40 cu + sau - (cap.15)
Raspunsuri - Pagina 14

nematics spune:
Cicina, ce-ai cu creierii mey, bre?? Ei e orisicum in vacantza - am facut vreo boacana si nu stiu? Da de stire repede!!!
Soni, ocolesti raspunsul si nu scrii ce inseamna all inclusive unde-ai zis

cicina spune:
Soni, "astia e dusi cu barca rau", de aceea si eu folosesc indiferenta. Sa nu cumva sa arati ca esti mai inteligent ca ei, ca de prosti bubuie (hai ma sa zic ca nu toti, al meu e un sapientino).
Nema, era faza cu tunsu'.
cicina

april spune:
salve colegelor
ma bucur ca tot tinere si nelinistite suntem.....
desi n-am mai intrat de multisor, va citesc.....
o vacanta superba tuturor....

cius22 spune:
Aici veti putea vedea picturile lui Andrei-baiatul cel mare al Porumbitei noastre...
http://www.dropshots.com/day.php?userid=64807&cdate=20060804&ctime=150545
Porumbel-sunt extraordinare aceste desene...cati ani are Andrei??le-a vazut sotul meu(care are sange de artist in el) si a ramas masca...Pup muuuult-mult baiatul talentat,dar si pe cei mai mici-sa-ti traiasca!
fetele,sunt pe fuga acu',da' azi am fost harnicutza...am tot scris
Nu ma pot abtine! Soni-esti bestiala!

cius22 spune:
titlurile celor cinci desene,asa cum le-a gandit Andrei sunt:
27_de_culori.bmp
54_dereas.bmp
bucla.bmp
Galacsie.bmp
ugad.bmp

Porumbel30 spune:
Iti multumesc mult de tot , Simona !
Ma bucur ca v-au placut...sunt mult mai multe , a inventat o tara , se numeste "Tara Imaginatiei " a desenat si harti , a instituit reguli clare , mai tarziu a aparut si "Armata dusmanilor" , care bine-nteles ca sunt pedepsiti exemplar , mai ales tradatorii si dezertorii (ca exista si asa ceva in povestea lui ) .
Ma bucur mult de el , in fiecare zi ma uimeste cu ideile lui , si cel mai mult ma bucur ca este un exemplu f. bun pt. Paul...si ma ajuta si cu bebe (atat cat poate , bine-nteles) , oricum , orice ajutor e bine venit , avand in vedere ca sotul e la servici ...
Scuze daca m-am intins , dar incerc sa urmez sfatul lui Soni...
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Porumbel30 spune:
Simona , Andrei are 8 ani .
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mik spune:
Porumbel, mai scrie-ne !
Si eu sunt fan de desene cu sens.
Craciunitza, Porumbel, la multi ani pentru mamici !
(mami al meu a scris ieri primul mail din viata si era foarte emotionata, draga de ea !)
La mine il am pe cel mijlociu bolnav cu angina cu streptococ si o vreme rece afara. Brrr... Ma duc sa-mi golesc valizele ca stau deschise de aproape o saptamina.
Soni, daca ma inviti si pe mine vin fuga-fuga. in ce oras esti ?
Monagan si April, imi pare bine ca mai treceti.
Simona, ce poveste de dragoste frumoasa.
La Sibiu ai stat in orasul vechi ? Noua ne-a placut foarte mult cartierul, am venit 2 ani la rind in acelasi restaurant (Butoiul de Aur) numai pentru ambianta.
Va pup si mai trec.
Mik.

adrienne12 spune:
Simona ce copii talentati ai. Cred ca esti tare mindra de ei.Hai sa va zic una cu fiu0meu. Ma urc in masina si vad ca oglinda retrovizoare e crapata. Ma gindesc cum s-o fi putit crapa si nu-mi trece prin cap pur si simplu. Vin de la job si il intreb pe fiu-meu. Zice: stii tu porcusorul de guinea pe care l-am avut noi si l-am dat? Da. Ei bine, a murit.Sa-i fie tarina usoara dar ce-are asta cu oglinda.Pai prietenul meu m-a rugat sa-l ajut sa-l ingroape.Si?Si el n-avea lopata.Aha si noi avem.Exact. AM luat-o dar nu incapea in masina mea asa ca am luat-o pe a ta. Cind am ajuns acasa la el am incercat sa scot lopata pe geam si nu stiu cum am lovit oglinda cu virful.No comments. Cred ca nu se mai face bine.

cius22 spune:
Adrienne-o mica corectura,desenele nu sunt facute de copilul meu ci al lui Porumbel30 (eu doar am ajutat-o sa le posteze pe Net)...fiul tau e o maaaare figura!...stie expresia "a lua prin invaluire"...super-tare!
Mik-mey,aici sunt numai "mame" beton-care scriu mailuri,cumpara pizza,folosesc telefoane cu tot felul de accesorii...sa va traiasca!
(apropo,mama mea e un dezastru la tehnica-i-am luat un mobil...da' nu stie sa-l foloseasca saraca...asa ca tot aparatul vechi sa traiasca!)
Da,Mik-in copilarie am locuit chiar in orasul vechi...apoi,ne-am mutat la bloc
Acum se renoveaza tot orasul pentru ca in 2007 Sibiu va fi capitala Culturala Europeana...deja arata destul de bine(au pastrat caracteristicile cladirilor vechi,dar le-au renovat)...Butoiul de aur inca mai exista,dar au aparut alte multe locui dragute!
Porumbel...Andrei e un copil deosebit...merita o atentie deosebita!
Sooooooniiii-mai fa o pauza de la defrisari-ca o sa te infunzi in....par..hahahahaa
Cicina-ne vedem?
Mey-astealalte...unde v-ati ascuns?
Nema-te-ai tuns? pune si tu colea neshte poze,mey!