Miresele anului 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
moko spune:
quote:
Originally posted by Giova
Moko jeans si tricou? super tare faza.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
dah...pentru consolare, tre' a mentionez ca tricoul e rosu!..cat s-o fi gandit?!?//tare curioasa sunt ce tinuta o sa adopte soacra!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
Giova spune:
Pantaloni scurti si maieu.
Si eu ma plangeam de tinuta nasei noastre. of doamne, ca sunt fel de fel de specimene.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
Alynutza spune:
Giova, frumoasa rochitza, s-o porti fericita si iubita!
Ginutza, felicitari si tie pentru pantofi!
Ramonzca, felicitari, casa de piatra!
In alta ordine de idei, am reusit sa pun povestea nuntii .
O saptamana buna!
Nunta noastra de vis
Luna de miere
ginutza2002 spune:
neatza fetili!
gio foarte frumoasa rochita!
sa o portzi sanatoasa! si iubita!
ramonzca felicitari si casa de piatra!
moko imi pare rau pt tine! poate reusesti sa il faci sa se razgandeasca!
alynutza multam frumos!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
krelia spune:
Neatza miresicilor & doamnelor!!
O urare speciala pentru finutzul meu MARCO, () care ieri a implinit 7 luni! Sa traiesti, copil frumos, si sa-ti bucuri parintii!!
ramona, mult noroc in noua ta viata, Casa de Piatra! Frumaose poze!
moko, nu se poate, fata draga.......fa-te luntre punte, sa nu-ti vina imbracat asa...altfel, doamne fereste...il vezi in tricou & blugi ca vine si la nunta...ca doar..se poarta si prin alte parti..si e comod ...putere de convingere cu iubi al tau!!
gagici cu achizitii, Gio & gina - felicitari!
Alinutza, faina povestire
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
nature spune:
Andita, site-ul ala cu lectiile de dans nu merge.Esti sigura ca aia e adresa de web?
Ginuta, ce pantofi ti-ai luat? Nu ne pui si noua o poza?
Giova, frumoasa rochita ta!
Eu ma duc azi la croitoreasa, ca a venit in sfarsit din concediu, sper sa stabilim cam ce facem si apoi sa pot cauta si eu pantofi.
La mine problema e cu al meu viitor sot, care e mai sucit decat o femeie si inca nu s-a hotarat daca vrea smoking sau redingota, asa ca nu putem inca sa incepem probele cu croitorul lui.Nici sa cumparam camasa ( ca difera gulerul, in functie de alegerea costumatiei) si nici nu stiu daca va fi o cravata sau un papion.Nu credeam ca barbatii pot fi uneori asa de atenti la tinuta:))
Va rog si eu ceva: imi trimiteti niste texte de invitatii? Eu sunt in pana de inspiratie si tre' neaparat sa dau comanda....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
moko spune:
krelia, la partea cu nunta, nu trebuie sa-mi fac griji, ca vine in costum...a fost nas acum 25 de ani si-l imbraca pe ala, ca, oricum, l-a folosit doar odata, de ce sa dea banii de pomana pe costum nou!
Aseara i-am aratat iubitului meu toate pozele cu miresici de pe DC, sa vada ca la nicio civila nu au existat tricouri, de niciun fel...dar nu pe el trebuie sa-l conving !!
ps: fetele care ati facut civila in bucuresti, in timpul saptamanii- ati mai dat de fotografi, lautari si alti de astia la starea civila?
au mai ramas...
poze
Alynutza spune:
Kreliutz, azi maine urmeaza si povestirea ta
Nunta noastra de vis
Luna de miere
dyadya spune:
Neata fetele!
Gio, super rochie!
Ramonzca, Casa de Piatra!
Alynutza, emotionanta si frumoasa povestea nuntii tale.
Moko, noi am avut civila in timpul saptamanii, si cu mare fericire in suflet, te anunt ca n-am vazut picior de fotograf, lautar, aurolac, etnii sau alte nenorociri! Nimic!
Creta
Poze nunta
moko spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Neata fetele!
Moko, noi am avut civila in timpul saptamanii, si cu mare fericire in suflet, te anunt ca n-am vazut picior de fotograf, lautar, aurolac, etnii sau alte nenorociri! Nimic!
Creta
Poze nunta
macar atata bucurie sa am si eu!!
multzumesc mult!!
au mai ramas...
poze