Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 26
tomasa spune:
Eu sunt suparata fiindca i-am facut lui Tudor antimeningococicul si il doare tare piciorul. Se plange si se vaicare mereu, imi arata locul si zice "buba patani" adica buba la picior. Nici nu mai calca, sta pe canapea si se vaita mereu, nu pune piciorul in pamant. I-am dat nurofen pt. durere dar nu pare sa aiba inca chef de mers.
Ati mai facut careva vaccinul asta? O fi normal sa-l doara asa?
Tare-s amarata! Daca stiam ca doare asa nu i-l faceam. Macar febra n-a facut deocamdata...
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
oana cretu spune:
Shobo, Tomasa si Bestutza, am vazut niste poze superbe!
Magga si Paula, merci!
Dana, am mai citit doar ultimul tau mesaj si al Tomasei, ca ala era atunci ultimul (nu am mai citit in rest decat pe fuga si mesajele care imi sunt adresate ca am lucrat un pic si sunt obosita, si caldura e de vina, si stresul cu actele, caci daca e negativ, nu e chiar cum am zis "ce-am avut si cea am pierdut", caci Sarkozy are de gand sa ii expulzeze pe aia carora li se refuza dosarele). Imi pare rau ca, Cristinel nu mananca, sfatul meu este sa vezi un pediatru. Ti-am zis ca si Seb a avut cam doua saptamani asa si si-a revenit. Si la el se vedea ca a slabit, i se vedeau coastele. Acum e ok.
Tomasa, sper sa ii treaca totusi, daca nu ii trece, ar fi bine sa te duci la doctor cu el sa nu se intample ceva mai rau.
Tudorel.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
oana cretu spune:
Megg, nu te-am uitat.
Cum mai traiti departarea de Theodora? Cum sunt revedreile voastre? Am vazut ultimele poze, sunteti o familie superba.
Iar Theodora este o dulceata, ce mare a crescut!
Crinuta, e dulce tare Rayan la pian. Cine stie, poate o mosteneste pe mami lui?!
Gabi, minunile blonde ce mai fac? Voi ce mai faceti? Mi-e dor de o discutie pe mess cu tine si restul fetelor cu care vorbeam, dar nu mai am stare sa stau atata la calc, ca inainte. Si de Elena imi este dor si de restul care nu mai scriu deloc.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Shobo spune:
gata, i-am luat Nivea de copii cu fp 30 si Elmiplant pt noi
. acum e pe afara cu bunica paterna -se plimba cu o umbrela, nu stiu dc il cara in brate ca e jale dc e asa, e f greu.
si Codrin mai ne sacaie cu papa dar il mai lasam si-si revine rpd vad. adica evitam sa ii aratam ca ne enervam, desi si eu cateodata in weekend la masa de pranz ma enervez in sinea mea, dar ma tin bine in fata lui
deovcamdata. uneori si mie mi se pare ca s-a mai subtiat dar cred ca e normal acum din cauza de alergari zi de zi -energie consumata mai mult. si probabil a mai screscut si in inaltime ca nu l-am mai masurat, ultima oara avea 85-86cm parca.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
aoleu, tomasa, cum e puiul? acum am citit mai atent de vaccin. ma sperii, si noi mergem la vaccin sapt viitoare pt Trimovax. asa ne-a chemat pediatra la 18 luni. Doamne ajuta sa-i treaca rpd piciorusul - dar suna totusi pediatra -vezi ce zice -poate sa-i pui ceva gheata acolo, nu stiu...
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Tomasa, imi pare rau ca Tudor are probleme in urma vaccinului, vaccin de care nu am auzit.
Spune-mi mai multe despre acest vaccin. E obligatoriu?
Pana una alta, pune-i ceva rece, ori gheata, compresa, orice ( daca te lasa) si spune-i ca va trece.
Haha, ce dulce vorbeste el.
Bestuza, zi de zi imi amintesc ca nu ti-am spus de Ilinca, ca i-am vazut pozele si e o dulce, si zi de zi ma iau cu altele si uit.
Shobo, cand plecati la mare? Sper sa aveti parte de vreme buna.
Crinuta si
Rayan
Alina Maria spune:
Fetelor nu pot sta mult ca mi-e somn , tocmai am venit de la lucru , bun venit tomasa , nu am reusit sa gasec pozele , le mai pui odata te rog .
Am sa revin alta data ca imi pica ochii in gura , aveti grija de voi >
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
tomasa spune:
Multumim, e mai bine. Astazi merge, dar m-am speriat. Nu am mai avut problema asta la nici un alt vaccin de pana acum (si am tot facut
), asa ca Shobo, pls, nu te ingrijora. O fi fost asta mai dureros, naiba stie. I-am pus si gheatza aseara. ![]()
Crinuta, nu e obligatoriu. E inca unul din cele 1000 de optionale pe care, se pare ca numai noi le facem. Daca ar fi dupa mine, sincer nu l-as fi facut dar sotul meu vrea neaparat sa i le facem pe toate de pe schema lui Culcer, asa ca...nu ma pot impotrivi. Asta e impotriva meningitei A+C, pt. ca de meningita B (cea mai raspandita forma de meningita) e deja protejat (ca si Rayan) prin Infanrix. Vaccinul asta e facut de Pasteur.
Alina Maria, am mai pus pozele si le-am vazut si eu pe ale voastre. Ce mare si scumpa s-a facut Mandy.
Shobo, noi anul trecut l-am protejat cu Elmiplant ecran total. Anul asta am avut un Garnier special pt. copii, factor 50. Noi am respectat orele de plaja indicate, etc. si n-am avut probleme. Nici nu s-a bronzat iar vreo diferenta intre cele doua creme, cea romaneasca de anul trecut si cea straina si scumpa de anul asta, eu una n-am vazut.
Oana Cretu, inca iti tin pumnii si ma gandesc la voi.
Sirime, sanatate multa sotului.
Megg, n-ai pus si poze din vacanta asta? Din ultimul concediua adica. Ca de-abia asteptam sa le vad.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
tomasa spune:
Coraly, a fost super ca am mers cu prietenii nostri care au si ei copil mic. De fapt fetitza lor e mai mare ca Tudor cu 10 luni, dar deja de ceva timp parca nu se mai simte asa diferenta si se joaca frumos impreuna. Iar ei mai asteapta un bb, baietzel de data asta, asa ca din vara viitoare se mareste gasca si mai mult.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
tomasa spune:
Kris, am impresia ca tie ti-am ramas datoare cu un raspuns. Plaja undea am fost noi e in capatul statiunii, prima plaja din Eforie de fapt. Noi am fost multumiti, apa era ok, relativ curata, atat cat poate fi de curat litoralul nostru si parca nu era chiar asa de aglomerata. Nisip fin si cateva pietre prin apa, dar nu deranjant. Explicatia cred ca este ca pana anul trecut a fost plaja "privata" acolo, in sensul ca se platea intrarea daca nu erai de la hotelul Steaua de Mare. Anul asta nu se plateste intrucat complexul Steaua de Mare se pare ca a dat faliment
(sau cel putin asa spun gurile rele), dar lumea nu prea vine crezand poate, ca inca e cu intrare. In fine, nu sunt convinsa ca asta e explicatia, dar cert e ca era ceva mai liber. In rest, omor, om langa om in toata statiunea.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)