Cleopatra Stratan-o minune de fetita

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Eu am o nelamurire. La Diverta Plaza cica bilete mai sunt la concer, cu 180 mii. Ce fel de bilete sunt acestea? Fiindca initial stiam de 305.
Copiloi, ce frumos, eu i tin pumnii sa intre in Cartea Recordurilor fiindca merita. Chiar ieri i-am trimis melodia unui australian si era sigur ca vocea-i "aranjata" pe computer cand a auzit ca fetita are doar trei anisori. Si spunea ca ii suna super chiar daca nu auzise romana in viata lui

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Si noi ascultam "Ghita" de cateva ori pe zi. Ne place mult. Si baietelului meu de 1 an ii place si cand aude melodia ridica manutele in sus si topaie prin casa

O minune de fetita. Ne place accentul ei de moldoveanca in glasul de copil "nu ma nerva" "nu vini cu mana goala" etc.
frumos BRAVO

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Si eu sunt fan Cleopatra
Nu e zi in care sa nu-i ascult melodia cu Ghita.Alte melodii nu stiu.
E o fetita superba si talentata

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

http://www.evz.ro/article.php?artid=268975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hapipapi spune:

si noua ne place, baietelul meu de 1,4 ani o asculta toattttttaaaaaaa ziua...abia astept si alte videoclipuri...

merge cineva la concert...as merge si eu cu piticu' meu numai ca nu cred ca ar sta o secunda locului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

uau! concert?! 2 ore? 28 de piese?!
imi place mult pitica, dar tot efortul ala il privesc cu o usoara strangere de inima, e atat de mica, vorba aia in loc sa doarma de-amiaza ea canta... oh myy...bine ca-i place

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

http://www.evz.ro/article.php?artid=269371
Peste poate de dragalasa!
Deh, ce naste din Stratan cantece mananca :-)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fetitie spune:

Mie nu imi place toate povestea asta cu fetita lui Stratan. iar faza cu concertul mi s-a parut de-a dreptul o exagerare. Ce repertoriu are un copil de TREI ANI incat sa poate canta atata timp?

Ma intreb daca s-ar fi facut aceeasi valva daca ar fi cantat copilul oricareia dintre noi. o fi avand talent copila dar am convingerea ca numele tatalui spune multe in acest caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Uite ca la anisorii ei a cantat 2 ore live!!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput