40 cu + sau - (cap.15)
Raspunsuri - Pagina 27
soni spune:
Craciunitzo eu am pus verdele speranta da n-a iesit . S-o fi terminat culoarea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
craciunitza spune:
Rezistenta, forta si cadenta,
Cine nu mai poate,
Un picior la spate!
Ligheane, ligheane,
Sticle si borcane,
Pepsicola-Cola,
Pupa-l tu pe ala!
Do you remember this?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
Mik spune:
craciunitza, m-ai facut sa rid cu gura pina la urechi ! (noroc ca-s singura in birou).
Ma simt pusa pe shotii da' nu stiu de ce !
Mik.
KUKI spune:
Potolitivaaaa.....ca eu rad, dar nu sunt singura in birou.
Azi sunt inginera de-adevaratelea. Va citesc, inteleg tot, dar n-am loc sa ma exprim, asta apropo de bancul ala celebru cu ingineri. Daca nu-l stiti vi-l spun. Da' mai tarziu.
Pup
gabitzam spune:
Mai cite ne mai inginerim pe aici Mie mi se pare ca suna chiar aiurea "inginer", nu mi-a zis nimeni niciodata asa, doar pe statu' de plata vaz si eu ca-s inginer.
Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica
soni spune:
Tot v-am promis ca dac incep cu povestile incep de la 2 ani jumate. Ma chemau in casa sa le spun o poezie . N-am inteles nici atunci (dupa lingeam) si nici azi de ce rid toti
Poezie
Catelus cu palu' clet
Catelus cu palu' clet
Pula lata din cotet
El se jula ca da pula
da l-am pins cu lata-n gula!
atita stiam atita spuneam . acu sa nu spunti carideti si voi ca pe mine m-a busit deja !!!Hiiimi l-ati invenit he??
noemi marian spune:
Mey,Soni,ai reusit de m-ai inveselit pe ziua de azi.Asta dupa ce m-am amarit cu link-ul dat.Durerea vietii mele.Si cel mai tare doare ca nu pot face nik.Pt ca nu am putere.In fine.
Craciunitza,eu in pozele facute de tine am simtit multa iubire.Poate de-aia m-au atins asa.
Si de ce zice avocata ca nu puteti adopta copil?Nu inteleg.Daca poti,lamureste-ma si pe mine.Pt ca ....Da-mi zici tu motivul.
Io mi-am cercetat sinii aseara. Inca-i bine.Zic,dar poate ca nu e.
Mi se=mbracane!Is ai mei si noapte buna.
Gabitza,iti doresc sa te bucuri cit mai mult de puiul tau.Am voie sa zic ca te invidiez?Putin si-n acelas timp ma bucur.
tre sa plec pt ca mi-a venit Ghiompi acasa si mergem la dr.Viu inapoi.
Nomi
adrienne12 spune:
Craciunitza lucrez in C++, .Net, ASP si scripts eh, timpenii. Si fiindca veni vorba de ingineri, lasati-ma ca-s satula de ei pina in git. Ca de-astia am eu la servici, tot unu’ si unu’. Ingusti la minte isi stiu doar bucatica lor de Finite Elament Analasys sau ce naiba a studiat muschii lor in facultate, scriu agramat incit eu ca strain ma crucesc de engleza lor si in general sint imbatati de ei ca de un vin prost. Dar tre sa recunosc cind e vreo problema vin cu tispe mii de idei. Asta ii face suportabili. Pe bune ca uneori imi vine sa-mi iau lumea in cap sa nu mai aud de ei… dar imi schimb eu jobul si nu mai vreau sa am de a face cu ingineria in veci… caci acum sint la o firma care face software pt. simulare mecanica si toti in jur sint ingineri mecanici, inclusiv colega mea din iasi care a facut TCM.Fiu-meu face bine. Eu fac rau. Aseara ma uit pe billul de la credit card si sa-mi vina rau: a cheltuit omul pe cardul meu vreo 500 pe un ap. foto si si-a platit si billul al telefonul lui vreo alte 200. A incercat el sa ma fraiereasca sa-mi spuna ca a incurcat cardurile. Azi i-am luat cheile de la masina si l-am pus sa dea ap. foto inapoi. Cind i-o veni mintea la cap ca numar zilele!
KUKI spune:
Adrienneeeee...io-s inca la birou, sunt inginera si ma cert cu unu' care a venit din Anglia si cica e mare expert, dar uite ca de-azi dimineata nu reuseste sa dea de capat unei chestii intr-un nenorocit de soft. Deci e valabil si viceversa, dar persoanele de fata se exclud, nu-i asa?
Acum am comandat pizza la birou ca nu se stie cand ajung acasa. Cand s-o lumina englezul asta !