Manele ! (2)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aileene/aileene.jpg)
aileene spune:
Nanami , draga mea eu stiu doar ca pe 08.08. e Maria mica si pe 15.08. Maria mare evident , dar de faptul ca una e vie si alta mai putin , nu stiu nika !!! N-am mai auzit de asta , poate depinde de regiuni din Ro in care are importanta , dar la mine-n Banat n-am mai auzit asa ceva ! Chiar am intrebat-o pe mama care-i fff credincioasa si a spus acelasi lucru scris mai sus !
Pa si sa fiti iubite
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
niponel spune:
Seara buna fetele. Da asta este azi fost sarbatoare mare dar si eu stiu ca in sept. atunci sarbatoresc ziua Mariile . Acum stiu ca e sarbatoare mare Adormirea Maicii Domnului iar pe 8 sept. ziua Mariilor ,Mariutelor ,Marianelor etc .etc .O seara buna si pupici la toatat lumea .
niponel spune:
Buna dimineata .Ce mai faceti? V-ati trezit ?Haideti la o cafeluta .V-a doresc o zi buna.
niponel spune:
Dedicatie speciala de la mine pentru toate manelistele http://www.youtube.com/watch?v=9_h3INKfPTs&mode=related&search=
voicu_bebi spune:
hello la fete...acum apucasi si eu sa va trimit gandurile mele de bine si de fericire pt voi cele care va ganditi la mine...si fiti sigure ca imi veti fi alaturi cel putin cu gandul daca nu acolo sa va dansuiti pe manele...
da coafura sunt sigura ca va iesi bine....
casa de piatra,jesia!...va pupic dulce pe toate,nanami,aileene,niponel,jesia!
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
Dariucha spune:
Buna dimineata .Haide ti si la mine la o cafea .
Niponel saru'mina de manele .
Nanami ,esti bine ? ti a trecut raceala ? acu sintem si noi raciti ,din nou
,ca tocmai ce ne trecuse !
Voicu babi ,mai e un pic .....
Jesia bine ai venit si sedere placuta .ma m uitat la pozele tale ,ai fost tare frumoasa iar rochia e superba ,Casa de piatra si multa fericire .
Va pupacesc pe toate
niponel spune:
Neata buna .Dariucha multumim de invitatia la cafea o sa venim .Multa sanatate sa treaca repede raceala .Multa sanatate la toate fetele racite .Pupici la toata lumea si o zi buna cu multa sanatate si multe manele
jesia spune:
Neata
Dariucha multumesc frumos
nanami astept poveatea nuntii tale
niponel multumesc pt dedicatie si bineinteles sa sorbim o cafeluta (desi eu nu beau)
Fetelor si eu va doresc o zi buna si linistita ...eu personal abia astept weekendu` ca ma duc la o nunta(apropo voicu bebicat mai putine emotii o sa vezi ca o sa fie bine)
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
voicu_bebi spune:
neata fetele...dariucha...sa stii ca mai e un pic mai exact 2 zile si gata voi fi miresica....off abia astept...azi ne mai ducem sa mai terminam cu cumparaturile astea ba pt restaurant ba pt acasa pt invitatii care vor veni...
jesia si eu sper sa nu am multe emotii si sa fiu o fericita si sper din toata inima sa iasa totul bine....
nanami...ce faci? sper k sunteti bine tu si sotul tau si ca va refaceti bine ...te asteptam sa mai povestim ...
va pup pe toate...aileene,niponel hai la o cafeluta,dariucha,nanami....
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
jesia spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
jesia si eu sper sa nu am multe emotii si sa fiu o fericita si sper din toata inima sa iasa totul bine
Curaj...Capu` sus ca mai e putin trebui doar sa te relaxezi si sa te simti bine...este nunta ta doar
![](pahar.gif)
![](cheers.gif)
![](coreografie.gif)
![](nunta.gif)
![](popa.gif)
![](rufe.gif)
![](curat2.gif)
![](spalvase.gif)
![](spala.gif)
![](pupic.gif)
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic