Miresele anului 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
Sa nu mai aud de mesteri. la mama i-au facut baia in 2 luni si arata ca . Efectiv si-au batut joc. pe urma a dat cu lavabila in holuri si bucatarie ea cu tata si unchiul si matusa. si a iesit super. Si-a schimbat si aplicile.
Alinanc da noi stam la etajul 2 si nu e enorma scara.
Mama are in gand sa-mi imbrace balustrada in Tull si iedera si flori. dar sa vedem cat ma costa. Initial vroiam organza, dar e 300.000 lei metru. Ea se ocupa de decoratul scarii. sa vedem cine o face pe a lui Clau, ca acolo chiar nu mai are timp. + ca trebuie sa facem 12-14 aranjamnete la mense, ca nu am gasit o ag. care sa-mi placa cum le face.
Tre sa terminam marturiile, adica sa punem bomboanele si biletelul in ele.
Mai avem de scris cardurile la mese si meniul.
Si cam atat.
De vorbit de cor si de cum vrem sa intram in biserica, cu preotul.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
Alynutza spune:
Gio, ce Doamne iarta-ma de organza e aia cu 300.000 metrul? Eu am luat pentru nunta de doua feluri (ca n-am fost atenta) si aia mai grosutza care a fost mai scumpa a costat 120 sau 150.000 metrul, iar cealalta 90.000 metrul dublu lat. Tull am luat cu 70 si cu 80.000 metrul dublu lat.
Alinacn, uitai sa spun, m-am uitat si eu la emisiune, culmea, s-a uitat si sotzul cu mine, nu m-as fi asteptat. Intr-adevar, nunta din Bucuresti a fost aiurea, si ce urat se stramba mireasa la biserica, apoi faza cu jucat hora desculta . Insa am observat cam aceleasi obiceiuri la ambele nunti, emisiunea asta ar fi trebuit sa aleaga cate o nunta si de prin Ardeal, sa mai vada oamenii si alte obiceiuri. La Bacau mi-a placut cum era aranjata sala si artificiile din timpul primului lor dans. Asta e, noi am avut nunta de zi, artificiile nu erau de efect ziua.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
alinacn spune:
Alynutza. cred ca ti-au trebuit nervi de otel, bine ca ati avut macar patul unde sa dormiti.restul le faceti voi incet.eu sper sa le termin pana la sfr lui august pt ca vreau sa ma si odihnesc cat se poate.mama s-a suparat ca mam angrenat la asa multe si ca o sa fiu o mireasa flescaita de oboseala.si are perfecta dreptate.plus ca noi suntem cu alergaturile, dupa programul de la serv.nu are cine sa alerge pt noi.mersi mult pt incurajari.si eu am aceeasi parere despre mireasa din buc.vorba ta nuntile astea au fost la fel.ar trb sa faca o selectie'domle cum e nunta asta.pai e din zona X si are urmat datini.cealalta nunta cum e?pai e la fel luam alta cu alte obiceiuri'.ca sa aibe omul ce compara, nu numai muzica, salonul , rochia si uneori manifestarile necontrolate..observ ca la nuntile din provincie oamenii sunt imbracati mai bine, mai cu grija.sau poate mi s-a parut mie.
bebi stai asa ca daca eu lucrez zi lunima servici+casa nu mai stiu notiunea timpului.ieri a fost marti(nu miercuri cum am crezut eu de dim).mai ai dreptate si la faza cu dosarele ca daca sunt multe nu are cum sa-ti spuna imediat daca ora pe care o vrei tu e libera.cred ca ei fac lista la sfr dupa ce vad dosarele si abea a doua zi sa iti confirme ora 'nu e la 10.00, sunteti programati la 10.15 sau ceva de genul asta.gata am inteles
voicu_bebi spune:
da asa ziceam si eu ,alina ca asa o fi...ca zicea iubi dupa ce am depus dosarul...ca are de lucru doamna care oficiaza casatoriile ca tot ea ne-a luat dosarul...ei ca-i bine si daca facem cununia civila la 12...asa ziceau si socrii mei ieri ca e bine si daca avem pe la 12-13 asa...dar trebuie sa avem ceva ore la dispozitie pt imbracat machiat coafat una alta ...o baie ceva zic eu...de la 12 pana la 17 cand e cununia religioasa eu zic ca avem timp nu?
spor la casa ca am vazut ca sunteti si cu amenajarea casei nu? noi abia am terminat acum vreo 2 luni...si de atunci ne-am si mutat....va pup
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
alinacn spune:
alynutza si mie mi-a placut nunta de la bacau,avea perdea de beculete, iar artificiile de interior au fost superbe.ar trebui sa aleaga cate doua nunti din unghiuri diferite ale tarii si cu obiceiuri diferite, ca sa poata invata omul ceva ca la un moment dat te mai si saturi sa vezi acelas lucru, nu?
alinacn spune:
multumesc pt incurajari.nunta mea e pe 7 octombrie, iar biserica o am la ora 16.00 si de aceea vreau mai de dim.m-am gandit ca fiind octombrie se intuneca mai repede si vreau sa am si eu poze afara si de aceea am zis ca daca s-o putea sa plecam mai devreme noi spre biserica si in drum sa ne oprim intr-un parc ceva si sa facem poze si apoi la biserica.pt ca daca slujba tine 1 ora iesim la 17+poze in fata bisericii+pupaturi nu mai am timp de poze in natura pe lumina.plus ca de la biserica pana la rest fac 10-15 min, in funct de trafic.
asa daca om reusi sa facem poze inainte de biserica, dupa slujba putem trage de timp cu pupaturi, poze etc.ca sa tragem de timp si sa ajungem mai tarziu la rest.
la biserica nu am gasit liber decat la ora 16, pt ca 17-18 erau ocupate, ce sa fecem.nu stiu.dar o s-o scoatem la capat
voicu_bebi spune:
alina ,stai linistita ca e bine si ora 16 mai ales ca se intuneca mai devreme pe la 17-18 asa....e important ca atunci cand depui actele sa te duci nu neaparat cu 10 zile inainte poti in intervalul 14-10 zile inainte de data oficierii casatoriei...mai ales daca vrei de dimineata acuma....
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
Alynutza spune:
Alina, lasa ca o rezolvati voi. Important e sa nu lasati nici un amanunt sa va strice ziua, pentru ca e asa frumoasa si trece repede repede de nici nu simti cand s-a dus. Sa va bucurati de fiecare clipa. Si sa incercati realmente sa va odihniti, ca eu am patit exact cum n-am vrut, n-am reusit sa ne odihnim ca ni s-au intins toate si eram obositi la nunta. Bine ca n-am simtit atunci, in emotiile evenimentului, dar am cazut a doua zi. Voi insa s-ar putea sa resimtiti mai tare, fiind nunta de noapte, e mai mare oboseala.
Cat despre emisiune, ai dreptate, am remarcat si eu ca invitatii de la Bacau erau mai bine imbracati decat ceilalti. Cat despre obiceiuri, chiar ar fi frumos sa arate si cum e in alte parti. De exemplu, la noi nu se rupe turta, mirii vin ultimii la restaurant... Nu stiu cum selecteaza ei nuntile astea, ca pe site-ul lor oficial am gasit numai regulamentul pentru votare nu si pe cel pentru cum sa participi.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
cri. spune:
Acum ma uit si eu la emisiunea cu nunti...era un mire cu crinolina pe cap???????? sau n-am vazut eu bine......
Don't worry, be happy!
Nunta noastra