Manele ! (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna jesia . Bine ai venit in clubuletul nostru si sper sa te simti bine Voicu -beby mai este putin cred ca ai multe emotii .Casa de ce vrei tu si sa ne povestesti cum a fost si sa nu uiti sa dansezi si pentru noi pe niste manelute .Te pupacesc dulce si pe toate v-a pupacesc dulce .O seara buna la toata lumea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna iubitele

am revenit eu , am rezolvat treaba la ambasada si am dormit asa bine azi-noapte, parca ma simt putin mai bine , dar tot imi vajaie capul

jesia bine ai venit la noi, miresica proaspata , o sa ma uit la poze acusi , si o sa te trec si pe listuta

voiculita mai e putin curaj , si sa nu te stresezi ca nu-i bine , pana la urma cum e cu coafura?

niponel multumim

dariucha cum e ? ai ascultat?

aileene nuuuu,,,, fii-miu ne-a contaminat pe toti

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Buna .Bine ai revenit Nanami .O zi buna si pupici dulci la toate fetele . NEWWWWWWWW Guta pe sistem TURBO http://www.youtube.com/watch?v=f2Lrlu0Qd5k

Mergi la inceput

O MANEA FAINA . DEDICATIE SPECIALA DE LA MINE PENTRU TOATE MANELISTELE DE PE ACEST CLUBULET http://www.youtube.com/watch?v=4jLnvrWvj3U

Mergi la inceput

niponel super.... frumos
multumim si mai vrem

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by nanami

buna iubitele

jesia bine ai venit la noi, miresica proaspata , o sa ma uit la poze acusi , si o sa te trec si pe listuta

Saru` mana mult pt. primire ...si sa-mi zici ce parere ai de poze

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Jesia am inteles ca te-ai maritat de f curand si incep prin a-ti dori CASA DE PIATRAAAAAA iubita si un BUN VENIT din tot sufletul , pe la noi !
Niponel sarutmana ptr muzicutza ......e supeeeeeeer "misto" ! Ia un de la mine si sa ne mai trimiti manele tzutz !
Nanami , ma bucur ca esti mai bine , vezi ca daca-ti vajaie capul , raceala n-a trecut cum trebuie , ea poate recidiva , asa ca da-i tare cu med. , dar uite-te bine ce-i in sticlutza (glumesc) ! Te
Voiculitza esti in gandurile mele , iubita ! Mai e un pic si vom dansa in gand la nunta ta si eu printre ele ......
la toate !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Uitasem sa le urez tuturor celor care se numesc Maria , o sarbatoare extraordinara , sanatate si fericire cat cuprinde ! LA MULTI ANIIIII

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

si eu si eu.....la toate MARIILE
La multi ani !!!!!!!!!!!
auzi aileene dar oare asta de azi e pt. Maria vie sau moarta ? ca stii ca sunt 2 , in aug. si in sept. una pt. morti si una pt. vii , cum e oare , am si eu matusa Maria , am sunat dar era la biserica

jesia frumoasa mireasa ai fost , vai sa nu te deochi , chiar mi-a placut si cred ca ai avut o nunta frumoasa
parca va invidiez , ca eu am avut o nunta .......si daca as vrea sa uit nu pot , prin ce-am trecut

pupici la toate iubitele mele

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by nanami

jesia frumoasa mireasa ai fost , vai sa nu te deochi , chiar mi-a placut si cred ca ai avut o nunta frumoasa
parca va invidiez , ca eu am avut o nunta .......si daca as vrea sa uit nu pot , prin ce-am trecut

saru` mana mult de tot ma bucur ca ti-au placut pozele....si poveste-mi ce ai patit la nunta ?
multumesc mult pt. urari si tie aileene

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput