Mamici de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
scumpik_lui spune:
Buna gravidutzelor!
In sfarsit am reusit si eu sa-mi fac timp sa citesc ce ati mai scris. A-ti fost foarte harnice zilele astea cat am lipsit.
Dupa cum am spus, vineri seara urma sa merg la eco, si am fost. Mi-am vazut si eu bebelul si e foarte bine. E cam dolofanel sar e f bine
alesia80 imi pare rau pt copilul prietenilor vostri. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!
Am citit si despre Try si imi pare rau pt ea si bb. Sper ca totul sa se tremine cu bine si D-zeu sa o ajute.
Vreau sa le rog pe care sunt in concediu prenatal sa-mi spuna si mie cum sunt platite, pentru ca de pe 1 sept. vreau sa-mi iau si eu concediu, dar daca iau mai sutini bani decat salariul meu atunci renunt. Va rog mult de tot sa-mi spuneti si mie ca nu stiu.
Va pe toate!!!!!
28+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev296pr_.png" alt="pregnancy" border="0" /></a>
tasia spune:
mamiFlori foarte "frumoase" intamplari ai avut cu popii Nu am ce sa zic... Eu nu merg de cativa ani la biserica si nu ma simt rau, ma rog bineinteles la Dumnezeu si nu doar atunci cand am probleme. Multe persoane atunci cand au momente grele sau probleme se duc la biserica sa ceara ceva...e mai rar sa vezi pe cineva care undeva intr-un colt al casei ii multumeste lui Dumnezeu pt tot ce are si se roaga pt vecini, rude si prieteni....
31 +
pozele noastre
bebe
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
Buna gravidutzelor!
In sfarsit am reusit si eu sa-mi fac timp sa citesc ce ati mai scris. A-ti fost foarte harnice zilele astea cat am lipsit.
Dupa cum am spus, vineri seara urma sa merg la eco, si am fost. Mi-am vazut si eu bebelul si e foarte bine. E cam dolofanel sar e f bine
alesia80 imi pare rau pt copilul prietenilor vostri. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!
Am citit si despre Try si imi pare rau pt ea si bb. Sper ca totul sa se tremine cu bine si D-zeu sa o ajute.
Vreau sa le rog pe care sunt in concediu prenatal sa-mi spuna si mie cum sunt platite, pentru ca de pe 1 sept. vreau sa-mi iau si eu concediu, dar daca iau mai sutini bani decat salariul meu atunci renunt. Va rog mult de tot sa-mi spuneti si mie ca nu stiu.
Va pe toate!!!!!
28+
Cum adica sa renunti? Iei 85% din sarlariul brut, deci cam cat ai lua acum mergand la serviciu. Nici sa nu te gandesti sa renunti! Nu am inteles eu bine sau cum? Sa renunti si sa iei mai incolo poate dar nu sa renunti definitiv asa e?
Itzy-Bitzy
33+ cu Ana-Maria
POZE
Lyana spune:
S-a intamplat ceva cu try?, cred ca mi-a scapt ceva....
A scris cineva ceva despre try si bble ei.
28+ Teodora
alessia80 spune:
Imi spuneti si mie cum il poate afecta pe bb faptul ca am plans 1/2 de zi? Socul acestei vesti m-a daramat! i-am facut vre-un rau?
ALESSIA80 32+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
scumpik_lui spune:
alessia80 pai eu am 470 lei pe cartea de munca si nu prea imi convine cu cei 85% (parca asa ai spus) din salariu . E cam putin si nu ma descurc cu banii. Asa daca vin la birou seful mai imi da ceva in plus pe langa acest salariu si iau cam 450 lei in mana de aceea imi convine mai mult sa muncesc, dar asa numai daca ma simt in stare.
28+
eloise spune:
Alessia ce veste trista.... Asemenea tragedii sunt dincolo de puterea noastra de intelegere. Si intr-adevar, cum spui tu, fatza de ele orice incrancenare si orgoliu si cearta dintre oameni par atat de marunte...
Tasia Vechiul Testament este cartea pe care noi, crestinii, o avem "in comun" cu evreii. Biblia noastra, crestina, e formata din Vechiul si Noul Testament. Eu voiam sa spun ca exista elemente de interdictii (menstruatie, lohii= necuratenie--> stai departe de biserica) ce se perpetueaza, fara sens, si in zilele noatre, in unele cazuri. Iar botezul este o taina esentiala in crestinism, originile ei sunt in botezarea lui Isus de catre Sf Ioan, episod prezent in Noul Testament.
Cred ca toata lumea e de acord ca Biserica Ortodoxa Romana (BOR)s-ar putea implica mult mai mult in actiuni sociale. Eu cred ca ar trebui sa isi aminteasca de vremurile in care pe langa biserici functionau spitale, orfelinate... Acum nu mai vezi asa ceva. Si pe mine ma revolta.... e absurd... suntem o natie de oameni saraci, si in Iasi vad cum, in cartiere nevoiase, se ridica biserici din ce in ce mai mandre.... in loc sa construiasca un spital, un refugiu pentru copiii strazii, un orfelinat, o cantina a saracilor...
Ce se intampla cu oamenii nevoiasi... Au biserici in care sa se roage dar viata lor nu e deloc imbunatatita... sunt lasati la mila Domnului.... Cred ca harul lui Dumnezeu se manifesta in oameni prin dragoste... dragostea de la om pentru om, ajutorarea reciproca... Unde vedem asta la BOR? Doar ridicand "case ale Domnului" problemele saracilor nu dispar. Biserica ar trebui sa daruiasca, sa ajute...nu sa stranga.
Poate am mers prea departe cu discutia.... aveti dreptate.... nu e locul.... ma opresc si eu....(sper)
Eloise 29+ cu
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Alessia bebe nu are ce sa pateasca pentru ca tu ai plans mult... linisteste-te totusi... stiu ca e greu...
Eloise 29+ cu
EU
Virsta bebe
Mirabelac spune:
Fetelor, lasati popii in legea lor ca oricum nu rezolvam noi nimic, si eu am o parere proasta despre ei insa mai sunt si unii cu har. Is putini e adevarat. Cred ca deja lumea ii taxeaza pt. purtarile lor ca se tot plang ca nu vine lumea la biserica. Important este sa ai credinta si te poti ruga oriunde.
Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Lyana spune:
Totusi imi poate raspunde si mie cineva, se pare ca in ultimul timp sunt "neinteresanta".
Chiar vreau sa stiu ce s-a intamplat cu Try. Poate sa ma lumineze cineva?
28+ Teodora