40 cu + sau - (cap.15)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna dimineatataaaaa!

fetele,n-am disparut,dar de cand cu ploaia asta,kupii nu mai ies afara,si io nu mai poci face nika!...ma "munceste" ala micu'...tre' sa desenez,sa cant,sa ma joc,sa merg in 4 labe-ioi mamamea!(acu' inca doarme,dar se va scula in cateva momente si gata linistea mea!

Am apucat sa cet4esc tot!
Soni-daca erai aici,te luam frumusel de mana si meream cu tine undeva...sa ne simtim bine...si mai ales sa stii ca esti printre prieteni!

Gataaa..s-a sculat teroristul mic!

fetele va pup-pup-pup! stati asa,ca n-am disparut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

gata ,pe sefu l-am dus .peste juma de ora ma duc la bunica . Am un cuvint gresit in exercitii abdutori nu ce-a scris tastiera.Mitza mea iubita iar mi-a facut un cadou .In bucatarie unde sfu sta sa bea cafeaua .dar azi noapte a fost vint si -sa incis usa si cutia e pe balconul de seviciu.da de ce unde stael? Cred ca iar ia tras un sut!hi-hi Rid da tot eu tre sa spal pernuta.
Cind aveti chef de citit am tradus ceva . spuneti.Va mai trimit un link .Am impresia de fiecare data cind il ascult ca eu sint acolo .Pacat ca n-am voce. Eu il susur cu vocea sufletului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, fetelor, dragutelor, iubitelor !
Am aterizat si eu la cafea.

citez :

quote:

Am impresia ca doamnele sunt in fata oglinzii, cu picioarele departate, isi masoara sanii !

da' sa stii ca ai dreptate, Craciunitza ! asta am facut azi dimineata. Si apoi am facut exerciutiul propus de Soni, cu 2 sticle de 1l de apa.
Soni, pentru ceea ce esti !

Cius, eu am avut de furca cu al meu mare ieri : cauta-mi desene de colorat pe Net, si jocuri, si alea-alea. Si cind plecam acasa ? da' mai stai mult ? da' cui trimiti fax ? etc etc etc ... Si asta ca m-a pus aghiutza sa-l iau cu mine la serviciu in loc sa-l las acasa. Acu's trista ca l-a dus la cealalta bunica, in sudul Frantei.
Cei mici au stat cu mama ieri si vor sta inca pina incepe scoala. Virgile cel mijlociu a fost cuminte si bun, dar Marghiolitza a facut-o rau pe nebuna, n-a vrut sa manince nimic, a facut numai capricii.

Eu sunt precum Kuki, incerc sa nu-mi pun intrebari grele, instinctiv fac ceea ce ar trebui facut, fara sa stau pe ginduri. Suparata si amarita am sta de pe la 14 pina la 23 de ani si apoi mi-a trecut complet si definitiv.

Va pup pe toate si stau cu ochii pe voi.

Mik.

Mergi la inceput

http://www.woow.ro/prezentare/Sa_nu_respingi_copilul_ce_plange.html

eiiiiiii!!! CARE E TEMA DE AZI?? NICI O IDEE? Pup
cind vin de la bunica vreau sa vad ce propuneri aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

n-am apucat sa vad daca m-ati dat disparuta - o chicat netu' in week end si intre timp am ajuns prin Moldova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata frumoaselor.Eu inca nu am adormit...asa ca mai bag un ochi pe aici, sa vad cum alaerag in 4 labe Simona, cum e la servici cu cel mic Mik, pardon cu cel mare...care de fapt e mic. Apropo , dar de ce nu-i lasi pe toti cu mama ta?
Iuliana, eu, eu te-am dat disparuta...vezi mesajele de mai sus, unde intrebam daca ti-a pus restrictie ficiorul sau si-a dat obstescul sfarsit laptoasa, pardon laptopul.
Iulia dar grabita esti fata tati azi, te fugareste sefa?Nu ne spusesi cum fu cu intalnirea de sambata de clarificare...sau va lua furtuna pe sus si nu mai apucasi sa spui ce vrei?
Soni, venisi de la bunica?Sper ca zi nu mai plangi...caci "life is good" vorba unui prieten de al meu american.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Liliana, nu-i las pe toti trei cu mama ca sa nu fie geloasa bunica cealalta. Sa nu crezi ca-l las cu draga inima ! (mai ales ca socrosenia isi iubeste mai mult nepoatele de la fiica si o cumnata spune tot soiul de chestii dezagreabile).

Mik.

Mergi la inceput

Iaca venisi de la bunca si acu iar o ra pauza si ma duc la alta .V-am ziz astazi intru si ies (din casa).Precizez ca sa nu se inteleaga altceva !hi hi Gata a iesit tot aburul di oala cu presiune . De acu hahahaaaa mai tebuie pina se reface .!
Adrienne vreau si eu sa rid .Am doua mesagerii yoahoo si libero . Baga-te si tu pe profil si trimite si unde vrei.
Nemactis te-ai intors?
ciuss i-a mai zi una de-ale tate in ardeleneste!!ca tare-mi esti draga!
Kukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! faci pe sefa in locul sefei sau ti-a lasat prea mult de lucru?
Polux pe unde esti??
Mik super mamica complimenti i-ti duci lucru de acasa si la servici parca acolo stai degeaba.E drept ca munca innobileaza da sociatatea asta nu mai are nevoie de nobili! pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

adrienne, in ce domeniu lucrezi? Sefii sunt rai de cand lumea, asa ca nu-ti fa nervi, lasa-i sa fie sefi ca toti ajungem in acelasi loc :) Ma tot gandesc la baiatul tau, ce mai face, nu mai spui nimic de el?
KUKI, m-am programat la tuns, pana acum m-am razgandit de trei ori, peste doua ore ma executa, daca vin bocind sa stii ca pe tine ma descarc
gabitzam, ce vremuri frumoase traiesti, mi-aduc aminte cand erau baietii mei mici si miroseau a levantica, asa o tihna nu am mai intalnit din vremurile alea. Bucura-te de perioada asta, gabitzam. Si avocata mi-a spus ca nu avem sansa la infiat un bebe decat printr-o minune :(
polux, am mii de poze, ca sunt fotograf amator, dar nicaieri nu prind lumina aceea mieroasa ca in locurile de unde ma trag, credeam ca numai eu percep asta dar vad ca si voi. Cred ca si aparatul foto simte cu ce emotie si dor fotografiez si ma ajuta.
soni, gata, de diseara incep si eu gimnastica. Dar am o rugaminte, cand scrii exercitiile pune alta culoare, sa-mi sara-n ochi, pls.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Am inteles .azi e ziua exercitiilor de gimnastica ....de casa.ce ne trebuie noua sala de gimnastica? tzitzele si curisorul se ridica cu ex simple si abdomenul se intareste la fel .Pai? Dusul e aproape si dupa patul e si mai aproape.Da nu faceti prea mulòte dintr-o data ca dupa va luati de mine . Testati-va singure puterie si numarati. cind nu mai puteti la e max pt o sapt.pt curisor? va du unul simplu(asa pare) care ajuta si la abdomen:intinse pe covor,bratele linga voi sau indoite cu miinile sub ceafa .Ridicati picioarele la aprox 15 cm ,intinse ,unite si sus -jos de cite ori puteti da nu mai mult de 10 cm si ...nu atingeti covorul iar sus la fel (prea sus nu mai lucreaza muscghii decit in coborire . . hai gata la treaba.

Mergi la inceput