Miresele anului 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
cri. spune:
quote:
Originally posted by Andita
Buna, fetelor! Se cam apropie momentul....
Sa va spun cea mia noua si remarcabila realizare a noastra: am mers astazi la cursuri de dans!!! Sunt super incantata, antrenoarea chiar se ocupa de noi, ne-a promis ca o sa ne faca si coregrafia, si cica la cum ne descurcam, in trei sedinte suntem gata Sunt foarte happy pe tema asta. Va recomand cu incredere: www.startdancing.ro
In alta ordine de idei, mie chiar nu-mi vine sa cred ca de azi in trei saptamani voi fi proaspata doamna, si voi dansa la propria-mi nunta... Mi se pare incredibil si cand ma gandesc chiar imi dau lacrimi in coltul ochilor.
Suntem apropae gata cu pregatirile. Hainute, luat, gablonturi, luat, mai avem doar cardurile de masa, si marturiile, care imi scot peri albi, ca nu gasim deloc ce vrem. Dar o sa trecem si peste asta, sper sa aranjez ceva la tipografie, ca sunt in bransa
Ai nostri pe acasa se agita nevoie mare, dar cand am sunat aseara sa intrebam ce au aranjat cu actele pentru starea civila, cica amanuntul asta l-au uitat. Da bine, fratilor, ca va agitati cu distractia, poate, Doamne fere', ratam esentialul.
Va pup pe toate, spor la pregatiri!
Au mai ramas...
Poze
Andita, cat va costa afacerea asta? Voi mai stiati ceva inainte sau e prima data? Noi suntem paraleli
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Giova spune:
Neatza!!!
Krelia mewrsi de urari, lasa ca-ti vezi si tu finutul nu peste mult timp.Ce mare si smecher este el.
Alynutza am citit ioeri povestea nunti tale.Toate m-au emotionat.
Moko poate reusesti sa-l convingi, s-au macar viitorul tau sot sa-i spuna.
Cu tinuta nasei noastre m-am linistit.Si-a luat un compleu negru,dar pt. noaptea sa se schimbe.A gasit o rochita la Agnes Toma, dar nu ii e buna peste piept, asa ca mai cauta si azi tot acolo. ar fi misto sa-si ia de acolo, ca sunt superbe toate.
merg sa sun la florarie.
revin mai tarziu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
ginutza2002 spune:
nature uite acu pun poze!
sper sa va placa!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Giova spune:
Am vb. la florarie, cica trebuie sa merg sa vada ce mi se potriveste, caci buchetul trebuie sa puna in valoare rochita si invers. Imi place cum gandeste tipa aia.
Nu ne gasim o melodie cu care sa deschidem nunta. care ne plac, nu sunt dansabile asa cum am vrea noi.
Am stat pana la 3 azi nopate sa descarc si sa caut melodii.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
M&M spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Neata fetele!
.
Moko, noi am avut civila in timpul saptamanii, si cu mare fericire in suflet, te anunt ca n-am vazut picior de fotograf, lautar, aurolac, etnii sau alte nenorociri! Nimic!
Creta
Poze nunta
Dya , tu ai facut joi cununia , cand in mod normal la primaria secti 1 nu se fac; de aceea nu ai vazut nici lautari si nici forogtafi. Probabil "pila ta " era destul de sus!!!
Eu am facut miercuri civila si intr-adevar era prezent fotograful, iar cand am iesit sa facem poze pe scarile primariei au aparut si 2 lautari!!! Dar eram prea fericita sa ii bag in seama!!!!
eu
poze nunta
magda raluca spune:
quote:
Originally posted by moko
ps: fetele care ati facut civila in bucuresti, in timpul saptamanii- ati mai dat de fotografi, lautari si alti de astia la starea civila?
eu m-am casatorit la sectorul 4, intr-o vineri. Nu am dat peste fotograful lor, chiar ne-au precizat, la intodusul actelor, ca nu au. Dar nenea cu acordeonul a trebuit sa-mi strice si vreo doua poze, frumuselu'!
Poze nunta
ginutza2002 spune:
am pus uite aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/ginamanea2002/album poze!
scuze ca nu sunt ele de super calitate , ca-s facute cu telefonu' dar macar se vede ceva!
tipsy spune:
ginutza, eu nu reusesc sa accesez link-ul...
quote:
Originally posted by ginutza2002
scuze ca nu sunt ele de super calitate , ca-s facute cu telefonu' dar macar se vede ceva!
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by tipsy
ginutza, eu nu reusesc sa accesez link-ul...quote:
Originally posted by ginutza2002
tre sa fii logat pe yahoo si apoi sa mai accesezi odata link-ul dat de mine!
Rexanne spune:
Fetili!!! Sunt chiauna!!! M-am intors azi noapte de la mare!!!!Am fost intr-un vechend prelungit cu...cumnatzica!! Ca al meu, cand nu se ocupa de forumistii de masini, se ocupa de forumistii de vantoare si pescuit! Deh, pasiunile astea! Deci si prin urmare m-am prajit olecuta la soare, in timp ce prin toata tara ploua!Numai ca asa de bine am stat, ca ma bronzai pe toate coarpele , cu esceptia gatului, unde posed un V mare alb cat crucea nebunului, si...unde altundeva decat pe ...interiorul mainilor!!!Asa ca dupa ce imi va trece rosata, ma voi duce la retus la solar!
In alta ordine de idei, nu de alta, da' mai am 3 saptamani pana la nunta, sunt atat de aeriana incat nu reusesc sa ma adun sa fac o lista cu ce mai am de facut!!!!Sa crap daca pot sa imi dau seama!!! Stiu numai ca tre sa vb cu florareasa de aranjamentele florale si cocarde!!! Da atat!!!Parca is batuta in cap si nu alta!!
Hai va pup!!
Si Ginutzo...fa si tu ceva cu pozili de la pantofi ca ...nu se vede!!!