Tocmai am fost la medic sa-i cer niste anticonceptionale pentru concediu, ca pana acum nu am luat deloc. Mi-a recomandat Karissa, care cica nu ingrasa (am ramas dupa prima sarcina cu un surplus de vreo 6 kilute). A luat cineva pilulele astea? Cum sunt, ce efecte secundare au?
Candy si Eric (1 1/2 ani)
Nu scrie pe prospectul pilulelor?caci ar trebui sa scrie si efectele secundare,sau doctorul trebuie sa stie despre ele.
bita doina
Sigura ca scrie pe prospect si difera de la organism la organism, dar ma intereseaza cazuri concrete.
Deci: Ia cineva Karissa?
Da. Iau eu de 2 luni.
Mie imi plac f mult: nu am greturi, nu ma simt umflata, nu m-am ingrasat; in plus, de cand le iau nu mi se mai unge parul (inainte spalam parul tot la 2 zile; acum nici la o saptamana nu e uns).
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Daca vrei sa ai mai multe pareri cauti pe google unde nu trebuie decat sa scrii numele anicoceptionalului si vei gasi o multime de site-uri u7nde cei care le-au incercat si-au spus parerea.Asa am facu si io cand mi s-au recomandat Diane 35.Cantaresti toata informatia si vezi daca vrei sa le iei sau nu.