40 cu + sau - (cap.15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Cius, daca tot esti pe linie : cum ai facut, mama draga, crema de imbracat tortul lui Roxy de sta asa tzeapan ? Please, reteta !

Adrienne, sunt copii buni baietii astia. N-ai de ce sa te superi !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Fug la pedichiura ca ala asteapta de 20 min sa va trimit poze . am facut un talmes balmes si n-au iesit toate .Cele care au iesit maririle cu lupa .Tot pe www.dropshots.com/soni .pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Dragele mele dragi,
Eu am idei, am limbarita necesara si ma simt si bine ascunsa in spatele unui ecran.
Deci as putea spune ca intrunesc toate conditiile sa va tin la povesti catu-i ziulica de lunga (sau nopticica, dupa caz)... Toate conditiile, mai putin una : n-am timp.

Azi eram si io bucuroasa ca tot copilu’ in ultima zi de scoala, dar nuuuuuu ! Seful mau a trebuit el sa lucreze azi-noapte sau naiba stie cand, sa vrea el sa lase totul LACRIMA inainte de vacanta, si uite-ma acum scriind zeci scrisori in sute de exemplare, trimitand mii de emailuri si milioane de faxuri, si stai ca nu s-a terminat.
Iar el se invarte ca un titirez de colo colo, cum scot eu o foaie el hop, o semneaza, macar de le-ar baga in plic... si sa vezi cand m-oi apuca sa ling la timbre. Iar pe urma, cum am terminat treaba o sa-mi zica « gata, m-am saturat de lucru, puteti sa inchideti si sa plecati ». Sa nu mai am si io timp sa vad de voi pe-aici..

Asa ca panditi-ma ca mai trec diseara (de acasa). Pan-atunci va pup tare de tot.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Cius, Porumbel, mi-e rusine da' o zic - nu stiu sa pun poze!!!

si nici nu-mi place cum arat acum cu intoxicatia asta care mi-a umflat fatza si mi-a facut ochii mici si infundati in orbite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

PS: si daca aveti putina imaginatie si va puteti inchipui cum arata o gulie defrisata, io' mi's

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Mik-draga de tine...acu' e randul meu sa-mi fie rusine...N-am facut eu tortul ala!...avem prin vecini o tanti care face torturi in orice forma vrei si de-abia pridideste cu comenzile...asa ca,...retzeta...de unde s-o scot?

Ahaaa-deci pe-aproape imi sunteti...pupa mama fetele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Mey,capu' meu ala tutuluc!Dreaku' m-o pus sa bag in renovare nenorocit de butoi!Ca ma tot invirt pe linga el de ieri si nicicum nu-mi iese sa pic in el!Si-atunci fac ia she ni:
Habar n-am ce m-o apucat si-n acelasi timp nici nu stiu ce simt.Un dor de ceva,dar ce?Si m-o palit si-un plins aseara de numa' salta camesa pe mine.
Si mai aud tot felul de povesti care mi-aduc aminte de altele si uite-asa ma trezesc depresiva.Nu zic ca nu exista terenul pregatit pt asta,ca nervii mei oricum sint facuti prastie,iar constiinta mea isi mai aduce aminte sa ma traga de urechi in niste momente absolut nepotrivite.Da' cred ca mi s-a umplut paharul de ieri cind am gasit-o din nou pe mama cu teancul de servetele pline de singe linga ea,apoi m-a sunat al meu sa-mi spuna ca mi-a cumparat mobil smecher(n-am si nici nu-s prea topita dupa ele,dar le-nteleg utilitatea.Deh!)si parca cineva a facut clic!(capu' meu asta prost)Hai sa termin cu asta pt ca nu ma voi opri din scris veshi.

Craciunitza,sa-ti traiasca mama.
Ca bine zici ce zici.Io,cum am mai spus,salbatica de felul meu, aici am gasit sa scriu cam tot ce ma apasa si ma omoara pe mine la mom respectiv si-am simtit acelasi lucru ca tine.O completare/complementaritate.Oare bine zic?
Am asa o ciudatenie:cu cit imi place mai mult cineva cu atit ma inchid mai tare in mine,parca mi s-ar innoda creierii.Aci n-a fost cazul.Mare minune!

Ciuss,ce poveste frumoasa!M-ai facut sa lacrimez.

Porumbel,zic doar atit:wow!Super!

Mik sanatate puiului mic.

Adrienne,relax!Baiatul tau e al tau si asta este!N-ai ce-i face.Stiu ca te costa bani zapaceala asta a lui,dar daca tot se lasa cu cheltuiala macar amuza-te.Adevarul este ca povestea cu lopata pe mine m-a trintit!Mi-a amintit de bancul cu Lobontz.E tare lung,da' poate reusesc sa vi-l scriu odata.

Iuliana,de ce nu incerci o cura de dezintoxicare?Stiu eu una buna cu argila.M-a pus pe picioare intr-o luna.

Liliana ca nu mai stiu ce-am vrut sa-ti scriu.Roza

Soni eu vreau sa-ti spun ca,pt mine,e o mare bucurie ca te-am intilnit.Si-o mare admiratie.Azi atit.

Gabitza,chestia aia cu Starvac nu doare?Brrr!

April,Mona(bafta cu netu') mai poftiti ca noi e cuminti.Si ne place in multime.

Aia mica ce facusi asa rau de te-ai ales iar cu o bulina?Lasa,nu-i bai ca toate trec pe lumea asta.Da tre sa spui unde sa ne uitam ca io mor de curioasa.Ia de-aciSau vrei o palinca?Sau slana?Dau si de-alea.

Parpalak,na,cumu-i cu visinata aia?Ca mi-ai facut pofta.

Kuki,te-am lasat la coada,dar fara sa vreau.Lasa,ca ti s-or deznoda si tie creierii cindva si-o sa stii exact ce si cum vrei.Si nu dispera:ce-i al tau e pus deoparte.Du-te in minivacanta si distreaza-te.

Mai era cineva.Da!Copiloi si inca cineva,da' nu mai stiu.Fetele mai veniti nu dati doar gene.

Am gatat pt moment,ma duc sa pap ca-s moarta de foame.Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

mey fetelor dar ce spor aveti!!!!!!
Mik, sanatate kupilului!!!
Va pup... mor de friiiiig!!!!!! Vreau canicula!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Mie mi se pare magic subiectul asta... n-am mai avut senzatia asta din '90 la 2 Mai.

Nema, visinata a luat-o pe calea cea buna, . (da' tot la fiole am ramas).

Noemi, (cu visinata)

Sa va traiasca puiutii si mamicile si restu trupei si sa fie sanatosi si la fel de inventivi si in continuare!

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nomi, fiu-meu asta al meu face faze din astea de ma lasa interzisa aproape zilnic. Ce sa-I fac? Sa zic mersi ca n-a busit masina cit a stat singur acasa.Fetele daca vreti va trimit eu niste grade de aici ca am in plus. Atit de in plus incit ne-am hotarit ca in seara asta sa plecam cu cortul pina miine seara la ohiopyle, parc v-am mai zis. Culmea e ca toate locurile de cort erau ocupate si singurul disponibil era pe locul unui RV (casuta cu rulota) care are si lumina electrica. Asa ca teoretic putem sa luam si tv cu noi sa ne uitam cit timp facem gratar dar mai bine nu. Miine am hotarit ca mergem cu bicicleta (24 mile) in loc de canoe ca sa mai dam jos din cele sunci acumulate din Turcia… si revenim simbata seara. Duminica e zi de smotru. Va pup si va dorsc we placut. Si nu mai fiti triste ca e frumos afara.

Mergi la inceput