Cleopatra Stratan-o minune de fetita
Raspunsuri - Pagina 9
diadaniela spune:
saracuta!
de joaca o mai avea timp?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
anielas spune:
DA a cantat si a intretinut o sala intreaga 2 ore
Si eu sunt convinsa ca pentru ea e o joaca...mi s-a parut o fetitza foarte ascultatoare si ma indoiesc ca face ceva cu fortza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
aelita spune:
ca sa ma intrteb daca s-ar face valva daca fata mea ar canta...as astepta intai ca fata mea sa cante.si asa bine,ceea ce ma indoiesc.
fara rautate,sicner,dar de ce ne punem atatea probleme cand un copil canta frumos ?
plus de-asta,da e fata cu i e,si el ii compune muzica,banuiesc.acum,eu nu sunt Stratan,nu ca nume,dar nu stius a pun o nota muzicala pe undeva,asa ca ce pretentii sa am?
Bravo cui e!
Nu ne nastem toti artisti,fratilor,nu va mai suparati!Trebuie sa existam si noi cei care ii aplaudam,nu??
Alina spune:
Si mie imi place foarte mult.
Vineri seara am vazut-o pe Acasa,la emisiunea lui Cabral(nu stiu cum se numeste ca ma uit ffff rar).
A povestit cum va fi concertul,a spus titlurile celor 28 de piese pe nerasuflate .A intrebat-o si tatal ei de ce se grabeste asa.
Au mai intrebat-o despre videoclipul cu Ghita,a spus ca a fost greu ca au filmat-o mult si ea tira valiza .
La finalul interviului era tare obositaa,mai casca,era ingindurata si nici nu a mai raspuns la ultimele intrebari,chiar daca Pavel insista.Venise timpul de un bun.
Alina
mamica dulce spune:
e o scumpete de fetita....de vreo doua ore de cand am gasit subiectul si videoclipul...nu ma mai satura sa o privesc si sa o ascult!!!!E superba!Bravo ei!
Sper sa apara albumul cat de curand si sa-l pot comanda online....
Am cautat pe google dar n-am gasit si alt videoclip...pe paginile trecute spunea ca are cineva melodia Mama dar n-am putu sa o descarc..mai exista si in alt format?
sau pe mail va rooooog mult de tot,cred ca o sa o iubeasca si juniorul meu
daca o are cineva-aici e adresa mea de mail,
ancuta_hoppe@yahoo.de
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
anielas spune:
mamica dulce-ti-am trimis pe mail melodia Mama..sa-mi spui daca ai primit-o
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
mamica dulce spune:
anielas,multam fain de intentie...dar n-am primit nimic..
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
gicutza spune:
quote:
Originally posted by fetitie
Mie nu imi place toate povestea asta cu fetita lui Stratan. iar faza cu concertul mi s-a parut de-a dreptul o exagerare. Ce repertoriu are un copil de TREI ANI incat sa poate canta atata timp?
Ma intreb daca s-ar fi facut aceeasi valva daca ar fi cantat copilul oricareia dintre noi. o fi avand talent copila dar am convingerea ca numele tatalui spune multe in acest caz.
Uite ca are LA TREI ANI repertoriu cat sa dea un concert de aproape 2 ore. Si sa-l si intretina!
Si DA, daca unul din copiii mei ar avea talentul Cleopatrei iar eu ca parinte m-as lupta sa fie cunoscut, sigur s-ar face valva. Ca si numele conteaza, nu contest... dar totusi.. sa nu-i luam din merite pustoaicei! Chestiune de marketing si advertising !
Vlad si Ana
Sa traim bine!
DARAEL spune:
De la mine pentru kispotzel nota 9 pentru talentul muzical si 10 pentru impresia artistica !
Iar pentru tatic, tot nota 9 pentru calitatile vocale si un 10 + si o pentru talentul pedagogic, rabdare si intelegere.... mare lucru a realizat.....
Auditie placuta tuturor !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic