Cleopatra Stratan-o minune de fetita
Raspunsuri - Pagina 14
carolada spune:
offtopic:maroxcrima a fost de curand elucidata,era un mare fan de al fetitei
www.camping-kasern-salzburg.com
Marox spune:
quote:
Originally posted by carolada
offtopic:maroxcrima a fost de curand elucidata,era un mare fan de al fetitei
carolada
www.camping-kasern-salzburg.com
Q.E.D.
lgireada spune:
Ma bucur pt ceea ce poate realiza micuta, e o scumpete.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Jocelyn spune:
Marox, si eu am avut exact acelasi feeling. Imi place de ea, este intr-adevar extraordinar de talentata dar unele melodii nu sunt, in opinia mea, deloc potrivite pt varsta ei, sigur ca ea n-are nici o vina. Si melodia "de ce" mi se pare chiar prea trista si matura...
silvia_d spune:
mie,ieri mi s-a parut putin cam trista;eu cred ca saraca a obosit de-atatea televiziuni,de-atata pupaceli,etc...eu cred ca parintii ei o sa aiba destula maturitate s-o lase sa-si traiasca copilaria!
cand au intrebat-o reporterii:de ce te-ai apucat de cantat?
ea a raspuns:
"c-asha a vrut tati!"
sincer,minune-ne-minune,aceasta fetita tre'sa se joace,sa se duca la gradinita ca un copilas normal de varsta ei,si Nu sa stea pe scena,la 3 ani!ce viata e asta?
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by silvia_d
sincer,minune-ne-minune,aceasta fetita tre'sa se joace,sa se duca la gradinita ca un copilas normal de varsta ei,si Nu sa stea pe scena,la 3 ani!ce viata e asta?
Chiar ma gandeam daca nu cumva numai eu nu-s asa entuziasmata de acest super-copil...
Adica, de ceea ce se face cu ea.
Talent, ne-talent.. asta nu prea e copilarie... si nu are decat 3 ani!
Mie imi suna mai mult a exploatare.
Parerea noastra.
32+
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Cristina_C spune:
Chiar asa azis, "c-asa vrea tati"?
Ce chestie, eu citisem un interviu cu Paul Stratan unde acesta declara ca fetita il auzea cantand si-i canta mereu cantecele i atunci el s-a gandit sa-i compuna ceva potrivit pentru ea.
A, si am mai citit ca tocmai a implinit 4 ani. Merge la gradinita? (cand nu e ocupata, bineinteles). Si un link despre ce premiu a primit: http://www.curentul.ro/curentul.php?numar=20061007&cat=15&subcat=100&subart=44768
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by silvia_d
mie,ieri mi s-a parut putin cam trista;eu cred ca saraca a obosit de-atatea televiziuni,de-atata pupaceli,etc...eu cred ca parintii ei o sa aiba destula maturitate s-o lase sa-si traiasca copilaria!
cand au intrebat-o reporterii:de ce te-ai apucat de cantat?
ea a raspuns:
"c-asha a vrut tati!"
Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05
Sunt de acord cu tine, Silvia!
MIRELA
chiquitita spune:
Mie mi se pare ciudat ca nu a mangaiat si el fetita niciodata, macar sa zica un "Hai tati, hai pui", asa acolo. Mai draguti sunt strainii decat el. Poate asa e el mai sobru?!
5+