaci...
Soacra in vizita la nora.
Nora: Mama soacra, cat stai pe la noi?
Soacra: Atat cat voi fi bine primita!
Nora: Nici la o cafea nu stai?
In avion pilotul catre copilot:
-Motorul din dreapta merge?
-Mergeee! sosi raspunsul promt.
-Motorul stanga merge?
-Merge si mai bine, tocmai ne depaseste!
Doua blonde mergeau pe strada.
La un moment dat una dintre ele ii zice
celeilalte:
- Ala nu e fostul tau prieten?
- Ba da.
- Fa-i cu mana.
- Nu, las sa-si faca singur.
Aviz pe usa unui cabinet medical:"Nu bem flori
si bomboane."
- Serviti mormoloci in acest restaurant?
- Servim pe oricine! Luati loc!
Un negru cu un papagal pe umar intra intr-un
bar...
Barmanul: Ba da misto arata, de unde-l ai?
Papagalul: Din Africa, acolo sunt multi...
Barbatul: Nici nu stiu pentru ce porti
sutienul, si-asa nu prea ai ce pune in el!
Femeia: Doar si tu porti chiloti...
Cum se cheama un alergator pentru un canibal?
Fast-food.
Din seria "Bond, James Bond..."
Un trecator il intreaba pe James Bond cat este
ceasul.
Acesta ii raspunde: - Zece, unu fara zece!
Doua babe pe banca in cimitir:
- Auzi, cati ani ai?
- 99.
- Si mai pleci acasa?
Noa- noi mai plecam undeva?