Miresele anului 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 19
dyadya spune:
alina, hai sa-ti spun cum a fost la mine, ca fix asa am avut si eu orele: 16 biserica, 19 restaurantul.
Boonnn. La biserica am intrat in loc de 16 la 17!!! e adevarat ca tu poate nu ai atatea nunti inaintea ta dar te poti interesa la biserica. Am terminat cu biserica pe la 5.30- 6 fara si am taiat-o in Gradina botanica spre disperarea intregului neam ca ce fac invitatii? Invitatii ne-au asteptat incolonati in masini la un punct prestabilit si de acolo am mers impreuna la restaurant, unde mai ajunsesera alti cativa invitati. In ciuda stresului familiilor noastre nu a facut nimeni vreo criza ca a trebuit sa astepte.
Dar, hai sa-ti spun cum te-as sfatui eu, tinand cont ca in octombrie dupa ora 6 deja e intuneric pentru poze deci nu prea mai aveti unde merge. Vorbeste cu toata lumea cand dai invitatiile si prezinta problema in felul urmator: biserica este la ora 4, restaurantul la 7 asa ca este timp berechet dupa slujba sa mergeti acasa si sa va aranjati pentru restaurant. N-are rost sa stati intoliti in haine de seara de la ora 3-4. Crede-ma, lumea va fi foarte fericita! Totul e sa pui tu problema de la inceput, nu sa-i lasi pe ei sa traga aceasta concluzie. Desi, iti spun sincer ca atunci cand am primit la randul meu invitatii in care era asa decalaj orar, nici prin cap nu mi-a trecut sa merg la biserica in rochie de seara!
Daca aveti rude din provincie care n-au unde merge intre cele doua momente, atunci vedeti care casa-i mai aproape de biserica sau de restaurant si acolo faceti un fel de cartier general unde gazdele vor fi parintii vostri. Se zaboveste acolo o ora, se bea o cafea, se barfeste putin, dupa care se pleaca incolonat catre restaurant. In acest interval, tu si mirele puteti face ce vreti, de la poze(daca va mai ajuta lumina), pana la a sta undeva si a va trage putin sufletul. Sau voi puteti merge direct la restaurant si astfel veti fi siguri ca n-are cum sa ajunga nimeni inaintea voastra.
Totusi, revin la pozele artistice, ca vezi ca toate suntem super incantate ca le-am facut. Incearca sa-ti aranjezi toate cele astfel incat sa faceti sesiunea foto inainte de biserica. Atunci sigur va fi si lumina buna si clar ca, daca va incadrati in timp, nu veti sta cu stresul ca asteapta nu-stiu-cine dupa voi!
Creta
Poze nunta
M&M spune:
quote:
Originally posted by contactnicole
Lume, lume, dragi mirese ce door mi-a fost de voi!
Revin si eu dupa o luna de chiul de pe DC si o luna de la nunta.
Imediat dupa nunta am plecat in luna de miere.: o lunga excursie prin tara, fara nici un plan dinainte stabilit doar cu ochii pe harta si prin cartulii despre Romania. A meritat din plin, puteti vedea si-n poze.
Calculatorul nostru vechi l-am dat, ca oricum nu ne folosea in honeymoon, si abia zilele acestea ne-am luat altul.
Multumesc tuturor fetelor pentru urari si pentru gandurile bune. Sa stiti ca mi-au ajutat din plin! Am avut o nunta frumoasa, fara incidente, pozele-s aici! Fiindca am avut doar persoane dragi in jur si m-am simtit iubita, in centrul atentiei, deci mireasa. Cand ma uit pe film, as mai vrea sa traiesc odata clipele alea!
Sa stiti ca toate weekendurile m-am gandit, ce fete de pe DC mai urmeaza, cum or sa aiba vremea,asa ca am fost in continuare cu voi aici.
Revin pe metereze, promit sa recuperez si ce s-a scris, sa vad pozele la toate miresicile, si sa vin cu raspunsuri cand e cazul!
Va pupic!
Spor la pregatiri viitoarelor doamne si o viata frumoasa ca in honeymoon si in ziua nuntii, celor ce sunt deja doamne.
Nickidutza
The day
Bine ai revenit printre noi Nicole!!!! Inca o data CASA DE PIATRA!!! si o casnicie cu multa iubire , fericire si bebei!!!
eu
poze nunta
Alynutza spune:
Nicole, bine ai revenit, inca o data casa de piatra!
Nunta noastra de vis
Luna de miere
M&M spune:
quote:
Originally posted by contactnicole
Lume, lume, dragi mirese ce door mi-a fost de voi!
Revin si eu dupa o luna de chiul de pe DC si o luna de la nunta.
Imediat dupa nunta am plecat in luna de miere.: o lunga excursie prin tara, fara nici un plan dinainte stabilit doar cu ochii pe harta si prin cartulii despre Romania. A meritat din plin, puteti vedea si-n poze.
Calculatorul nostru vechi l-am dat, ca oricum nu ne folosea in honeymoon, si abia zilele acestea ne-am luat altul.
Multumesc tuturor fetelor pentru urari si pentru gandurile bune. Sa stiti ca mi-au ajutat din plin! Am avut o nunta frumoasa, fara incidente, pozele-s aici! Fiindca am avut doar persoane dragi in jur si m-am simtit iubita, in centrul atentiei, deci mireasa. Cand ma uit pe film, as mai vrea sa traiesc odata clipele alea!
Sa stiti ca toate weekendurile m-am gandit, ce fete de pe DC mai urmeaza, cum or sa aiba vremea,asa ca am fost in continuare cu voi aici.
Revin pe metereze, promit sa recuperez si ce s-a scris, sa vad pozele la toate miresicile, si sa vin cu raspunsuri cand e cazul!
Va pupic!
Spor la pregatiri viitoarelor doamne si o viata frumoasa ca in honeymoon si in ziua nuntii, celor ce sunt deja doamne.
Nickidutza
The day
M-am uitat pe pozele de la nunta!!! Fooooooarte frumoase!!!!!SI cata fericire se citea in ochii vostri in acele momente!! Asa sa fie mereu , pana la adanci batraneti!!!
Mi-e cunoscuta biserica. La ce biserica ati facut cununia religioasa???
Si pozele din luna de miere!!!NU am cuvinte la cat de frumoase sunt si cate locuri minunate ati vizitat..MI-ai facut dor de astfel de calatorii si de mers pe munte!!!!
eu
poze nunta
magda raluca spune:
quote:
Originally posted by Trin
Magda Raluca ti-am trimis un PM! Te rog sa-mi spui daca l-ai primit.
Mercic
Poze
trimis!
Poze nunta
Rallu spune:
quote:
Originally posted by cri.
Fetele, am si eu o problema, nu mai stiu cine avea in album, multe poze cu buchete de mireasa, printre care erau unul rotund cu trandafiri rosii si intre trandafiri floricele albe in forma de stelute, se numesc stefanotis sau lacrima maicii domnului. Se recunoaste cineva...sau mai stiti cine are in album? Pliiiizzz!!! M-am hotarat sa fac asa buchetelul si nu mai gasesc poza.
Mda..ma recunosc...in pozele mele gasesti asa ceva.
Si cred ca mai am un mesaj pt. tine (daca nu e pt. tine, scuze, atunci o iau la fel...poate se recunoaste cineva) m-a rugat Elara sa-ti spun ca suportul pe care l-a inchiriat de la Agapitos a fost ok.
A avut un tort pe 5 etaje, orientat astfel incat de sus se vedea ca o spirala (eu nu l-am vazut dar asa mi l-a descris).
N-a avut nici o problema si a fost multumita de el.
Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
anduril spune:
La asta te gandeai?
quote:
Originally posted by cri.
Fetele, am si eu o problema, nu mai stiu cine avea in album, multe poze cu buchete de mireasa, printre care erau unul rotund cu trandafiri rosii si intre trandafiri floricele albe in forma de stelute, se numesc stefanotis sau lacrima maicii domnului. Se recunoaste cineva...sau mai stiti cine are in album? Pliiiizzz!!! M-am hotarat sa fac asa buchetelul si nu mai gasesc poza.
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
*Imagination is more important than knowledge*
Rallu spune:
Anduril, o fi acelasi buchet pe care-l am si eu dar ipostaze diferite?
Tare frumusel e.
Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
M&M spune:
AM pus poze noi de la nunta; abia in weekend-ul trecut ne-a dat fotograful pozele de la nunta!!!
eu
poze nunta
iulianama spune:
Buna fetelor,desi am devenit doamna de aproape 2 saptamani citesc in continuare fiecare paginuta,aseara am primit pozele de la nunta sunt superbe nici m-am uitat la ele de 10 ori si tot imi vine sa mai ma uit, dar nu am digitale sa le pot pune pe forum sper sa iau de la o verisoara care a avut aparat digital sa descarc in calculotor sa le puteti vedea si voi si filmarea abia vineri cica o vedem ca cel care le prelucreaza a fost aglomerat si acum e in concediu si cum cel care a filmat e cunostinta ne este si rusine sai mai spunem (trebuia sa avem dvd aseara dar ....)daca nu fac un filmulet de pe dvd si tot pun sa vaza si ochiul vostru.
Tortul il vroiam cum e in semnatura doar ca pe rosu il avea cineva si bineinteles ca nu a iesit asa ca doar traim in Romania...