Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Iote ce de lume in poienita! Bravos! Se vede ca se terminara concediile. E o caldura in Bucuresti de nu va zic -- ieri fura 40 gr. batute pe muchie, azi la fel...

Am si io o intrebare la Rayu si Sabinu: mai fetelor cum faceti voi sa va tineti copii nemiscati fie si pret de 2 secunde cit pt o poza? Ca a mea nu vrea neam... Toate pozele din ultima vreme sint miscate si ca vai de ele. Ete..., am si io o problema...

Frumoase foc fotomodelele, nimic de zis...

Si apropo de nimic, fetele de prin Ro - care stiti ceva cum ca de la 1 sept amenzile de circulatie se platesc direct la agentu' constatator ?

Mai (in)viu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Uici, sint fermecataaaa...Scrii tare frumos!

Sinziana, bine ai venit in poienitza! De unde atitia crocodili?

Doruletz, eu sint fan Chartres...Am visat vreo 2 ani la ea pina sa ajung s-o vad, iar dupa ce-am vazut-o, am plecat si mai fermecata... si un pic nemultumita ca n-am putut urma labirintul, pt ca erau scaune peste tot...Abia astept sa pui pozele!

Yankule, bine ai ajuns acasa, de acum s-a dus cu ghinioanele! Merge bine barca noua? Cum il chema pe bebe?

Pozele cu copii sint minunate!!!

Lil, ce veste mi-ai dat...tocmai ce ma tratam cu antioxidanti.

Am fost ieri iar pe www.shukubo.jp/eng/index.html" target="_blank">muntele sfint www.farstrider.net/Japan/Koyasan/Arrival.htm" target="_blank">Koya....minunat loc. Am si citeva poze!

Mai vin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

copii sosi si eu pe meleagurile nordico-vestice...de la paris in loc de bucuresti, ii facui fericiti pe ai mei, ii dusei unde vrea tot poporu roman, la frantzia, eu alergai dupa t-rex, o pozai la versailles unde staturam mai mult din cauza de prieteni stabiliti pe acolo, cu ccc care ocazie realizai ca versailles-ul asta nu e chiar asa mic cum imi inchipuiam ci chiar un orasel pe bune...ii dusei sa vaza turnul cel vestit seara pe 15 august cand fu si ziua lu maman, dar si zi libera in frantzuzia si dadura aia cu niste flashuri pe turn de arata chiar meserias lucru care o impresiona pe maman pana la lacrimi...romanika o ratai anu asta pe motive de mormoloci la capu meu...sunt in plin proces de adaptare la tzara cu steagu ca fantzia dar pe dos!!

in rest toate bune si frumoase, reviu cand o sa va pui si poze cu t-rex imbulinata!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pegasa,cu noroc:))), sau munca de lamurire.si cu f multa rabdare si poze stricate:)sau cand face altceva, mananca prajitura singura de exemplu:D, ceva ce o tine concentrata.

ca la Rayu cand facea Bubu pipi:D

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

lena, bine-ai revenit!!! ...pai tu de ce adaptare mai vorbesti, ca trecu' ceva vreme de cind iejti p-acolo!!!
Irimellu, cine-s piticii astia de gradina??? :-))
Pegasa, hai facem schimb...dau doo zile cu ploaie pe doo cu canciula, da' cu aer conditionat..vrei???
Si adica sa-nteleg ccc ca toata lumea fu' la Chartres, in afara de moi???? Ntz ntz...trebe remedia problema

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

lilanda pai hai incoa daca vrei sa vezi Chartres, e doar la vreo 70km de aci, nu stiu cum ne-a scapat pana acuma.
irimellu, nici noi nu puturam sa facem labirintul tot din cauza scaunelor. Mai ales ca nimeriram si slujba de duminica.

muhahaha, cum facura suedejii sa dea filmul ala la jurnal? parca vad ca dicutau despre "pacea in lume" in timp ce aia se maimutareau pe ecrane

lena, ma bucur ca va placu Pari, poze n-ai?

Sabina, cat mai stati bre la Busteni? tu nu vezi vezi ca toata lumea reveni pe la casile ei, tu ce mai stai in vacanta, doar ca sa ne faci in ciuda? Las' ca ti se arata tie cribda...
Frumoasa poza Sofiei, si fotomodelu asisderea

Apropo de fotografii celebre, cica a murit www.nytimes.com/2006/08/21/business/media/22rosenthalcnd.html?ex=1156305600&en=67fd20c7752432af&ei=5087%0A" target="_blank">Joe Rosenthal, celebrul fotograf de la Iwo Jima.

Mai vesel acu: pe 31 august e ziua prietenului nostru libanez, de obicei la data asta era in vacanta cu familia in Liban (da,da,chiar in sud, acolo-s rudele ) da' cum acuma 'sezonu' s-a inchis mai devreme, a fost nevoit sa se multumeasca oferta turistica din Franta.

I-am cumparat deja cadoul de ziua lui, un DVD cu concertele www.nytimes.com/2006/08/20/arts/music/20ridi.html" target="_blank"> "The West-Eastern Divan Orchestra". Pentru cine nu stie, e o orchestra formata din muzicieni arabi (sirieni, libanezi, palestinieni etc) si israelieni condusa de un israeliano-argentinian, Daniel Barenboim. Ultimul concert de anul asta a fost la Sevilla, luna trecuta, chiar la inceputul conflictului din Liban. Sper ca 'mesajul' sa ajunga acolo unde trebe, va tiu io la curent cu reactia "impricinatului"
gata, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by doruletz

muhahaha, cum facura suedejii sa dea filmul ala la jurnal? parca vad ca dicutau despre "pacea in lume" in timp ce aia se maimutareau pe ecrane

nuhu :-) venira cu solutii concrete "cum sa facem pace in lume" exemplificate prin imaginile de pe monitor :-))

edit: "iubiti-va pe tunuri!" ii deja invechita, doara suntem in mileniul trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

amutirati de tot, va gasii taman pe pagina a doua

Azi se detera premiile Fields, echivalentul Nobelului pentru matematica (apropo, suedezelor, care e adevaratul motiv pentru care nu se acorda Nobelul la mate? sunt reale zvonurile alea picante despre amanti matematicieni sau sunt povesti?)
Sa revenim la premiile Fields
Anu asta fusera 4 premiati (ca in bancurile alea internationale doar ca romanu lipseste):
- un rus bizar www.foxnews.com/images/219440/0_21_perelman_grigory.jpg" target="_blank">Grigori Perelman
- un francez: Wendelin Werner
- un australian: Terence Tao
- alt rus: Andrei Okounov (lu' asta nu-i gasii poza)

Rusu' bizar, Perelman, a refuzat premiul spunand ca acesta ar fi "fara interes". Nu e prima data, cica in 1996 a mai refuzat si premiul Societatii Europene de matematica sub pretextul ca "juriul nu e destul de competent sa-i judece lui lucrarile" (Muhahahahah, imi inchipui ce mutre trebuie sa fi facut aia )
Ceea ce e si mai interesant este ca acest premiu i-ar fi putut aduce 1 milion de dolari din partea Institutului de matematica Clay din Cambridge, fiindca ar fi putut revendica rezolvarea conjecturii Poincaré, una din cele 7 enigme matematice ale mileniului.

gata, mai viu io sa scriu la blogu asta

Mergi la inceput

doruletz iote o gasii pe Miss France :-))

Mergi la inceput

zvonurile cu amanta lu' Nobel care ar fi fost si amanta unui matematician suedez care ar fi putut lua premiul (si deci de aceea n-a testamentat Nobel si premiul pentru matematica) nu au nici un fundament, amanta nu l-a intalnit niciodata pe potentialul laureat al Premiului Nobel in matematica :-) un alt zvon spune ca Nobel n-a considerat ca matematica aduce servicii umanitatii...

Mergi la inceput