Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 25
kris spune:
Simona, sanatate multa sotului! Imi pare rau ! Vladutz cu cine a stat cat ai fost plecata? Poate mancand singur , v-a invata mai repede.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
adita spune:
Ixxi, ce mai faci?
Crinuta, sa-ti traiasca pianistul. N-am mai ajuns la Nayel, de data asta am fost la dr cu care am nascut celelalte dati, sa ma cerceteze mai temeinic, ca Nayel mi s-a parut cam superficial
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

sirimie spune:
Crinuta da, l-au operat pe 1 august, marti (chiar de ziua lui), a avut ruptura de tendon simbata trecuta seara. Acum incerc sa descarc poze si am sa le pun pe net cit de repede am sa pot, dar nu am facut prea multe ca m-am plimbat mai mult cu masina...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
crinuta spune:
Sirimie, sper sa nu stea mult in ghips.
Fetele, Rayan e innebunit dupa fingers. I-am dat cateva si cand am indraznit sa pun platoul in frigider a inceput sa planga, deschizand imediat frigiderul.
Crinuta si
Rayan
BDana spune:
Eu mai am putin si ma internez la spitalul de boli nervoase. Cristi de aproape o saptamana nu a mai mancat manacre gatita, carnita nici sa nu vada. Sa- hranit doar cu iaurt si fructe. Mai dar sti cum intoarce capul si spune "niu" imediat ce vede ce e in farfurie. Nu reusesc nici-cum sa il conving, nici cu blandetea, cu tertipuri, nici cu forta si crdeti-ma ca am incercat totul. Sunt in pragul disperarii, nu stiu ce sa ii mai dau, a slabit vizibil. In rest este la fel de activ, de enrgic, mergem in fiecare zi la plaja, sta in apa tot timpul, dar in loc sa ii creasca pofta de mancare...Cred ca voi ajunge sa ii fac analizele si eventual sa ii dau ceva de pofta de mancare...
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
crinuta spune:
Dana, ce te inteleg. Iti mai amintesti ca am trecut si eu prin asta si a durat fff mult, dar o saptamana a fost cumplit, nu vroia aproape nimic, nici macar iaurt sau cereale, pe care le devora de obicei.
M-am uitat acum sa vad daca am auds cu mine macar o sticluta de sirop pentru pofta de mancare, si desi puteam baga mana in foc ca asa am facut, n-o gasesc.
Parerea mea este sa il duci la medic, eventual sa ii faci un set de analize si sa elimini macar o parte din cauze, spun cauze deoarece pot fi mai multe.
Daca nu se gaseste nimic, poti incerca niste siropuri pentru pofta de mancare.
Pana atunci iti doresc rabdare, nu ca mine care plangeam de suparare atunci. Isi va reveni, asta cu siguranta!
pupici
Crinuta si
Rayan
Megg spune:
Buna fetelor,
Mai intru si eu putin, am revenit din concediu, sper ca nu ne-ati uitat.
Felicitari Bestuza, bafta gravidutelor sa aveti sarcini usoare.
Vazut poze, bebei frumusei, maricei. Ixxi, ce mai faci? Am pierdut firul. Am vazut un mesaj ca vrei intalneala, cum iti mai este?
Crinuta si Shobo, fain look nou.
Celor care n-ati fost inca in concedii, concediu placut!
Mai citesc putin din urma (ca mai mult m-am uitat pe poze, am pierdut firul rau) si revin.
A, ati vazut fetelor stirile cu Londra? ce porcarii...
Lavinia, voi unde sunteti? in Ro? 
http://community.webshots.com/user/megg2005
Megg si bb Mara
tomasa spune:
Dana, si eu te inteleg. Iti doresc rabdare multa si pofta de mancare lui Chris.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)