Cleopatra Stratan-o minune de fetita
Raspunsuri - Pagina 13
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by olim
Adi poate imi spui si mie cum sa imi cobor albumul, ca eu nu am reusit
Multam
Intre timp vad ca a fost suspendat site-ul, sau e ceva temporar.
Florile mele
Flaflo spune:
Si eu as vrea albumul ca Bianca e inebunita dupa "Ghita"! De unde se poate cumpara? Eventual online?
Flavia si Bianca
Bia studioasa!
Sa o ajutam pe Barbye!
mihaeladm spune:
^De unde se poate cumpara cd-ul:
http://www.dol.ro/produse/MUZ44ED53134BDF9/Cleopatra%20Stratan%20%20La%20varsta%20de%203%20ani%20CD.htm
sau:
http://www.emania.ro/MegaCateg.php?SesiuneId=z231650a5bf25dc6cc52933a8e1b2a3be&MegaCategorieId=-9
Happiness_4_us spune:
Merge linkul din nou. intra si descarca!
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
carolada spune:
si mie mi place de ea,plus ca i am molipsit si pe altii
www.camping-kasern-salzburg.com
Marox spune:
Mey, si mie mi-a placut fetita, dar cuvintele cintecului, nu stiu, mi se par nepotrivite. O sa ziceti ca sint prea puritana, dar nu ma simt prea bine sa vad o pustoaica de 3 ani machiata ca o don'soara de 20 ani si care isi anunta "prietenul" ca-l asteapta la portita. E asa de draguta, are asa de mult talent, de ce nu au lasat-o sa cinte doar despre mama, flori, fluturi, etc? Sa nu mi se spuna ca ea a avut ideea sa-l astepte pe Ghita!!! E vina parintilor!
Nu stiu daca vi-l mai amintiti pe Jordy, prin 92-93 cinta "C'est dur, dur d'être bébé", era un copilas de 18 luni-2 ani. A avut un succes planetar, dar in Franta multe asociatii pentru protectia copiilor s-au sesizat, parintii au fost foarte hartuiti. Singura solutie a fost sa dispara cu totul din circuit; desi pustiul avea succes, au anulat concertele si nu s-a mai auzit nimic de el.
De atunci au mai fost citeva pustoaice din astea, prea machiate, cu texte nepotrivite pentru virsta lor. Motivul pe care-l invocau asociatiile care luptau pentru interzicerea clipurilor, era protectia in fata pedofililor. Ati auzit de crima neelucidata de acum 10 ani din America a unei Mini-Miss, Jon-Benett? O fetita prea expusa mass-mediei, prea mediatizata...