Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magga spune:

ma iertati de intruziune, dar, cum sa va spun eu, as cam aranja si eu niste broaste. saru' mina.

edit: sa zicem ca pina la urma am reusit. thx.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

E rosie treaba...Nasol ce se intimpla prin US si UK...si afecteaza si zborurile spre alte destinatii.

Magga, da adresa de mail pe PM si trimitem broastele pachet.

Arboric, am devenit melancolica si m-ar tenta arhiva scandinava. E prea mare pentru a fi trimisa ca attachment pe mail?

Lil, ce veste buna...de cind asteptam asa ceva: sa maninc cioco&chili si sa slabesc. E scumpa?

Mai vin!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

quote:
Originally posted by Irimell

Magga, da adresa de mail pe PM si trimitem broastele pachet.

dupa multe incercARI le-am aranjat, gata. :D
Mulsumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

4 lire un sex bar!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Buna ziua!!
yank, pe unde esti??? Ai plecat ori ramii??? Nu m-ar mira ca, la ghinionu' tau, sa fii retinut prin Londra, undeva!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Duminica plec,si am alt traseu mai mediteraneanFac o escala la Ibiza inainte dar in final nu e sigur nimic,la mine se schimba lucrurile de pe o zi pe alta...Ghinioanele s-au spart definitiv urmeaza dramele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by lilanda

4 lire un sex bar!!

cam scump doamna, cam scump pentru o ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

dau www.denkspiele.de/text/text-knobelei-003.htm" target="_blank">caciula la schimb pe broasca.
In caz ca aveti nevoie de traducere, spuneti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bombi

dau www.denkspiele.de/text/text-knobelei-003.htm" target="_blank">caciula la schimb pe broasca.
In caz ca aveti nevoie de traducere, spuneti.

Avem,avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Varianta prescurtata:
Trei savanti sint prinsi ca spionau. Militarii decid sa omoare pe 2 dintre ei, iar pe unul sa-l lase in viata ca sa povesteasca ce s-a intimplat. Ca sa decida pe care-l lasa sa traiasca le dau urmatoarea problema:

Iau 3 caciuli negre si 2 albe, ii leaga la ochi si le pune la fiecare cite o caciula (caciulile care ramin se arunca). Ii aseaza in sir indian (unul in spatele celuilalt) si ii dezleaga la ochi. Cel care va spune ce culoare are caciula lui va fi eliberat.

Dupa un timp, primul savant raspunde corect.

CE? / De ce?

Distractie placuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bombi

Varianta prescurtata:
Trei savanti sint prinsi ca spionau. Militarii decid sa omoare pe 2 dintre ei, iar pe unul sa-l lase in viata ca sa povesteasca ce s-a intimplat. Ca sa decida pe care-l lasa sa traiasca le dau urmatoarea problema:

Iau 3 caciuli negre si 2 albe, ii leaga la ochi si le pune la fiecare cite o caciula (caciulile care ramin se arunca). Ii aseaza in sir indian (unul in spatele celuilalt) si ii dezleaga la ochi. Cel care va spune ce culoare are caciula lui va fi eliberat.

Dupa un timp, primul savant raspunde corect.

CE? / De ce?

Distractie placuta!

Cred ca m-am imbatat deja ca n-am priceput nika

Mergi la inceput