Mamici de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Cred ca multi copii au fost dusi cu vorba cand erau mici. Si eu sunt patita. Mie niciodata nu au vrut sa-mi cumpere umbrela de copii. Vedeam la altii si tanjeam dupa ele. Si tot asa imi spunea...maine..maine..sau la salariu....

Sau ...stateam la et 1 cu vederea in fatza blocului si o vedeam mereu pe mama de dupa perdea..ma urmarea sa vada ce fac....Ma simteam asa incorsetata...nu eram in largul meu..daca dispaream in spatele blocului..iesea pe scara sa se uite din cand in cand..unde sunt...ce fac...Nu am sa fac asa ...adica asa spun acum...nu as vrea sa fiu o mama posesiva.

Cat despre adolescenta...si mai si...ajunsesem la facultate si trebuia..totusi sa fiu acasa la ora 10...(imi amintesc acum de mama putzurucai..parca ea zicea ca mama ei i-a propus sa se mute cu prietenul....putzuruca..ar fi trebuit sa organizez o intalnire cu mama ta ..sa mai auda si alte pareri )

Din cauza ideilor ei care ma enervau...(nu-mi placea spionajul asta)...nici nu am putut sa fiu foarte apropiata de ea. Sa nu ma inteleaga nimeni gresit..imi iubesc mama..asa cum e ea..dar daca mi-ar fi stat in putere as fi schimbat cate ceva.Mi-ar fi placut sa vorbesc de toate cu mama...dar ea si acum se rusineaza de unele subiecte.

Sper ca pt. fiica mea sa fiu o mama deschisa, prietena. Un model vreau sa fiu pt. ea. Sunt convinsa ca divergente vor aparea (deh conflictul intre generatii) dar sper sa le gestionez cum trebuie.

Nu stiu daca am raspuns exact pe subiect...
Astea mi-au venit in cap acum.
Probabil ca sunt si chestiile care m-au deranjat cel mai mult.

A...si inca o chestie..nu prea am simtit ca am tata..pt. ca el era detasat mereu in provincie si venea acasa la sf saptamanii. Am cam crescut fara el si el fara mine.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Recitind ce am scris ii aduc niste circumstante atenuante mamei...probabil ca exact din cauza ca a fost nevoita sa ma creasca o buna bucata de vreme singurica.....era si asa posesiva..Apoi asa a ramas...din obisnuinta. Asa e si acum...

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Simona eu merg la culcare ca parca imi trece somnul si mi-e ca ma uit pe pereti pana la 6 dimineata

Noapte buna ..vorbim maine.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Destul de trist ce ai povestit.
Si eu vreau sa fiu prietena fiicei mele, cred ca toate mamele de fete isi doresc asta. Dar sa stii ca si eu sunt o mama din aia care-si face prea multe griji in legatura cu copiii, poate si eu o sa-i supraveghez excesiv, as vrea sa stiu cum sa fac asta si ei sa nu se simta incorsetati cum te-ai simtit tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Da, hai ca si mie mi s-a facut somn... si maine vin muncitorii, tre sa ma scol devreme.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Iuhuhuuuu??? Nu vine nimeni la o ???

Am intrebat si eu ceva aseara, nu stie nimeni sa-mi raspunda (in afara de Tasia)?

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Uite saptamana 30 e gata! Si eu sunt la curatenie, cu controlul de calitate. Nu prea am avut timp sa citesc toate mesajele, dar primit sa recuperez. Aseara simteam ca ma inadus, nu aveam aer, desi tresese o ploicica buna. Pe la 21.oo eram prin parc. Acum este mai bine, dar merg la tatal meu sa-mi dea o curca sau un curcan (?) (poate curatata?!)
Va pup pe toate!
Sa aveti o zi buna!

GETY 30 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Sper sa va placa: http://www.youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
Mi-ka, eu vreau din cafeaua aia, daca mai ai! Ce-ai intrebat tu ieri? Ca n-am retinut si mi-e lene sa rafoiesc inapoi...

Martta, merci de pontul cu scopantilul. Am trecut azi pe la farmacie si mi-am luat, dar oricum durerea a disparut cam de aseara tarziu, deci tot ovarele erau de vina. daca mi-au trebuit dusuri cu apa rece...

Gety, spor la gatit animalul!

MirabelaC, si sanatate si o viata frumoasa!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Ioana, scump tare Alesio! Cu ocazia asta l-am vazut si pe sot si mi se pare ca Alesio seamana mai mult cu el?

Ionica, sanatate multa si s-o tii pe Sofia cat poti tu de mult in burtica.

Martha, multumim pentru mesajul postat de Try.

Mirabela, 'La multi ani sanatosi si fericiti!

Carmen(32+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput