Manele ! (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna iubitele lui mama , si frumoasele lui mama , si cucuietele lui mama

ce faceti?????

noi am inviat , suntem bine
hei! jesia esti curioasa tare ce mi sa-ntamplat mie in ziua cand eram si eu miresica a ?
ei bine , uite asa : eram graviduta in 7 luni , si cu 2 sapt, inainte de-abia iesisem din spital dupa o infectie urata in urina , si uite asa cu tot talalaul ala de nunta , cu flori puse in piept , iertaciune , parfumuri etc......m-a luat un rauuuuuuuuuuuu...am iesit pe balcon unde era mirele cel cucuiet , inebunit si el de obiceiurile noastre si am vomat toooootttttttttttttt,,,,,,si pe el si pe mine si peste tot , la care de jale ca mi-am murdarit rochia am inceput sa strig, "MAMAAAAAAA", si el murea de ras ca nu mai puteam de grija rochiei si o strigam pe mama , dar am crezut ca mor de rau , cand am ajuns la biserica , scumpul de preot cum m-a vazut alba la fata ca varul a luat repede un scaun si cica "hai stai jos , ca tare rau arati in ziua cea mare "
si uite asa cum vedeam ceva in fata mi se intorcea stomacul pe dos , pana dupa miezul noptii nu am putut pune nimic in gura , si bineinteles ca Hiro facea ca toate animalele la mine-n burta

hai voiculita tu o sa fii cea mai tare , stiu asta , iti urez succes

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Wowwwwwww cate peripetii saracuta de tine...credeam ca doar eu am "patit-o" in ziua cea mare...la mine in ziua nuntii cand sa mergem la starea civila am facut accident cu masina era sa intarziem...mirele era nerabdator credeam ca "m-am razgandit de intarzii atat" , rochia pe cat de frumoasa a fost pe atat de incomoda si eu care vroiam sa-mi iasa in evidenta o talie de viespe mi-am strans corsetul super tare de mi se facuse rau la un moment dat la biserica, dar pana la urma totul e bine cand se termina cu bine

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

hihihi... bine ca s-a terminat cu bine
sper ca voiculita noastra sa aiba o nunta ffffffff.....frumoasa si fara peripetii, desi si ele sunt frumoase , ca uite asa nu vei uita niciodata

jesia dar ai tras-o si tu nu gluma ,bine ca s-a terminat cu bine , si suntem noi acum sanatoase si fericite nu?

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by nanami

jesia dar ai tras-o si tu nu gluma ,bine ca s-a terminat cu bine , si suntem noi acum sanatoase si fericite nu?

Da...slava Domnului ca am scapat...si ce v-am povestit a fost doar o parte din peripetii(printre altele scumpi mei socri nu vroiau sa vina sa ma ia de acasa ca ei sunt socri mari si ca nu se injosesc in halul asta sa mearga mireasa sa ii ia pe ei)...dar cel mai important este ca iubi a fost mereu langa mine si ma sustinut...eu de felul meu sunt mai prapastioasa si negativista doar ca el ma scoate din starea asta de fiecare data

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariucha spune:

Buna fetele,
Eu nu am facut nunta ,nici macar petrecere !
May ,da cald mai este ,abia astept sa treaca luna asta mai repede sa se mai racoreasca un pic ,voi cum rezistati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello fetele mele...ce faceti eu de ieri tot fac cu iubi ba marturii,ba plicrui inscriptionate la computer ba carduri de masa,ba etc...azi curat in toata casa...dus la programat coafor sa vina manichiurista sa ma faca...sau sa ma fac azi la vreun salon ceva....plsu alte cumparaturi,si sa nu va mai zic de bard...aaa ca uitasi vals habar n-avem ,eu una nu stiu hore mi-e sa nu ma fac pe acolo de ras...haideti ca sunt prea de tot si agitata si emotionata nu mai stiu de mine....
fetele nanami,jesia,dariucha va pupacesc pt vorbele de bine si sfaturi...normal ca ma voi distra la maxim ca doar o data in viata fac nunta pai nu?
da nunta cu peripetii ai avut nanami....sper sa iasa ttul bine sa nu am dureri de cap sau alte alea....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

voiculita , iubita mea , sper sa nu ai nimic maine ,
eu iti tin pumnii si maine fac galerie mare aici , sa stii , daca n-o sa mai poti intra ,,, capul sus , fii tare , ca vei fi frumoasa , si totul OK . Casa de piatra , si o nunta frumoasa ca-n povesti , sa dea DOMNUL sa ai , si sa nu uiti ca noi suntem aici langa tine , maine bagam manele si facem galerie .
nu-i asa fetelor ?

pt, voiculita noastra , maine toata lumea aici la galerie ok?????? daca lipseste una ..... ok?

hai va pup pe toate

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna .Voicu -bebi CASA DE PIATRAAAAAAAA si petrecere frumoasa .Iti tin-em pumnii sa iasa totul cu bine cum iti doresti .Dariucha si eu nu mai pot de cald abia astept si eu un pic sa vina racoarea acum profit ca e fica-mia in vacanta si stau mai mult in casa la racoare sau duminica ce mai merg la pool .O sambata si duminica placuta la toata lumea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Va salut pe toate manelistele,si eu tot manelista sunt
Voicu-bebi azi esti miresica,happy dayCasa de piatra !
Manelistele mele am si eu o rugaminte la voi,are Carmen Serban o melodie cu strainatatea,o stiti?o aveti?am cautat-o pe you tube dar nu am gasit-o
Va rog din suflet,hellp me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

http://www.youtube.com/watch?v=ZpT3yB2vipQ

Mergi la inceput