Mamici de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata fetelor,

Mirabelac LA MULTI ANI!, MULTA SANATATE, FERICIRE SI UN BEBE SANATOS SI CUMINTEL!

pupici!

31+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Salutari burticute!

MIRABELA C LA MULTI ANI FERICITI!!! sa ai parte numai de bucurii si fericire
.
IOANA cat de frumos e Alesio spui ca e un ingeras !!!sa-ti traiasca! Dar tu de ce ai plins ...nu mai plinge ca mai e putin si scapi !!uite un pupic de la mine sa-ti mai treaca putin
mephala si Iustin e superb!! are niste ochi....seamana cu mamica lui
microbu am sa incerc si cu verzi
mi_ca super video.cu Cleopatra!
Eu m-am trezit dimineata cu niste carcei la picioare... nu mai puteam de durere!!m-au tinut cam un sfert de ora ,am spus ca inebunesc nu alta! stie cineva vreun remediu pt. carcei?
va pupic si mai revin!

Tina 32 + POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

neatza burtici
si eu am tras ieri o portie de plans. e clar ca hormonii sunt de vina.
katiaaaaaa, ralucaaaaaaa pe unde umblati????
roxana01 cred ca e tare bine si racoare la munte

Floricika 34+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MIRABELA,LA MULTI ANI FERICITI!!!SUCCES

Adina 25+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neata!

Mirabelaaaaa, LA MULTI AAAANI!!!! multa sanatate, o nastere usoara si un bebe sanatos!

Eloise 29+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata...

Mirabela LA MULTI ANI sa ai parte de o viata lunga si frumoasa, de un bebe sanatos si mancacios!!

Eu tocmai am facut ochisori si merg sa imi fac o cana de cafea decofeinizata ca am asa o poftaaa...apoi sa citesc ce au scris fetele din tura de noapte.
Fetelor de aseara de cand am citit de Try am asa o neliniste...saracuta.
Try suntem alaturi de tine si ne rugam pentru tine si puiutul tau. Fii increzatoare ca Dumnezeu exista si va face tot posibilul ca micutul sa ajunga sanatos pe lume.
Eloise sper ca nu te-ai suparat ca v-am pus sa va bazati pe mine cu intalnirea...
Durerea mea de coaste a mai trecut...insa cred ca daca a'si putea sa ma uit pe interior sunt vanata, nici daca ma batea careva nu ma durea asa de tare.
Ieri am facut salata de vinete...merg sa vad cum a iesit
Pupici si revin acusi

_
30+ Sebastian

Micul nostru boxior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

MIRABELAC- LA MULTI ANI, SANATATE SI UN BB LA FEL DE FRUMOS SI CURAJOS CA MAMI!

MI-KA- daca e vorba de alergie- sper ca am retinut bine-am avut si eu sapt trecuta dar am facur de la fragi si aveam pe burtica si pe maine! In paranoia mea am alergat la Giulesti la camera de garda si m-a asigurat dr ca nu afecteaza in nici un fel bb, asa ca stai linistita!

INNI- am sa-ti spun, si eu sunt curioasa. Astazi se intorc in tara si poate aflu mai multe

TASIA- Multumesc mult de recomandare!
Fetelor daca vreti sa mergeti la o dr f draguta si la un echograf performant, va recomand cu incredere ceea ce mi-a recomadat si mie TASIA. Fata de Iosup, pe care ti-e cam frica sa-l pui sa-ti explice ceva, aceasta femeie m-a lamurit total. Mi-a explicat la ce se uita, acum stiu si eu sa interpretez imaginile si nu ma mai uit 'ca la poarta noua'!
Mi-a facut toate masuratorile, bb avea 2 kg la 32 sapt, mi-a spus de placenta care e gr 2/3. Iosup mi-a zis gr 3, ea mi-a spus gr 2/3 sa vad ce mai zice Herghelegiu! Sub impactul necazului lui
Try, i-am spus sa vada daca bb are anemie. S-a uitat, a masurat si mi-a zis ca e ok!

ALESSIA80 32+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ADINAZOT- felicitari pt 25+

ALESSIA80 32+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Neatza!

Mirabela, La multi ani, sa fii sanatoasa, nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!!!

Mai fetelor, am incercat si eu sa selectez cuvantul si sa schimb culoarea, marimea literelor si nimic, nu-mi ia, cum sa fac?

Dani28+Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mirabelac, LA MULTI ANI, sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos si frumos!
Mi_ka, am vazut videoclipul

Martha 35+
ticket lilypie

Mergi la inceput