Mamici de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Itzy, cumnatul meu lucreaza in min. integrarii, e consilier. Sunt aceleasi institutii? Poate va cunoasteti...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
Nu sunt aceleasi institutii ... angajatorul meu este MIE,. doar locul de munca este aici. Poate din vedere sau dupa nume il stiu...dar nelucrand acolo, ma duc doar la reuniuni...cum il cheama?
Itzy-Bitzy
33+ cu Ana-Maria
POZE
adameasca spune:
Itzy, am trimis PM.
Na, ca n-am mai ajuns acasa sa-mi fac somnul de frumusete, am ramas pe baricade la birou. Si ce cald e.... .
Pufy, da' chiar nici un ajutor? Ce curajoasa esti....
Azi am stabilit cu sefa ca daca ma apuca nascutul inainte de termen si nu-s in Bucuresti, ma duce ea la spital, in locul lui tata, care e in fricos si jumatate.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
roxanae spune:
Vad ca s-a deschis o discutie referitor la preoti si religie, iar daca fiecare isi spune parerea nu cred ca ar trebui sa se nasca polemici pt. ca fiecare are dreptul la opinie proprie.
Referitor la preoti si eu am aceeasi parere cu Inni.Prin viata lor numai crestini nu par.Crestinismul= bunatate, dragoste, daruire de sine, sacrificiu si facere de bine.Nu cred ca ati intalnit vreodata un preot care sa intruneasca aceste calitati.Ceea ce fac ei nu este crestinism este doar o meserie.
Eu am citit Biblia la 14 ani si de atunci am mai citit-o de cel putin 11 ori pe langa alte carti despre religie - o gramada.Eu cred ca nu religia sau apartenenta la o confesiune te duce in cer ci credinta personala, felul tau de ati trai viata.
Ceea ce se practica astazi in religia ortodoxa nu are nici o legatura cu adevarata credinta sunt lucruri preluate din Vechiul si Noul testament amestecate si din care nu pricepi mai nimic.Vechiul era pt. evrei iar Noul este pt. noi si acolo gasim multe raspunsuri la intrebarile noastre.Intrebarea care ar trebui sa ne preocupe, daca cred ca exista Dumnezeu, este cum pot sa ajung in cer? Si nicidecum acolo nu se ajunge tinand niste datini si traditii ci prin cautare sincera si credinta,parerea mea.
Ce ati zice daca v-as spune ca eu nu m-am casatorit in biserica si nici fetita nu mi-am botezat-o? Ca sunt nebuna sau deplasata,nu-i asa?Dar eu cred ca nu trebuie sa ma supun unei biserici in care nu cred si sa adopt niste reguli cu care nu sunt de acord.
Sper sa nu supar pe nimeni prin cele scrise,este doar o parere personala,dar am simtit nevoia sa o spun.
Mephala si Inni
Roxana + Diana (8.05.2002)+
roxanae spune:
Eu maine ma duc la doctor pt. echo si am emotii.O sa vad daca s-a inchis colul si il vad pe bebe ca nu l-am mai vazut de la 23 de saptamani.
Gripo eu sunt Roxanae, iar Roxana01 pleaca la munte.As vrea eu sa fiu in locul ei, adica sa nu am probleme cu sarcina dar asta e trebuie sa mai rezist cel putin 5 saptamani.
Roxana drum bun si sa va intoarceti sanatosi.
O ZI BUNA!
Roxana + Diana (8.05.2002)+
sympa spune:
Mamicute, burticute.....in sfarsit reusesc sa va scriu si eu cateva randuri.Aseara am scris un mesaj lung, lung cu povesti la greu...si dupa ce l-am trimis am observat ca nu eram logata si-am pierdut tot mesajul.Nu am mai fost capabila sa-l reiau.
In primul rand vreau sa o felicit pe prima mamicuta din grupa noastra....Ignatica si pe bebe mic, felicitari, refacere rapida, bebe sanatos si papacios si te asteptam cu povestea nasterii micutului David.
Pe de alta parte ma ingrijoreaza tacerea lui Try...sper doar ca ea sa fie bine in spital cu bebe sau doar sa se fii decis sa nu scrie pe forum.In pare sincer rau pentru perioada care o traverseaza, ne rugam pentru ea si bebe, dar stim ca sunt 2 curajosi si totul va trece cu bine.
Noi suntem bine...azi merg iar la control, cred ca de saptamana asta voi incepe sa merg saptamanal.Inafara faptului ca noaptea imi amortesc soldurile de nu mai stiu cum sa stau in pat pot spune ca ma simt bine si in forma.Am fost si noi plecati aproape o saptamana la munte...a fost de vis, aer curat, un lac cu plaja, teren de volei de plaja, pe care bineinteles ca nu m-am abtinut sa nu-l testez.Eu am jucat volei de performanta si n-am putut sta sa ma uit la el.Saracutul bebelin o fi zis ca a innebunit ma-sa de-l zdruncina asa.
Fetelor...s-a trezit Andrea si trebuie sa merg la ea.Sper sa reusesc sa intru mai incolo sa va mai scriu.
Multa sanatate si aveti grija...
Am editat ca am ramas in urma cu saptamanile din profilul personal
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana36 (Andrea 25.10.2003)
alessia80 spune:
Buna burtici!
Azi dimineata am aflt ca baietelul unor fosti prieteni in varsta de 4 ani a murit! Au plecat in concediu in Bulgaria si aseara s-a intamplat;l-a sunat el pe sotul meu sa-i mai ceara concediu si sa-i spuna vestea. Inca nu am aflat cum a murit dar ce mai conteaza..Ea era colega cu mine si de vreo 6 luni nu mai comunicam din cauze multiple. Acum stau si ma gandesc cat de tampita am fost sa pun la suflet toate prostiile de zi cu zi care-mi consuma energia si-mi intuneca clipele frumoase.
Cum stam noi oamenii cateodata si ne lansam in polemici de tot felul si ne enervam si ne despartim chiar de prieteni din cauza unor principii morale sau materiale prea putin importante. Eu cred ca Dumnezeu ne-a dat viata asta ca pe un test pe care il trecem sau nu. Eu cred ca are pt fiecare dintre noi rasplata si pedeapsa faptelor noastre. Si mai cred ca ne da cateodata cate o palma de nu ne mai revenim. Toate pacatele se platesc in aceasta viata!
Mi-am dat seama cat de rau putem gresi atunci cand judecam pe cineva sau cand vorbim de rau o persoana cu toate ca in acel moment avem impresia ca suntem stapani si avem dreptate absoluta si suntem in stare sa mergem pana in panzele albe sa sustinem un punct de vedere...Ce puerili suntem cateodata; nu ne dam seama ca fiecare clipa e unica si ca maine s-ar putea sa nu te mai trezesti, tu sau cineva de langa tine...Trist, dar atat timp cat toti incercam sa fim mai buni, sa nu ne judecam intre noi si sa fim mai toleanti cu pers de langa noi, MAI EXISTA O SPERANTA
ALESSIA80 32+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Crisnemes spune:
Alessia, Dumnezeu sa-l odihneasca!!!!Mare pierdere. Cred ca atat e tot ce pot spune acum!
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO
tasia spune:
inni Asa e... or sa faca la fiecare colt de strada biserici ca doar sunt profitabile
roxanae Sunt total deacord cu ceea ce ai spus mai sus Nu esti nici nebuna si nici deplasata ca nua i botezat fetita, nici eu nu imi voi boteza baiatul, circumcizia o vom face din motive mediacale, vom face si o petrecere,atat. Eu una nu am gasit nicaieri in Biblie sa fi botezat vechii crestini copii mici. E o lunga discutie si pe tema asta... Soacra-mia zice ca daca nu o sa-mi botez copilul in biserica si nu o sa fac molitfa aia care se face dupa nastere nu o sa vrea nimeni sa-mi vada copilul si sa manace dupa mine Mi se par totale aberatii ceea ce inventeaza oamenii in zilele noastre Bafta maine la eco
alessia80 imi pare sincer rau pt copilasul prietenilor vostri Dumnezeu sa-l odihneasca...
31 +
pozele noastre
bebe
Mirabelac spune:
danip nu cunosc detalii legate de patut, eu nu-l cumpar acum, doar mi-a placut modelul. Dar poti trimite un mail sa-i intrebi chestia asta.
Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
mamiFlori spune:
Inni, sunt 100% de acord cu tine in privinta popilor. Eu cand ii vad cu fetele alea "evlavioase" mi se ridica parul si imi vine sa le strig in fata huo! Ai perfecta dreptate. Am urmarit si eu colectarile de fonduri pt sinistrati, de exemplu. Patriarhia isi face maaaare reclama la TV: "Patriarhia Romana impreuna cu nu mai stiu cine a deschis urmatoarele conturi in lei, euro si dolari...." ca sa bagati voi bani in ele, prostilor, ca noi nu dam nimic; noi numai luam. Si in paralel mai dadea la greu pe ProTV, la ora de maxima audienta (cand stim cat cost minutul de reclama), milogeala popei de la biserica din Drumul Taberei (care e cat catedrala de la Iasi) ca : Daaaati va rugam bani pt biserica, sa ridicam sfanta biserica! Ptiu!
Ca sa nu mai spun de chestiile de la nivel mic, cum ar fi venitul cu boboteaza sau alta sarbatoare. Bunica mea se cunoaste cu popa de cartier de 40 de ani. Nesimtitul o stie ca sufera de o boala groaznica , ca nu are bani de medicamente, ca e la limita indurarii fizice si psihice, o bate pe umar compatimitor si isi baga in buzunar banii cu ca bunica il asteapa pe masa, langa paharul de vin si ceva de servit, ca na, saraca, asa stie ea ca trebuie primit popa.
Si mai amintesc ca pe mine nu m-au primit in biserica mireasa fiind pana n-am cotizat suma impusa (fara chitanta bine inteles). Ne-au tinut pe treptele bisericii Barboi (noi suntem ieseni de origine) pana am dat intai banii si abia apoi ne-au lasat sa intram. Rusine! La fel a patit o prietena de-a mea la inmormantarea bunicului, la cimitirul Eternitatea. De trei ori rusine!
Sa mai intreb pe cele din Iasi daca au avut "placerea" sa treaca pe sub geamurile caminului teologic cand viitorii parintei stau atarnati peste pervaz si striga golanii fetelor din strada?
Si as mai avea inca zeci de exemple de dat, traite pe propria piele, nu din povestirile altora.
Eu sunt scarbita definitiv!
Sa ma ierte cele care sunt de alta parere, dar mai liptisi de omenie si scrupule decat popii nu exista oameni pe lume!