Manele ! (2)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
voicu_bebi spune:
neata fetele mele...ce faceti? scuzatia absenta dar ieri am fost la doctora de familie sa facem certificatele prenuptiale si pe urma am fost cu viitoarea mea cumatica sa luam flori de pus in piept si cosulet pt flori....pe urma ..am fost sa imi iau barbatul de la servici sa mergem sa luam veighete le-am luat...am vrut sa mergem sa ii iau si pantofi dar nu am gasit ,ne mai ducem maine ca azi avem mult de umblat....
abia am venit de la depus actele pt cununia civila...ma doare capul de mor....
va pup si hai cu maneaua.....
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nanami spune:
voiculita stiu ce inseamna umblatura pt.nunta , dar bafta , ca tre sa fii miresica frumoasa, de abia astept sa te vad, sa ne pui poze
G.K.R
poze noi
voicu_bebi spune:
nanami...cam tarziu mama...raspunde si tu mai repede ca ce sa fac daca mie mi-e tare dor de voi...
abia astept sa vina nunta ca deja incep sa ma satur de atata umblatura si agitatie...dar e frumos cand iti vezi visul imlinit si voi fi sotia lui....
va pup
Poze
nanami spune:
wow....... ok ok. sunt pe faza
ei na ! asa e , o sa fii o miresica frumoasa si o sotie super model
oare unde or fi fetele noastre ?
niponel e la plaja , in okinawa , ce super tre sa fie............
G.K.R
poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aileene/aileene.jpg)
aileene spune:
Voiculitza mama , pai tu de nunta ta te ocupi iubita ? Eu am crezut ca esti invitata la o nunta ! Pai asa , mai zic si eu , sa traiesti si sa fii sanatoasa , sa fii o mireasa ca-n povesti si sa-ti iubesti sotioru' toata viata ca-n prima zi
! De-abea astept sa te felcit ! Apropo's cand e ziua cea MARE ?
Ce emotii , imi aduc aminte , acu' 13 ani in urma , cum ne mai pregateam si noi , nu ne mai vedeam capul de-atat pregateala , ca-ntr-adevar , pregatirea unei nunti , si mai ales atunci cand e a ta , o faci in cel mai mic detaliu ca sa fie cel mai tare dintre toate nuntile
! Ai grija de durerea de cap , te inteleg ca si eu is migrenoasa de fel si stiu ce-nseamna sa te doara capul
, nici la lumina nu ma pot uita , nici de vorbit , nu vorbesc cu nimeni si ma-nchid singura-n camera in intuneric , dupa ce mi-am luat un medicament "strong"
ca sa-mi treaca , ca altfel no way , n-are nimeni voie sa ma deranjeze ca devin toata rosie de suparare
! Hai s-auzim de bine , te
!
Nanami ma bucr ca ti-a placut , si ca ai reusit sa le asculti ! Tu ce mai faci , cum merge cu serviciul , tot asa de aglomerata esti , sau ai reusit sa mai dai cate-un chiul sefului tau
(glumesc) ! Ce face piticutul tau , uite un
special ptr el ! Si tot nu mi-ai raspuns la intrebare : "omatsuri" inseamna "carnaval" , hai ca nu te las , te bat la cap pana-mi raspunzi
, asa-s eu , mai curioasa de fel , dar nu in sensul rau , of corse ! Ia si tu un
cu drag de la mine , si tare cred ca la ora asta esti in a-3-a dimensiune , plecata in lumea viselor
, asa ca iti doresc o noapte buna si vise placute ! Din pacate , in timpul saptamanii , nu pot veni decat seara , cand tu esti la nani
!
Niponel , draguta de ea , sper ca taifunul sa n-o fi luat-o pe sus , cel putin sa-si fi luat
cu ea , ca sa n-o duca valurile-n larg
! Hai ca destul v-am "aburit" , ma duc si eu la
ca am un teanc
, pe buneeeeeeeee ! Dar cu o manea buna , le fac cat ai clipi...din "buci"
...din "ochi" !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
nanami spune:
buna iubitele
aoleuuuu.....aileene si ce-am mai tras cu chiulul
azi am venit mai repede, ma doare ingozitor capul si dantura ,
de zici ca am molipsit-o pe voiculita
hai mai ca voiculita noastra va fi mireasa pe 19 luna asta si de abia astept s-o vad
omatsuri?----- da e carnival, sau festival sau cum vrei sa-i spui
sa speram ca pe niponel nu a luat-o valurile , si ce misto cred ca se distreaza ea acu
hai va pup
G.K.R
poze noi
voicu_bebi spune:
neata fetele mele...ce faceti? haideti ca aparusi si eu....
gata luata bautura pt nunta apa minerala,sucurile si sampania...azi urmeaza comanda de tort si prajituri si de luat pantofi pt iubi pt costumul de ginerica...
aileene...saru'mana de urare...sa dea Dumnezeu sa ne iubim pana cand vom fi batranei...
nanami...sper sa fiu o mireasa frumoasa si o sotie model...dar de cand cu nunta ne cam ciondanim...dar ne revenim noi....o sa va arat poze de la nunta si ce am filmat...off abia astept ziua cea mare...care aileene e pe 19 august exact peste 9 zile...ce a mai trecut timpul asta...parca ieri ma cerea de sotie...
niponel...pe unde umbli mama...sper ca nu te-au luat valurile...si asteptam poze...abia asteptam sa ne balacim si noi la mare...
va pupicesc...
Poze
nanami spune:
buna iubitelor
voiculita i-ai gasit pantofi lui iubi??? de fapt tu de ce ii spui iubi?
ca si eu tot asa ii spun
chiar zicea si el , oare cand om imbatrani tot asa o sa-i spun ? da tot asa
iubitelor va pup si va astept mai de des la barfa
G.K.R
poze noi
Dariucha spune:
Buna ,Si mie imi plac manelele si in acelasi timp fetele de treaba .Va citesc de la inceput si mi ati intrat la suflet iar daca mi permiteti ma alatur si eu voua. Mie pe linga manele mai imi place si muzica populara ,voua? Cu respect Iuliana
niponel spune:
Buna iubitele mele .Mi-a fost dor de voi tare tare tare multtttttttttt . Azi ne-am intors acasa .A fost si taifun dar asa cateva ore ca nu a fost mare ba ploua asa cu vant ba se oprea c-am 3 sau 4 ore a fost asa in rest a fost fain .M-a ustura spatele ca m-am bronzat adica m-am ars pe spate si pe picioare .Samuraiul meu ne-a dus pe plaja sa cautam scoici
si ne-a ars soarele suntem toti rosii ca niste racii
.V-am citit mesajele ma bucur mult ca v-ati gandit la mine
si eu m-am gandit la voi si am baut o berica si pentru voi .Bine ai venit Dariucha .Spera sa te simti bine in gasca noastra .Si mie imi place muzica populara .in tara am fost inscrisa la dansuri populare si am fost la multe festivaluri la Voronet in Botosani si in Bosorod parca se cheama undeva langa Cluj in fiecare an de sarbatori .A fost super . O zi buna la toata lumea si
dulce