Miresele anului 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

bebi asa am sa fac.nu stiu cum sa fac ca restaurantul e la 19.00 si ma gandesc ca daca slujba se termina la 17 ce facem 2 ore?de mutat biserica nu mai am cum pt ca am facut invitatiile.fetelor dati-mi sfaturi cum sa trag de timp. hai noi am incerca sa mai mergem la gradina botanica(dar nu stiu cat de lumina va fi si ce fac cu restul de oameni de la biserica?ii trimit la restaurant?ufffffffffii luam dupa noi?ca daca se duc direct la rest ce fac ei 1h si 1/2 pana la 19.00.
trebuie sa ma gandesc ce sa fac.si acum sunt in pana de idei.

Mergi la inceput

cri. faza asta mi-a scapat.ati vazut ca la buc mirele a bagat capul sub fusta miresii ca sa scoata jarteaua si ea a stat pe scaun.pai nu era mai bine daca statea in picioare pe un scaun sau ceva si i-ar fi fost si lui mai usor.sau ce o fi zis nu las pe nimeni sa vada picioarele nevestimii.hahahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Fetele, unde pot sa ma "renovez" si eu. Adica un tratament de fata...pensat...etc...fara sa dau faliment. Eu mi-am mai facut undeva mai demult tratament pentru fata dar nu mi s-a parut ca aratam altfel dup'aia.....as vrea undeva unde chiar sa vad o imbunatatire ceva...

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

buna fetele!
iar vin cu o rugaminte la voi...daca are cineva filmuletzul cu pasii de vals..(ca la mie mi l-a stres frati-miu din calculator, din greseala), mi-l poate trimite si mie, va rog mult!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by cri.

Fetele, unde pot sa ma "renovez" si eu. Adica un tratament de fata...pensat...etc...fara sa dau faliment. Eu mi-am mai facut undeva mai demult tratament pentru fata dar nu mi s-a parut ca aratam altfel dup'aia.....as vrea undeva unde chiar sa vad o imbunatatire ceva...

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

eu doar ce m-am renovat ieri...si n clipa asta nu sunt deloc incantata, ca mi-au ramas niste iritatii in locurile unde au fost punctele negre..astept sa vad rezultatul final zilele viitoare si apoi vad daca merita sa o recomand sau nu( oricum ,masajul facial a fost de vis)

au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Neatza!!
Noi facem petrecerea joi seara, nu vrem vinerea, caci nub vreau sa fiu cheauna si sotul sa miroase a alcool.

Oana eu am glumit cu mesajele ale, cine stie de ce patesti asa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

stiuuuuuu ca ai glumit va pupa fata pe toti 3

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Just Married

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by moko

buna fetele!
iar vin cu o rugaminte la voi...daca are cineva filmuletzul cu pasii de vals..(ca la mie mi l-a stres frati-miu din calculator, din greseala), mi-l poate trimite si mie, va rog mult!!

au mai ramas...
poze

fetelor daca aveti asa ceva imi puteti trimite si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cri, ai vazut bine faza cu crinolina, asa a fost.
Alina, din pacate nu stiu cum sa te sfatuiesc, eu am avut biserica de la 1 si restaurantul de la 2, slujba a durat mai mult decat prevazut si pe urma am mers cu fotografii in gradina botanica, doar noi si nasii. La restaurant am ajuns pe la 2.45, a asteptat putin lumea dupa noi, dar asta e, la ce poze au iesit, chiar nu-mi pare rau. Mai ales ca am fost la nunti la care am asteptat chiar o ora jumate dupa miri. Parerea mea e sa-i lasi sa se descurce ei, ca-s majori, si daca nu ai restrictie la sala (adica sa-i lase doar de la o anumita ora) pot merge la restaurant pana faceti voi pozele. Insa cel mai bine te pot sfatui fetele din Bucuresti, poate ele s-au izbit de situatii similare.
Legat de vals, s-ar putea sa-l mai am, dar numai pe calcul de acasa si deocamdata sunt inca la scarbici. Nu promit nimic, ca s-ar putea sa-l fi sters. Dar daca il am va dau link.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Magda Raluca ti-am trimis un PM! Te rog sa-mi spui daca l-ai primit.

Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Lume, lume, dragi mirese ce door mi-a fost de voi!
Revin si eu dupa o luna de chiul de pe DC si o luna de la nunta.
Imediat dupa nunta am plecat in luna de miere.: o lunga excursie prin tara, fara nici un plan dinainte stabilit doar cu ochii pe harta si prin cartulii despre Romania. A meritat din plin, puteti vedea si-n poze.

Calculatorul nostru vechi l-am dat, ca oricum nu ne folosea in honeymoon, si abia zilele acestea ne-am luat altul.
Multumesc tuturor fetelor pentru urari si pentru gandurile bune. Sa stiti ca mi-au ajutat din plin! Am avut o nunta frumoasa, fara incidente, pozele-s aici! Fiindca am avut doar persoane dragi in jur si m-am simtit iubita, in centrul atentiei, deci mireasa. Cand ma uit pe film, as mai vrea sa traiesc odata clipele alea!

Sa stiti ca toate weekendurile m-am gandit, ce fete de pe DC mai urmeaza, cum or sa aiba vremea,asa ca am fost in continuare cu voi aici.
Revin pe metereze, promit sa recuperez si ce s-a scris, sa vad pozele la toate miresicile, si sa vin cu raspunsuri cand e cazul!
Va pupic!
Spor la pregatiri viitoarelor doamne si o viata frumoasa ca in honeymoon si in ziua nuntii, celor ce sunt deja doamne.

Nickidutza
The day

Mergi la inceput