Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

ce nu pricepi? tre' sa zici ce culoare are caciula daca vrei sa-ti salvezi gitul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

bombicica, adica numai primul vede caciulile alorlati doi, cel din mijloc numai pe ultima si ultimu, nu vede nika???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

va scrie bionic woman din pat de spital harley street londra central :D ei - asta da dependenta, ma chiorasc pe un pda ;) si perfuzia e in mana; m-au dopuit, maine ma trimit acasa la laptop si cand ma mai dreg la desktop.

vazui stiri la prima ora - ce balamuc la aeroporturi, bine ca nu mai plecam in vacanta ;) :D

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by voljena

va scrie bionic woman din pat de spital harley street londra central :D ei - asta da dependenta, ma chiorasc pe un pda ;) si perfuzia e in mana; m-au dopuit, maine ma trimit acasa la laptop si cand ma mai dreg la desktop.

vazui stiri la prima ora - ce balamuc la aeroporturi, bine ca nu mai plecam in vacanta ;) :D

Voljena, deci esti gata vulcanizata!!! Intremare usoara si te asteptam pe rind la lap, la desk si la ...una mica Cit despre nebuneala din aeroporturi, chiar ca mai bine n-ati plecat!!!

bombi, cred ca stiu raspunsu' si ti-i trimit la schimb cu broastele, ca-i pacat sa-l pun aci

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by voljena

WOW! FELICITARI Voljeana, inima de leu!!!
si

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

bionic woman insanatosire grabnica!

bombi, ti-am trimis si io PM cu caciula :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Io nu stiu daca mai apuc sa decolez maine, ba e bomba ba e rupere de nori...
Daca dispar sa stiti ca plecasem spre Londra. Mez omaj!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Witchie

Io nu stiu daca mai apuc sa decolez maine, ba e bomba ba e rupere de nori...
Daca dispar sa stiti ca plecasem spre Londra. Mez omaj!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu

I-ai pe frantuzi pina la Pari` si de acolo cu tegheveu pin` in vechiu Albion.Hev a nais trip

Mergi la inceput

Valeeeuuu, uci...astea da peripetii!!! Mai intii cu viza-n parcare, amu' cu alerta rosie!...pfffui, vorba lui yank!!! Hev a nais trip!!!
Sa ne scrii cind ajungi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Am ametit de la invirtit broaste, dar pina la urma am reusit.
Lilanda si-a ghicit caciula, Adela a analizat doar un caz particular.

Mai incearca cineva sau fac publica solutia?

Mergi la inceput