Manele ! (2)
Raspunsuri - Pagina 21

voicu_bebi spune:
sarumana paula si tie aileene niste dulcici...o sa pun maine poze cu noi doi de la nunta ...si sa nu mai zici ca v-am uitat de unde atata...ati vrea voi dar uite ca nu....aileene abia la anul vrem sa ne apucam de bebe....sa mai stam un an noi doi...ce sa-i faci...sa recuperam dupa nunta ...
va pupic ...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

adrienne12 spune:
Fetelor nu am stat sa va citesc, deci nu stiu daca voua chiar va plac manelele sau nu. Oricum mie una nu-mi plac pt. ca au versuri de doi bani si voiam sa va supun atentiei acest articol despre ele:http://www.sfin.ro/articol_6171/triumful_stupiditatii.html

aileene spune:
Adrienne12 stii cum e , in gustul omului nu te poti si nici sa faci pp contra vantului ca te uzi , asa ca dupa mine , eu spun ca cei carora nu le plac manelele sa nu le asculte Doamne ! Ca nimeni nu e obligat ! Interesant ce ne-ai trimis , dar pareri de acest gen....au mai fost multeeeee nu e deloc noua ! Fiecare cu ce-i place , nu-i asa fetelor
! Hai mai puneti de-o manea sa ne distram din nou
Voiculitzoooooo scumpa , asa da , recuperati si puneti-va pe treaba , n-asteptati prea mult ca eu te am in colimatoriu si nu-ti dau pace , c-acuma bb trebuie sa fie urmatorul pas...musai
!
Pupici dragi la toate si o seara ca-n povesti
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

jesia spune:
Neata fetelor...eu nu ii inteleg pe oamenii astia care ii privesc pe manelisti ca pe niste "ciumati"
...uite eu spre exemplu nu suport rock-ul, nu-mi place pur si simplu dar asta e ,pot intelege ca sunt si oameni care iubesc acest gen de muzica treaba lor... nu ii privesc ca pe niste ciudati, sunt oameni pur si simplu asta e optiunea lor nu vad care e problema celorlalti...
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

nanami spune:
azi ploua , e urat si eu n-am chef de nimic ,
intrusii , lasati-i in pace ca n-are rost
fetele - cucuietele , va pup pe toate
aileene sa-ti traiasca baiatul si sucees la scoala
G.K.R
poze noi

voicu_bebi spune:
fetele..acum ma trezisi si eu ce s afac cu somnul asta...nanami pacat ca la voi e urat si ploua...uite ca sa te mai inveselesc aici e soare...si cald cred ca inca nu am iesit afara....
parerea mea pt cei care nu le plac manelele,casi aileene sa nu le asculte frate ca nimeni nu va pune arma la cap sa le ascultati...fiecare asculta ce-i place....dar mutlimim adrienne pt articol...articole de genul asta apar mereu si cam toate suna la fel...dar lumea tot ii asculta si le tot cumpara albumele..deci pe nimeni nu intereseaza ce se scrie de ei...
aileene...ma bucur ca ma ai in vizor....noi ne dorim mult un bebe...dar am zis sa maia steptam un picut....mai ales ca hainute sau patut am...mai ales ca sunt sigura ca pe bebe cand va vrea el sa vina toata lumea il va iubi....
va pupicesc...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

aileene spune:
buna fetelor iubitelor , haideti la o manea , eu sunt libera astazi , dar tot am cateva de facut , profit doar de faptul ca mama mea face un pic de
asa ca dupa...o masa copioasa si pe urma mergem la o plimbarica
intr-un parculetz un pic cam departe de noi , dar merita efortul , Alexandre se bucura de fiecare data si si-a facut si prieteni pe-acolo ! Stiti ca-n Franta copii n-au scoala miercuri , deci...frau liber timpului frumos si a distractiei pana deseara
, mai ales ca e un soare si-o caldura , hai ca trimit fetelor care au parte de
!
Da asa este Voiculitzo draga , si-mi dau seama ca daca esti deja pregatita cu lucrusoare , se premediteaza ceva , asa ca trageti tare sa iasa cu ochisori , ca si eu asteptasem o gramada de timp si cand l-am vrut n-a mai venit decat tras de urechiuse cu ajutorul tratamentelor si acum mi-as dori pe al 2-lea dar am lasat-o balta , varsta e de vina
iar terenul nu mai e ata de...bun
din pacate ! Imi dau seama cata dragoste ai de oferit pruncului tau drag , te
!
Nanami sarutmana si tie la fel sa-ti traiasca samurai-ul ! Ceva nou la capitolul "Manele" ?
Niponel draga de ea , ne tine cu noutati si muzica proaspata ! Apropo's unde e ? Daca am inteles eu binhe , plecata-n Taiwan ? Oare o fi departe de ea ca nu cunosc zona
?
Iar in ce privesc provocarile nu le bagati in seama fetelor , fiecare cu gustul lui , ca gustul si culorile ca si mirosul parfumurilor sunt NO COMENT nu-i asa ?
Jesia , Pula_mea , Dariucha , Maggda , Elena_oona si toate , toate , va doresc o zi extraordinar de frumoasa cu realizari multe , si un
la fiecare-n parte !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

nanami spune:
ia auzi acolo la aileene in franta , miercurea sunt liberi copii??????/ hai ca asta e culmea , dar de ce asa ? f. interesant .
da, niponel al nostru cred ca e la plaja acum in taiwan , stai linistita aileene , ca nici eu nu stiu unde
si la cata bere am bagat azi in mine ...... nici japonia nu mai stiu unde e
si eu am stat 2 zile acasa si mai stau si maine , vai ce greu imi vine sa ma duc la munca dupa cateva zile libere
voiculita si hai da-te la treaba , ca stii tu cum e , si cand faci curatenie in casa , se poate lasa cu ochi
va pup pe toate
G.K.R
poze noi

aileene spune:
Ouf , o plimbare ca asta , mai zic si eu ! A fost supeeeeer ! Suntem obositi de cadem din picioare , dar dupa un
racoritor ne-am mai revenit un piculetz , am pregatit si o cina lejera , salata verde cu rosii , branza si un puré de cartofi cu o buc de carnica , da f putin ca foamea nu prea e prezenta din cauza caldurii !
Da draga mea , Nanami asa este , aici copii pana la scoala generala (cls 5...si mai sus) n-au scoala miercurea , iar mamele si ele pot sa-si ceara liber in aceea zi , ca sa fie cu copii lor ! Aceasta metoda e veche , a existat intotdeauna ! Ea a fost creata , intocmai ca parintii (mama sau si tata , de ce nu) sa se regaseasca cu copii lor , astfel taind saptamana-n doua ca sa le fie mai usor cu totul , invatatul , acomodarea cu profesorii , mai si un sport care se poate practica inafara orelor de scoala , asa cum vom face noi , incepand de anul asta , in fiecare miercuri dupa masa , vom merge la basket , sa devenim basketbalisti renumiti !
La voi prin orezarie , cate zile merg copii la scoala ? Poate toata saptamana , dar numai de dimineata , nu stiu , urmeaza sa-mi spui tu , ptr ca aici este in fiecare zi , inafara de miercuri , iar sambata doar dimineata si in fiecare a 3-a sambata e liber , ce bucurie !
Mey , da le tragi nu gluma , ai grija ca te-apuca sughitatul
! Na hai ca te pup si in acelasi timp pe toate si va doresc o seara minunata , iar celor de prin orezarie , o Noapte buna cu vise placute , ca ele dorm deja , nu ? Si eu ma grabesc ca-mi pica ochii-n gura si ma uit printre dinti de obositaaaaaaa
!
si
! Maine nu stiu daca voi putea intra , scuze anticipate iubitelor !

nanami spune:
aileene se invata de luni pana vineri , si copii invata f. mult , mi-e mila de ei saracii, in cl 1 pana se obisnuiesc , stau pana la amiaza , o luna - doua , dupa aia stau sarcii pana pe la 3-4 dupa amiaza , si de prin cl. 4-5 sau..... nu stiu exact stau chiar pana mai tarziu , plus ca in liceu toata lumea invata la fel , nu au licee ca la noi pe profil , (pedagogic, textil, mate-fizica....etc...) totul e la fel , dupa liceu daca vrei sa te faci ceva la facultate au colegiu , asa ca majoritatea ies de pe bancile scolii pe 20 si ceva de ani, apropo aici majoratul e la 20 ani , acolo cume ?
G.K.R
poze noi