Cleopatra Stratan-o minune de fetita
Raspunsuri - Pagina 15
thalia spune:
Vineri la Tg. Mures /din ziarul local:
Cleopatra s-a îmbolnăvit
Prima seară a Festivalului Vinului a strânds un public numeros venit pentru a o vedea pe scenă pe Cleopatra Stratan, fetița minune a spectacolului muzical românesc. În acea zi s-a întâmplat să fie și ziua de naștere a micuței dive, ziua în care a împlinit patru anișori. Plimbată de dimineață pe la toate posturile de televiziune pentru interviuri, oboseala și-a spus cuvântul. Astfel că la ora 23.00, ora la care și-a făcut apariția în cetate pe bancheta din spate a unui jeep, alături de tatăl său, micuța Cleopatra era nu doar foarte obosită ci și cu o stare febrilă accentuată. Pavel Stratan a luat decizia de a o scuti pe Cleopatra de chinul unui concert și fetița a fost dusă urgent în camera de hotel pentru tratament medical și pentru odihnă.
Concertele primei seri au continuat, Pavel Stratan încercând și reușind parțial să înlăture deziluzia publicului târgumureșean care dorea să o vadă pe micuța și incredibila Cleopatra.
"Deși noi ca pensionari demult trebuia să fim acasă în pat, am stat până aproape de miezul nopții ca să o vedem pe dulcica asta mică. Chiar spuneam înainte de a afla că are febră și că nu va mai cânta, că este ciudat din partea unui părinte să își chinuie așa copilul. Un copil de patru ani trebuie să fie demult în pat la ora la care era programată Cleopatra să cânte. Și totuși vedeți ce ciudați suntem? Știm ce este și ce nu este normal și cu toate astea am stat sperând să o vedem. Îi dorim să se facă bine repede și tatălui ei înțelepciune pentru a nu o mai supune unui asemenea stres. Oricât de celebră ar fi este tot un copil", ne-a spus unul din spectatorii din fața scenei, pensionarul Pasztor Zsolt.
În a doua seară, folkistul constănțean Daniel Făt a urcat pe scenă cântând piese din albumul "Nu te-ntinde broască-n tău", piese de o factură cel puțin ciudată, primite de public cu mare entuziasm. Cuplul Nae Lăzărescu - Vasile Muraru au prezentat un moment absolut penibil de umor, în care umorul nu s-a regăsit deloc. Vulgarități cuprinse în scheciuri care au făcut atmosfera și mai rece decât era. Temperatura a fost adusă însă la cote normale, ba chiar dusă până la incendiar, atunci când membrii trupei Simplu au urcat pe scenă. A fost un spectacol cum rar le-a fost dat mureșenilor să vadă. Muzică și dans timp de mai bine de o oră. Și pentru că ei erau purtătorii unui mesaj, l-au transmis. "Cleopatra Stratan regretă că nu a putut să vă cânte "Ghiță". Ne-a făcut pe noi purtătorii ei de cuvânt și iată, cântăm "Ghiță". "Alături, la portiță", i-au așteptat peste cinci mii de mureșeni care au preluat refrenul și apoi au pus stăpânire pe toare versurile. Seara celor de la Simplu s-a încheiat la Hotel Imperial. Noi, ceilalți, ne-am retras în căminele noastre, așteptând întâlnirile ultimei seri.
Ieri de dimineață, în frigul care s-a lăsat peste oraș, fiecare comerciant se pregătea pentru ultima seară. Grătarele erau curățate, stocurile de vin reîmprospătate, "ringhișpirurile" verificate, sonorizarea pusă la punct, se crestau castanele, se mătura
, se aștepta ultima seară. Pe scenă urma să urce Vasile Șeicaru, iar "la grande finale" le-a aparținut celor de la "Morandi".
Eugenia KISS
andreea81 spune:
Cleopatra e un copil frumos si destept...Sa le traiasca parintilor! Dar acestia din urma nu ar trebui sa uite ca e numai un ghemotoc de fata...si anumite momente ale copilariei nu se mai intorc niciodata...Asa ca, ar fi bine sa le faca pe toate..cu masura!
P.S. Imi poate spune cineva, ce cuvant pronunta micuta in melodia Ghita, si anume undeva la inceput, .."Ghita-i plecat dupa.....? Dupa ce e plecat?! Ca nu inteleg...Pup.
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by andreea81
Cleopatra e un copil frumos si destept...Sa le traiasca parintilor! Dar acestia din urma nu ar trebui sa uite ca e numai un ghemotoc de fata...si anumite momente ale copilariei nu se mai intorc niciodata...Asa ca, ar fi bine sa le faca pe toate..cu masura!
P.S. Imi poate spune cineva, ce cuvant pronunta micuta in melodia Ghita, si anume undeva la inceput, .."Ghita-i plecat dupa.....? Dupa ce e plecat?! Ca nu inteleg...Pup.
... dupa granita
Nici eu n-am inteles, dar am gasit aici: http://www.versuri.ro/lyrics/kfkdf_cleopatra+stratan_ghita+lyrics.html
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
sanziana72 spune:
E plecat dupa hranita (diminutivul de la hrana)!
http://www.bestmusic.ro/Artist_Cleopatra_Stratan_3220_Ghita_versuri_44450.html
Sanziana & Marina (03/10/2004)
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
akella spune:
Daria mea este o fana infocata a Cleopatrei Stratan. Pe albumul "La varsta de 3 ani" este un cantecel care se intituleaza "Mama". Imi dau lacrimile de fiecare data cand il ascult...
"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Sabina spune:
va rog eu dati-mi si mie un cantec unde fata astacanta!!
in mama, doar vorbeste.sau n-am auzit eu bine?????
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
gata, am ascultat ghita.
parerea mea e ca fac o mare greseala parintii:(
fetita are talent, si il iroseste cu piese de 2 lei:( melodiile sunt penibile:(
Bravo ei ca poate sa cante...dar asa un talent nu merita sa fie terfelit in halul asta:(((
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.