Cleopatra Stratan-o minune de fetita
Raspunsuri - Pagina 12
oana cretu spune:
www.youtube.com/watch?v=djCGhS555_I&mode=related&search=" target="_blank">Cleopatra cu tatal ei
www.youtube.com/watch?v=XcLtosjUxho&mode=related&search=" target="_blank">Cleopatra Stratan live
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
oana cretu spune:
Si al meu pui e topit dupa ea, imi arata calculatorul toata ziua sa ii pun video cu ea. Si rade incontinuu si tipa "bebe".
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by oana cretu
Si al meu pui e topit dupa ea, imi arata calculatorul toata ziua sa ii pun video cu ea. Si rade incontinuu si tipa "bebe".
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
Al meu spune "titza"
Miha
blueeyes2003 spune:
Intr-adevar este o minune de fetita!
Tare mandri trebuie sa fie parintii ei!
Bravo ei,are toate sansele sa intre in Cartea Recordurilor!
MIRELA
oana cretu spune:
Adevarul ca are o voce asa de dulce (de copil) ca e normal sa ii atraga pe copilasi. Al meu doar cand incepe sa cante incepe sa rada in hohote, cat nu canta devine serios, dupa aia iar rade si tot asa. Ce efect are asupra lor.
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
diadaniela spune:
fiica-mea canta non stop melodia cu Ghita.
si vrea rochita cu buline.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
oana cretu spune:
Sa inteleg ca in Romania e o moda, are fani multi.:)
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
mihaeladm spune:
Fetitza asta i-a cucerit pe toti! La mine la birou toti suntem fani.
Cand o auzim la radio toti cantam: 'Ghita...'
Happiness_4_us spune:
Bravo, Cleo!
Esti fantastica!
Pe mine m-ai topit de tot cand te-am vazut in emisiunea Andreei Marin, cat de serioasa erai si cat de frumos ai putut canta melodia Noapte buna! Uimitor!
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."