Cleopatra Stratan-o minune de fetita
Raspunsuri - Pagina 7
andora spune:
La Diverta Plaza aveau bilete de vineri seara parca, unul e 305 mii.... abia le primisera.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
majaginn spune:
ce de fani are asta mica deja! Ar trebui sa i se trimita un link , cumva, sa vada si sa se bucure fetitza si parintii de cat sunt de ad mirati!
Cleopatra este super scumpa, si videoclipul este super gandit! imi place la nebunie!
mai vreau!!!!
for2nity spune:
Autor: mama lia
Subiect: Cleopatra Stratan
Trimis la: 10/08/2006 15:46:03
am vazut-o si eu videoclipul, este minunata, iti vine sa o maninci!!!
draga de ea, cum cara ea geamantanul ala mare, cum isi potiveste ochelarii....e scumpa rau!!!
mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)
Raspunsuri:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: akella
Raspuns la: 10/08/2006 15:50:27
E superba; si talentata ca si taticul ei!
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
http://community.webshots.com/user/miana_dragnea
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: daniella4
Raspuns la: 10/08/2006 16:35:08
Daniella si Alexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
Autor: Gabbriela
Raspuns la: 10/08/2006 17:43:49
Nicole mami lui Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Atelierul Piticilor
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
Autor: cryna77
Raspuns la: 11/08/2006 17:51:20
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Ana68 spune:
S U P E R B A !!!!
Numai "Ghita" imi urla in cap de ieri dimineata...deja stiu melodia pe de rost,iar fiica-mea e topita dupa clip,melodie si dupa "Cheopata"...
Ieri dupa-amiaza a cantat Cleopatra cu Ghita al ei,intr-una...timp de aproximativ 3 ore...culmea:fara sa ne mai saturam noi,adica una bucata cupil de 2 ani si 8 luni,una bucata tatic si una bucata mama zapacita...
Abia astept sa fie lansat albumul...Suntem topiti de admiratie!!!
B R A V O din suflet!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
olim spune:
Este o fetita deosebita.
Iti vine sa o asculti o zi intraga si nu te plictisesti, cat despre voce, poate da clasa la jumate atistii din Romania.
carola spune:
Concertul de lansare a primului album semnat Cleopatra Stratan are loc duminica, la Teatrul Nottara din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
copiloi spune:
http://www.expres.ro/article.php?artid=268975
In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)