Despre Bloguri
Dupa cum poate ati observat am facut niste modificari la bloguri:
- Linkul din meniu merge la o pagina care arata noile mesaje din bloguri
- la fiecare mesaj de blog exista un link "Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare) " care permite deschiderea mesajului ca pe un subiect normal pe forum. Prin aceasta operatie, autorul mesajului il poate edita, sterge etc. (acest lucru nu era posibil pana acum)
- La mesajele de BLOG sunt acceptate imagini!!! In acest fel (folosind butonul mic imagine sau aplicand codul corect ) puteti introduce in mesajul dumneavoastra imagini aflate pe alte servere web, sau de exemplu din album. Atentie: imaginile nu sunt acceptate in raspunsuri la mesajul initial SI imaginile nu sunt aratate in cazul in care mesajul este citit ca un mesaj normal si nu prin functionalitatea de blog.
Exemplu aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=81348
Cam atat. In curand vom lansa o noua versiune a site-ului desprecopii.com. Dupa aceasta voi lucra la pagina personala a fiecarui membru care v-a integra blogul cu albumul personal.
Raspunsuri
Gabbriela spune:
Editat: din cauza la acele linkuri puse de mine se latise pagina... le-am sters..
Admin la mine nu merge cu img, lumineaza-ma si pe mine cum trebe sa procedez.
1. am incercat s apun poza in albumul DC si sa pun de acolo img, nu merge sa pot pune poza in album (poveste veche cu eroarea)
2. am incercat cu link d ela oza de pe yahoo photo, nu merge
3. link de la webshots, nu merge
4. link de la photot bucket, nu merge
unde gresesc?
PS: Nici la link-ul indicat in mesajul de mai sus nu te duce la un subiect unde sa poti viziona o imagine, apare codu img si link si atat.
Am incercat orice varianta si nu merge... deci... ce trebe sa mai fac?
O zi buna
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
admin spune:
Gabriela, asa cum am mai spus, pozele functioneaza numai in Jurnal! Daca alegi din meniul din stanga "Scrie in BLOG" si acolo introduci o poza... o sa mearga!
Gabbriela spune:
da admin merge, am incercat acuma si merge numai daca dai sa creezi subiectul.. eu inainte dadeam vizualizare inainte de a crea si nu mergea (nu am postat sbiect ca atare pana acum "l-am sters deja "), deci trebe efectiv sa creez subiect sa vad poza. E super obtiunea.
toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
papadie spune:
quote:
Originally posted by adi2003
Si totusi ce-s alea "blog-uri"?
Florile mele
Jurnale pe net. Ve zi in stanga la meniu la sectiunea BLOGURI cine are si ce scrie in jurnalele de pe DC :-) Lectura placuta.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush