Manele ! (2)
Raspunsuri - Pagina 5
voicu_bebi spune:
neata fetele,ce faceti? vad ca avem pe cineva nou,bine ai venit Dariucha,ma bucur ca iti plac manelele,si populara e frumoasa dar eu tot cu maneaua ma inteleg mai bine...
nanami...eu iti zic iubi lu al meu ca asa m-am invatat si fi sigura ca ii voi zice si cand va fi un mic batranel,ce ar? ca doar e al meu nu? asa ca zi-i linistita lu sotul tau ca dee iubirea asta...
ieri am facut comanda de tort si prajituri si ne-am luat figurina pt tort cu mire si mireasa tare frumusele,ce sa va zic ca mi-am luat pantofi,stati ca bag o poza sa vedeti si voi...
aileene pe unde umbli? nu esti matinala mama? hai trezireaaaaaaaaa.......
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
Dariucha spune:
Niponel ,Voicu_bebi multumesc de primire .
Si eu am facut doi ani dansuri populare si plus ca ma trag din moldoveni....cred ca de acolo mi se trage.
.Voicu_bebi sunt sigura ca ai sa fii o mireasa frumoasa ,eu iti doresc din suflet toata fericirea din lume .
nanami spune:
buna iubitele
hopaaaaa....lume noua bun venit Dariucha
ma bucur ca ni te-ai alaturat , sper sa faci prezenta zilnic, ca daca nu ...
ce?ce/ce? esti moldoveanca? si eu
niponel bine te-ai intors cum a fost???
te-ai simtit bine a ? vai,,,,,ce bine .....
voiculita
aileene iar vrei bataie a ?
eu sunt f. obosita, azi am avut musafiri , am fot la spital cu hiro,
ca e racit , acu e mort , doarme si ca mornaie prin somn,
cred ca-l doare tot corpul
eh! nu-i bai trece
G.K.R
poze noi
nanami spune:
Dariucha te-am trecut pe listuta
asa ca nu mai ai cum scapa, tre sa semnezi condica
G.K.R
poze noi
aileene spune:
Fetelor nu ma bateti , revin mai tarliu , acuma-s tare ocupata cu o bunicuta din vecini , eu ii dau sa mance si ma ocup un pic de ea , ca acopii ei sunt in "vacances" ! Revin mai tarziu , dar inainte de toate , BUN VENIT Dariusha , pe mai tarliu deci...... !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
aileene spune:
Na pai , zis si facut...revin , asa cum v-am promis !
Dragelor , ma bucur ca avem noi vebite printre noi , Dariucha scuze daca n-am scris corect numele tau !
Nanami hai nu ma bate prea tare ca mi-e frica de .... ! De multe ori se-ntampla ca nu pot sa vin , dar tot ma gandesc la voi , prietenele mele dragi si fidele de care m-am atasat !
Niponel bine-ai revenit mama , bine ca nu te-a luat pe sus taifunul....si ca totul a fost ok si distractia la maxim ! Pupici micutului tau samurai si bineinteles si tie si mie mi-a fost dor de tine !
Voiculitza intr-o saptamana pe vremea asta , cine va fi cea mai....cea ? TU iubitica ! Iti doresc sa fii frumoasa , sa te simti bine si "no stress" pana atunci , lasa lucrurile sa decurga de la sine , ca stiu ce bataie de cap dau toate pregatirile astea ! Apropo's , scuze daca ai raspuns deja , dar n-am fost atenta , i-ai gasit pantofi lui iubi tau , Sper ca totul e pregatit ptr MARELE eveniment ...........................a inceput numaratoarea inversa !
Mey fetelor da pe unde-s fetele maggda , elena_oona ca demult n-au mai trecut sa ne vada ? Aveti vreo idee ? Oricum un cu drag din partea mea , le astept s-apara din nou ?
Noi suntem bine , nu prea mai putem iesi , ca a inceput un frig sa te tii nene , de parc-ar fi toamna , ploua si e vant rece , o innebunit timpul asta de s-a intors cu in sus !
Da hai ca cu o manea , ne va trece de urat , nu-i asa ? Va pupacesc pe toateeeeeeeeee si va doresc un week-end placut ..............
voicu_bebi spune:
fetele neata ...si va pupicesc pe toate ca v-ati gandit la sufletelul meu mic si drag....
aileene...mama chiar ca a inceput numaratoarea inversa...al meu iubit cred ca are niste emotii vai de el...dar si fericit e....
azi vreau sa ma duc sa ma coafez sa vad cum ma fac la nunta ...dar chestia e ca stiu cum sa ma coafez dar nu stiu la ce coafor sa merg...chiar ca imi da batai de cap...mai avem de luat cate ceva dar in mare suntem pregatiti...doar emotiile ne tine pe loc...
marti ne ducem la nasi k inca nu le-am luat plocon...sa vedem ce pretentii au....
nanami...pupicei pt tine si sanatate multa lu puiul tau ...sa se faca bine ....pupicei multi si lui
Dariucha...nou venita noastra te pupa mama si pe tine...
aileene...hai lasa ca trece si frigul asta ...dar vezi tu mai bine e la caldurica cu barbatelul una alta ...nebuneli...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
nanami spune:
multumesc fetelor , dar cred ca e o raceala asa de spurcata de vara,
ca m-a apucat si pe mine si pe iubi
ce faceti? ma bucur ca sunteti bine ,
altele cu emotii , altele cu sotul ocupata
si tot asa
va pup si numai bine
G.K.R
poze noi
aileene spune:
Voiculitza las' ca mai e putin si se va termina stresul asta FOLOSITOR , mie-mi plac f mult astfel de emotii , mai ales cand gasesti tot ce ti-ai propus sa faci ! Du-te si tu la un salon de coiffure stilat , cel putin esti sigura ca vei fi cea mai...frumoasa mireasa ! Apropo's , ai parul lung sau scurt ? Banuiesc ca ptr evenimentul asta atat de important , ai parul lung ! Daca e cazul , ce-ti place mai mult , parul ridicat in coc sau mai degraba o coiffura stil salbatic cu suvitze samd ?! Ai voal sau palarioara ? Eu am avut o palarioara in forma de banana cu un pic de voal , nu radeti ! Iar la salon i-am cerut coiffezei sa inventeze o coiffura cu parul ridicat pe-o parte spre palarie si in cealalta parte mai ascuns , din care sa iasa o suvita incarliontata (ca deh , era la moda inca cu parul cretz prin '93 ) ! Oricum a fost atat de cald in ziua aceea ca m-am decoiffat "mintunash" asa ca am dat o palma la...hm hm hm (kk) , dar ce conta , eram indragostiti si nimic nu mai conta , si astazi pot zice acelasi lucru , de parca ne-am fi nascut in aceeasi zi si ne-am fi cunoscut la maternitate !
Na hai sa n-o mai lungesc , mi-am permis si eu un pic de "souvenir-uri" si le-am depanat voua ca-mi sunteti dragi ! Deci draga mea , mai sunt 7 zile si stii ce-am zis : NO STRESS .....
Nanami draga da cum de te-ai imbolnavit , l-ai contaminat si pe sotz , da se poate asa ceva ? Banuiesc ca iar ai dormit cu gol hm ? Hai ca glumesc iubita , sa te vindeci cat mai repede si tu si sotul , si piticul dupa cate-am inteles , ia un de la mine da sa nu-mi transmiti virusii tai
Dariucha ce fel de manele asculti ? Care-i preferatul(a) tau ? Is curioasa rau , hm ?
Niponel draguta , nu mai zici nimic ? Sau iar esti plecata , te si pe tine , fetelor , noapte buna si o duminica ca-n povesti