Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Voljena, uelcam bec! Insanatosire cit mai rapida! Cum mai, cu perfuzia in mina ai scris pe DC? Asta merita un premiu special pentru 'dependenta'!!!!

Uici, sper ca ai ajuns fara peripetii!

Ce-o fi cu Sabinelu?

Pegasis, distractie placuta la intilnire!

Gata, vad ca s-a revenit cit de cit la normal, cel putin in Europa. Prin Asia a inceput sezonul de taifunuri.

Si un banc:
4000 de furnici s-au suparat rau de tot pe elefant si vor sa-l omoare. Sar toate pe elefant si-i trag pumni īn cap la unison. Elefantul se scutura si 2000 de furnici cad.
Restul de furnici si mai suparate pe elefant īl trateaza cu pumni si picioare. Acesta se mai scutura odata si 1999 de furnici cad.
Cele 3999 furnici vazānd ca una a mai ramas pe elefant striga:
- STRĀNGE-L DE GĀT! STRĀNGE-L DE GĀT!

Va pup, mai vin!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

adela, cum sa cred io ca "agreezi teroristii"? Nu m-am gandit nici o secunda la asa o enormitate, ce vorba e aia??
Io m-am folosit de ce intrebai tu despre Wici ca sa comentez evenimentele, mesajul meu nu-ti era adresat. Intradevar, cand am vorbit despre multiculturalitate m-am referit la discutii mai vechi unde cineva spunea despre sistemul anglo-saxon ca ar fi un model de integrare a musulmanilor (asta in raport cu Franta si cu revoltele din suburbii) dar cred ca nici macar nu erai tu cea care daduse exemplu asta, altcineva trebuie sa fi fost.
In rest, faceam si io comentarii pe marginea a ceea ce se tot repeta peste tot despre "religia pacii" etcetc dar asta nu avea nici o legatura cu vrun mesaj de-al tau nici macar cu vrun mesaj de p'aci ci cu cliseele care se tot vehiculeaza ori de cate ori are loc cate "manifestare" d'asta 'pentru pace' a islamistilor.
Si mie imi pare rau daca s-a inteles altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

bine ca ne lamuriram :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Mai, am auzit eu bine ca unul din suspectii arestati la Londra e convertit la islamism? Adicatelea, nu tu radacini pakistaneze, nu tu nika? Englez convertit la islamism, poate?

Mergi la inceput

cei mai multi din cei 24 arestati is nascuti in Anglia de origine pachistaneza. printre ei se afla un om de afaceri si un student la biologie. unul dintre ei (fiul unui politician de dreapta) care pana nu de mult se numea Don Stewart-Whyte, si-a schimbat numele in Abdul Waheed cand s-a convertit la islam acum o juma' de an. dupa convertire s-a casatorit cu o musulmanca. inca doi dintre ei sunt convertiti la islam. Ibrahim Savant, care inainte avea prenumele Oliver si Umar Islam, inainte Brian Young.

unul dintre cei arestati a fost eliberat in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Am ajuns cu bine dragilor, avionul a plecat cu 25 de minute intarziere ca o desteapta s-a strecurat cu o gentuta mica neagra la bord si se apucara sa perchezitioneze avionul. Foarte complicat de mers 2 ore jumate cu plodu in brate, boeingurile astea sunt foarte inghesuite. Ma rog, am aterizat la timp fara peripetii am mai stat 50 de minute dupa bagaje dar nu am avut nici un fel de probleme, peste tot m-au bagat in fata ca eram cu a mica atarnata de gat. Daca nu as fi stiut ca au avut probleme la Heathrow cred ca nu m-as fi prins. Toti pareau extrem de linistiti.
Ne e cam frig ca suntem printre dealuri foarte inalte (tata zice ca-s munti) dar rezolvam zilele astea cu ceva hainute mai groase.
Multam de grija!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu

Mergi la inceput

'neatza!

acum am citit ca mai susamintitul Don Stewart-Whyte alias Abdul Waheed, 21 ani e frate dupa mama cu supermodelu' Heather Stewart-Whyte, 36 ani care spune ca nu l-a intalnit niciodata. tatal Doug Stewart-Whyte a murit acum noua ani.

stiati ca arestarile se datoreaza politiei secrete pachistaneze care l-a arestat pe Rashid Rauf, 25 ani, in Pachistan unde locuia din 2002 chiar in momentul in care voia sa le trimita celor din Londra un sms cu "atacati acum!" ?

... si ca in Italia la Roma, Milano, Venetia si Neapole s-au facut 40 de arestari prin cafenele de internet. arestarile au fost facute in urma restarilor din Londra dar acestia nu sunt banuiti oficial de terorism ci 28 dintre ei au fost arestati pentru ca se aflau ilegal in Italia si 12 pentru furt. in acelasi timp 114 cetati straini au fost obligati sa paraseasca Italia.

si iacat-o si pe www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,870701,00.html" target="_blank">Suri :-) astia zic cc ca acolo se vede Suri in pampers. io nu vaz nimic. ma-ntreb astia nu ies cu copilu' la plimbare? Suri e tzinuta-n casa de patru luni?

tatuaju' lu' www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,869532,00.html" target="_blank">Posh geaman cu al lu' David de pe mana, e vizibil de cand cu noua frizura. textul e pe ebraica si e din Biblie, din Cantarea Cantarilor si zice: "Prea iubitul meu este al meu, si eu sint a lui" ... si continuarea zice: "el isi paste turma intre crini" ... de ce nu si-or fi tatuat tot versetu'?

Mergi la inceput

Witchie, concediu placut! esti in concediu, nu?

ce-o fi avut desteapta-n gentutza? sigur ceva de care nu se putea lipsi cele doua ore jumate nu si-o putut goli continutu' intr-o punga transparenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Voljena - multa sanatate
Laura - stiu sigur ca ai sa o scoti la capat si cu fruntea sus.
Ca atata am apucat sa citesc...pe restu va pup indesat, multam de info cu pastila, deci de acu joi joi joi joi (este foarte posibil sa tin minte numa joi si sa nu mai stiu ce trebe sa fac joi :D).
In alta ordine de idei - care ii treaba prin alelalte aeroporturi, zboruri? Treaba asta cu bagaju de mana niet e numa Anglia-USA si inspre/dinspre Anglia (ma rog, GB) sau i a apucat rabia si prin alte parti?
Mai viu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza
Witchie, bine ca ai ajuns cu bine si cu...toate produsele la destinatie :-)) Vacanta placuta si poate ai timp sa mai intri pe aici..
Am citit si o presa in care scrie ca domnu' White avu' mari probleme cu beutura si alcoolul si ca era un scandalagiu notoriu pina s-a convertit la islam...are numai 21 de ani si cica ala insurat cu o musulmanca e de fapt "Savantul"!!! Toti trei englejii de engleji, convertiti la islam, erau prieteni si au fost arestati la aceeasi adresa.
Nu pot sa spun decit bravo autoritatilor pakistaneze!!!
In alta ordine de idei, cica ONU a votat rezolutia de incetare a focului in sudul Libanului, rezolutie aprobata si de premierul israelian, ceea ce inseamna ca, cel putin teoretic, razboiul e pe sfirsite.

Ati auzit de sau ati vazut www.imdb.com/title/tt0379593/#comment" target="_blank">"The Yes Men"???
Pupi si weekend placut!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput