Mamici de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 25
ionica spune:
a fost greseala de calcul ,am DPN 9 septembrie,dar cine mai stie ,la ecografie ieri mi-a spus ca am 35 saptamani si se schimba DPN pe 1 septembrie!
acum cum o vrea bebelina!
pupic
quote]Originally posted by inni
Ionica ..cum de ai tu 34+ cand ai DPN-ul pe 20 sept?...sau n-am retinut eu bine?
DPN-ul meu e 5 sept si am 35+ in mom de fata.Deci am fi la distanta de 2 saptamani.
Poze
Inni
35+ cu
....
[/quote]
+34
SOPHIA
amarantina spune:
Ileana, pai m-am certat ieri cu muncitorii, dupa ce au plecat m-am apucat sa fac curat, ca doar nu lasam praful ala in casa, am spalat pe jos, etc. La 12 am adormit, ca nu mai puteam. Iar acum sunt gata sa plec din casa, ca ma duc la Brico sa iau niste lavabila colorata (bej - mai multe tonuri), ca ti-am zis ca fac camera de printesa.
gripo spune:
NEATZA BURTICOASE!
A venit si preotu' ieri, a fost bine, m-am simtit bine dupa, si mi-a zis sa ma spovedesc si impartasesc cam cu 3 saptamani inainte de a naste, si am s-o fac.
NICOLSTOY, MINI_ME, Doamne, ce va invidiez! Eu am senzatia ca nu mai trece odata caldura asta! Am momente cand imi vine sa plang pur si simplu de nervi.
CRI, baietzel zici?![]()

, deci joaca fotbal impreuna? Iar cu kg.....las' ca si eu am depasit suta, sunt o balenuta, bebe sa fie bine, ca slabim noi, nici nu ma gandesc sa n-aiba puiul meu o mamica frumusica! Ma bucur ca ai scapat de deranjul din casa, eu mi-am amenajat-o anul trecut, dar am avut noroc, ca a fost o vara racoroasa fata de asta.
PUFYYYYYYYYYYYYY, la voi a venit furtuna?
34+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
http://up.photos.yahoo.com/ed/gripokemon/process_bcmultipart_form
pufymic spune:
Buna dimineata burtici!
Nimeni nu stie nimic de Try si de bb????????
Fetelor oare Ignatica a venit acasa cu bb?
Mai dar vad ca ati fost somnoroase azi-noapte....ca n-am avut ce citi acum dimineata
!
Tina ma bucur ca esti mai bine cu carceii(nu-ti trec asa de la prima pastila de magneziu, trebuie sa continui sa iei, eu zic ca a fost pura intamplare-spre norocul tau!)
Shion ce mai face?
Gripo a fost si la noi furtuna...cu fulgere si tunete....acum s-a prea racorit zic eu....la 20 de grade cate sunt acum in Arad e cam nashpa...eu preferam caldura....
Ma duc sa-i dau sa pape lui Alesio si dupa aceea imi astept soacra(vine intr-o scurta-de tot sper
- vizita )!
Pupici!
Ioana
(33+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
eli26 spune:
Ioana zici ca a fost o intimplare ca nu ma durut dimineata...?
asta inseamna sa ma mai astept la dureri !!! oricum continui sa iau magne.o luna s-au pina o sa nasc... sarumana si te pup
Shion e bine acum, obraznica ...sper sa se mai cuminteasca putin pina la anul cand vin in Rom.atunci o sa fie si Alesio mai marisor .. numai bine se pot juca impreuna ![]()
Tina
33 +
POZE
Lyana spune:
Neata burtici
Aseara nu mai incapeam in papucii de casa, mergeam cu calcaiele pe afara
, mi se umfalsera picioarele de nu le mai puteam scoate din sandale cand am ajuns acasa.
Pentru spital inseamna ca o sa trebuiasca sa imi iau papuci de la barbati, marimea 42
, ca sotu nu mi da pe ai lui
, n-are decat o pereche valizi si zice ca il las descult.
In sfarsit am dormit si eu in noaptea asta, nu mai imi venea sa ma scol din pat, dar trebuie sa calc camasi dimineata ca deh e vara si transpira.
Mi se face rau de la aburul de la fierul de calcat si de la pozitia cu capul in jos. A mai patit cineva?
Weekendul asta zugravim si trebuie sa strang toate maruntisurile de prin casa si sa le pun in saci.![]()
Nu facem mari modificari, doar mutam niste mobila si dam cu maclavais pe pereti intr-o camera.
28+
Teodora
acai24 spune:
LA MULTI ANI Danip!!!!Sa fii sanatoasa atat tu cat si bebe....iar tot ceea ce iti doresti sa se indeplineasca...
33+
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
CamiSol spune:
Buna dimineata burticute!
Ce liniste a fost aseara...Inni gata cu insomniile? Eu aseara am dormit vreo 2 ore afara in balansoar ca in casa nu puteam nici sa respir.Iar aerul conditionat nu il mai suport.Ma ustura gatul ingrozitor de la el.
Pufymic la mine tot la mancarea gatita e problema.Am facut ieri o ciorbita de zarzavat si nu am pus sare deloc.Nici nu iti pot explica de gust avea
. In rest salatele,ouale le mananc fara sare. Am fost totusi aseara la o farmacie si am intrebat de sarea medicinala.Mi s-a spus ca este pentru cardiaci, si ca nu stie daca are vreo contraindicatie la gravide
.Poate imi spune Inni mai multe. Din cate am inteles se mai gaseste prin supermarcheturile mari gen Billa, Kaufland inlocuitor de sare.Acum nu stiu daca este acelasi lucru cu sarea medicinala sau nu.
Pupici pe burtici si pe mai tarziu!
Cami
31+ cu
Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
gripo spune:

DANIP, noi toti iti putem ura fericire, sanatate si un bebe sanatos, dar doar Dumnezeu ti-a putut da un dar asa frumos: un bebe. Sa fie sanatos, iar mami sa fie sanatoasa si ea, sa se bucure de bebe muuuuuuuuuuuulti ani, pentru ca bebe ii va aduce numai bucurii.
34+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
CamiSol spune:
Eli26 probabil ca a fost o intamplare ca nu ai mai avut carcei dupa doar o pastila de magneziu.Dar daca o sa iei cate 2 pe zi de acum in colo sigur nu o sa mai ai nici o problema.Eu iau de vreo 2 luni si nici ca si-au mai facut aparitia. 
Danip "La Multi ani!" si sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Cami
31+ cu
Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la