Mamici de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Fetelor intrebati de Katia, eu din cate imi amintesc ea zicea k intra in concediu si nu are net acasa. Am sunat-o dar nu mi-a raspuns, poate nu e in Bucuresti. I-am dat si mesaj astept replay de la ea si va anunt.

Pe mine ma doare zona dintre picioare sus langa pasarica e oribila durerea, parca as fi calarit azi noapte ceva si nu stiu eu Nu vi sa intamplat asa ceva???

31 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dani, ce browser de internet folosesti? Ca eu de pilda dc folosesc Modzilla, nu pot sa fac modificari d-astea.

Tasia, si pe mine ma doare zona cu pricina uneori, se lateste bazinul, se pregateste sa-i faca loc lui bebe sa iasa.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eli, multumesc.
Pentru carcei iau de juma de luna MagneB6 si observ ca s-au rarit.

Floricika, si eu am bocit ieri din cauza analizelor proaste (ma refer la Hb mica).

Carmen(32+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mephala nu trebuie sa plangi din cauza Hb mica...eu o am asa de la inceputul sarcinii...
Fetelor voi ati inceput sa luati calciu cu D3? Mie mia dat sa iau 10 zile cate 3/zi timp de 2 luni ca urmatoarea nu o mai apuc ca nasc....Cica scrie acolo ca intareste sistemul osos a lui bebe..etc

Merg sa fac cateva poze la hainele care le-am primit/cumparat pentru bebe sa vi se arat.Revin imediat!

_
30+ Sebastian

Micul nostru boxior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

alessia80 abia acum am citit despre marea nenorocire. Dumnezeu sa-l odihneasca si sincere condoleante pentru familie. Doamne ce crunta e viata uneori . Cand ai vesti cum s-a intamplat sa ne spui si noua.
pufy, microbu si itzy va multumesc pentru felicitari.
fetelor o prietena din italia mi-a adus ieri seara, pentru bebe un carusel muzical, e asa de frumos ca m-as juca tota ziua cu el, ce mai minte de viiitoare mamica
pupici

32+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Mi-Ka ce funny e clipul care ni l-ai dat Eu am vazut-o pe Cleopatra cand er mai mica la concertul lui Pavel Stratan. Ce mare e acuma

Mirabelac La multi ani !!!

eli26 Pt carcai eu iau Magne B6 de vre-o 2 luni, pt ca inainte ma luau in fiecare noapte de ma urcam pe perete de dureri. Sper sa-ti treaca

alessia80 ma bucur mult de tot k ti-a placut doctora la care ai fost a ecografie, mie mi-a recomandat-o dr. Vladareanu care e si el un super doctor la randul lui. Tipa a facut studiile pe afara si cu toate astea ma inteles ca stie sa explice foarte bine si sa vada ceeea ce altii nu vad cu aparatul in fata.

adameasca Aha... merci... k eu chiar nu intelegeam ce oi fi calarit eu noaptea si nu-mi amintesc E cam nasoala senzatia... si deja isi face loc la 31 sapt? Marog el stie ce face acolo, da ma disperat nu e un minut in care sa nu-l simt. de dimineata de la 10 de cand ma trezesc pana pe la 2 cand ma culc

31 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mexxa, ieri mi-a zis si mie dr de familie sa iau Ca cu D3, luna asta si viitoarea, cate 10 zile pe luna. La prima sarcina n-am luat, bine am avut si-un medic de familie picat din cer, ala nu stia niciodata nimik. Am intrebat-o de ce yre sa-l iau, ca eu stau bine cu Ca, e in limute normale, cica e ptr bebe...

Ieri mi-am luat rezultatele la analize. Tre sa fac o urocultura, ca s-ar parea ca am o infectie urinara si mai am si colesterolou maaaaaare, e 239. In rest toate sunt in limitele normale, inclusiv Ca, Mg, Fe.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Fatelor am vb cu Katia e bine sanatoasa si voiaosa. A zis ca ii este foarte dor de noi toate doar k nu are net acasa. Are sotul ei net dar vine seara cu leptopul acasa si nu mai apuca sa intre. Va pupat pe toate. S-a bucurat mult pt Ignatica si cu regrete pt Try. Deci ea e bine fetelor nu va faceti griji

31 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna gravidutze,

As avea si eu cateva intrebari pt mamicile cu experienta (unele dintre aspecte s-au mai discutat, dar acum sunt mai de actualitate, caci nu stiu sigur daca este necesar sa imi procur anumite "ustensile" sau nu):

1. tocmai am citit la mamici de iul-aug despre furia laptelui. Este necesar sa am la mine in maternitate o pompa de muls? Am inteles ca cele de la AVent sunt cele mai bune, dar se justifica sa cumparam una electrica, sau este suficient una manuala? Este posibil sa nu o folosim deloc pe toata perioada alaptarii?

2. sterilizator si incalzitor de biberoane / borcanase (eventual cu posibilitatea folosirii la acumulatorul de la masina) - sunt utile? Asa par la prima vedere.

3. Ce alte lucruri mai trebuie sa le avem musai inainte de nastere? Pentru maternitate ne trebuie tampoane si aparatori pt san? Sau vreo crema speciala?

Adriana 30+
Pozici

Varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Tasia, multam pentru sfaturi!. Merge numai cu Explorer, cu Mozilla, nimic.

Dani28+Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez

Mergi la inceput