Manele ! (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Salut........eu la ora asta sunt tare plictisita si vreau acasa......nu mai vreau la servici...mii de pupici pt. maneliste

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna

dar nu mai vrea nimeni sa semneze condica ?

jesia dar pan la cat lucrezi? pune si tu o maneluta sa-ti mai treaca din plicti

eu sunt libera azi si va astept la barfa

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello fetele..in sfarsit am aparut si eu cu chiu cu vai pe net sa mai vorbesc cu fetele mele...mamaaaaa ce dor mi-a fost de voi...nu am mai intrat din saptamana dinaintea nuntii...va multumesc din suflet pt urarile in ziua cand ma maritasi...chiar sunteti niste scumpice si dragute ce mai sunteti fetele mele de suflet.....
paula mea...bine ai venit zic si eu cam tarziu ca vad ca te cunosc fetele si esti ca de-a casei...
la nunta a fost superb...la cununia civila a venit iubi cand m-a luat de-a casa cu un buchet superb de flori...nu va zic ca am fost asa de emnotionata ca atunci cand m-a intrebat ce nume vreau sa port...abia am zis cu voce mica...mama si ce imi mai tremura mana cand am semnat cum ma va chema dinainte pe mine....cele mai mare emotii acolo le-am avut...
nu va zic ce a patit iubi al meu...cand a venit sa ma ia de-a casa imbraca mireasa...logic ca mi s-a cantat i-ati mireasa ziua buna...asa a vrut sufletul meu ca na o data in viata ma marit pai nu?
revenind...dupa ce m-a luat iubi de-a casa cum e traditia si m-a imbracat si toate cele de bocete de la mama ....am plecat in masini...numai ca iubi s-a dus in masina cu un prieten de-al lui si cu domnisoara de onoare...numai ca in loc sa ajunga la biserica a ajuns in bordura de s-a speriat asta al meu de era asa suparat ...mie lumea imi zicea ca nu mai vine...hai sa plecam acasa ca mirele s-a razgandit...va dati seama ce se radea de mine....
el a venit intr-un sfarsit nervos si am intrat in biserica ...ce frumos a cantat corul absolut superb nu alta chiar si iubi a fost impresionat care el nu prea e cu bisericile...chiar am ascultat cu placere slujba....a decurs normal fara nici un fel de peripetii....a fost superb ce mai m-am simtit cea mai fericita si sunt si acum....
la restaurant cand am sosit au fost 2 vulcani din aceia de la agentia de la care am comadat baloanele ,si artificiile pt tort....superb si momentul asta...numai ca nu ne-am incumetat sa trecem peste....
la furatul miresei nu va zic ca astia care m-au furat m-au dus in discoteca si acolo inca vreo 7 mirese pe ring si cavalerul lu ibi de onoare a aranjat cu unul ca la nooi la restaurant sa vina o alta mireasa si eu sa ma duc la alta....chiar a fost un moment de neuitat...fata lu iubi cand s-a vazut cu mireasa....cand de fapt era alata ...iubi politicos de fele a dansat cu ea...ca si nasul de altfel....am dansat toata noaptea sa ma distrez la nunta mea ca o data am nunta si o data in viata sunt mireasa pai nu....am dansuit pe manele de nu va zic....ce mai m-am distrat cu iubi....
pe urma am fost dupa 3-4 zile de la nunta ne-am dus la mare in eforie nord ...am stat vreo 9 zile....vreme frumoasa si apa calda buna de balaceala....numai ca la gazda a fost mai frumos ca la hotel...de am zis ca mergem si la anul...
sper ca nu v-am plictisit cu povestea de la nunta....va pup

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

voiculitaaaaaaaa bine ai revenit , proaspata miresicaaaaaaaaaaa,,,,,,

doamneeeeeeeeee,,,,, pai si tu cu peripetii???????? la nunta ? dar ma bucur ca s-a terminat cu bine , ca voi sunteti fericiti , si cred ca nu vei uita niciodata acel moment , ce misto te-ai distrat !!!!!!!!!!!!! te pup , si te mai asteptam

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Neata manelistele mele ...azi sunt mai cu chef de viata decat ieri...eu de obicei urasc zilele de luni...asa ca si azi ca de obicei va invit sa savuram impreuna o cafeluta buna cu lapte

Voicu bebi ma bucur ca ai avut o nunta minunata ...chiar D-na cum esti acum?

Pozele mele

Mergi la inceput

jesia buna cafeluta , multumim

niponel e plecata in taiwan si nu prea are cine sa ne distreze

aileene ce0ti maiplace tie sa te-ascunzi

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Fetelor hai ca eu am comis-o ... cum era liniste la mine in birou am zis sa ascult niste manele doar ca computerul meu are boxele incorporate si casti nu am....deci ascultam eu manele incet decat pt. mine si la un moment dat apare un director si eu nu stiu cum am facut ca in loc sa opresc volumul l-am dat mai tare ...a facut directorul o fata la mine........si eu ma facusem verde la fata

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele..nanmi,jesia...sarumana de primire...da sunt o doamna....ce mai....cica sa depunem si noi banii de la nunta la banca si am depus la raiffeisen......ce comision frate....mare prostie am facut cu banca lor cu tot....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Voicu bebi"CASA DE PIATRA",ma bucur ca nunta a iesit frumoas si ca esti fericita,am asteptat cu nerabdare povestea nuntii si mai astept cu nerabdare si pozici de la nunta,foarte interesanta chiestia cu inlocuirea miresei(cand o fura),mi-ar fi placut sa se fi facut si la nunta mea asa
Jesia stai linistita,ca sunt multi oameni care le plac manele,cred ca chiar si domn director este unul dintre ei
dar nu a vrut sa arate
http://www.youtube.com/watch?v=WTKE2mpm4do

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna iubitelor , Voiculitzooooooooo Casa de piatra iubita , asa un chef dom'le ! Jos palaria ! Ce bine te-ai distrat , iar faza cu furatul miresei , e chiar "excitant" , dar saracul tau iubi dupa atata aventura cu bordura , nu cred ca i-a mai ars de glume , hm ? Oricum ma bucur mult ca totul a fost superb si ca chiar daca emotiile au fost prezente , cel putin ajuta si ele la ceva , adica totul ti se va intipari in inima si-n gand , si nu vei uita nici o faramatura din ce-a fost frumos ! Bravoooooooo ! Felicitari , sanatate , bucurii si de Sfintele Paste un bb dulce ca si voi doi !
Apropo's , ca era sa uit , unde-s pozele , ca eu tot dau clik pe linkurile puse in semnatura ta , da nu se vede nimic ! Si eu tot astept , ma gandeam ca le vei pune dupa , dar tu ne-ai uitaaaaaat ! Pup eu miresica dulce , o adevarata Doamna cu "D" si inca o deata miii si mii de felicitari .... !
Nanami scumpa , nu te supara pe mine cand nu apar , n-o fac din rautate ci pur si simplu nu mai stiu cum s-o scot la capat cu cate am de facut , mai ales ca acuma Alexandre a trecut in primul an de scoala (anul trecut a fost in anul pregatitor) si ce fericit mai e cu noul ghiozdan cu rotile "action man" . De ieri (04.09.06)noul an scolar a inceput si a trebuit sa-l pregatesc cum trebuie , cumparat ghiozdan , caiete , penar , creionase samd , stii tu ! Unde mai pui si faptul ca e ziua lui in curand si incep cu rezervarea restaurantului , el nu prea vrea la Mc Donald's , nici la Quik , spune ca e "baiat mare" , deci cred ca-l vom face la un restaurant de pe-aici , unde avem obiceiul sa mancam cateodata , micut dar simpatic si ambianta placuta , este si muzicuta (o mica orchestra) , dar cum ziua lui il vom tine pe la ora 14h30 nu cred ca va canta ! Ne-om deescurca noi ! Deci sunt ocupata cu cumparatul atator lucruri , invitatiile , decoratia salii si multe altele ca totul sa fie bine iar invitatii cei micuti ai lui fii'miu sa fie fericiti , ca altfel nu se poate , nu ? Pe deasupra am inceput si eu lucrul meu normal ! Asta e ! Tu ce mai faci cum merge treaba la serviciul tau ? Ce mai face Samurai-ul tau Hiro cel mic si nazdravan ? Uite un special din partea mea , la amandoi !
Fetelor va cu mult drag si dor pe toate si va doresc toate cele bune ! Dar inainte de toate , Sa traiasca Maneleleeeeee
Ciaooooooooooooo

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput