Cleopatra Stratan-o minune de fetita

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Mie imi place tare, tare mult "Surprize" Si cand spune "mami, te iubesc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

e bestiala

Poze noi noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by olim

Adi poate imi spui si mie cum sa imi cobor albumul, ca eu nu am reusit
Multam

Intre timp vad ca a fost suspendat site-ul, sau e ceva temporar.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Si eu as vrea albumul ca Bianca e inebunita dupa "Ghita"! De unde se poate cumpara? Eventual online?

Flavia si Bianca

Bia studioasa!

Sa o ajutam pe Barbye!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Merge linkul din nou. intra si descarca!

Cu mult drag, Nana.

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Acum am reusit.
Multumesc nana
Adi
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Melodiile sunt superbe ca si fetita
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

si mie mi place de ea,plus ca i am molipsit si pe altii

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mey, si mie mi-a placut fetita, dar cuvintele cintecului, nu stiu, mi se par nepotrivite. O sa ziceti ca sint prea puritana, dar nu ma simt prea bine sa vad o pustoaica de 3 ani machiata ca o don'soara de 20 ani si care isi anunta "prietenul" ca-l asteapta la portita. E asa de draguta, are asa de mult talent, de ce nu au lasat-o sa cinte doar despre mama, flori, fluturi, etc? Sa nu mi se spuna ca ea a avut ideea sa-l astepte pe Ghita!!! E vina parintilor!

Nu stiu daca vi-l mai amintiti pe Jordy, prin 92-93 cinta "C'est dur, dur d'être bébé", era un copilas de 18 luni-2 ani. A avut un succes planetar, dar in Franta multe asociatii pentru protectia copiilor s-au sesizat, parintii au fost foarte hartuiti. Singura solutie a fost sa dispara cu totul din circuit; desi pustiul avea succes, au anulat concertele si nu s-a mai auzit nimic de el.

De atunci au mai fost citeva pustoaice din astea, prea machiate, cu texte nepotrivite pentru virsta lor. Motivul pe care-l invocau asociatiile care luptau pentru interzicerea clipurilor, era protectia in fata pedofililor. Ati auzit de crima neelucidata de acum 10 ani din America a unei Mini-Miss, Jon-Benett? O fetita prea expusa mass-mediei, prea mediatizata...

Mergi la inceput