Urgent - AC Karissa

Urgent - AC Karissa | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

Tocmai am fost la medic sa-i cer niste anticonceptionale pentru concediu, ca pana acum nu am luat deloc. Mi-a recomandat Karissa, care cica nu ingrasa (am ramas dupa prima sarcina cu un surplus de vreo 6 kilute). A luat cineva pilulele astea? Cum sunt, ce efecte secundare au?

Candy si Eric (1 1/2 ani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Nu scrie pe prospectul pilulelor?caci ar trebui sa scrie si efectele secundare,sau doctorul trebuie sa stie despre ele.

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Sigura ca scrie pe prospect si difera de la organism la organism, dar ma intereseaza cazuri concrete.
Deci: Ia cineva Karissa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Da. Iau eu de 2 luni.
Mie imi plac f mult: nu am greturi, nu ma simt umflata, nu m-am ingrasat; in plus, de cand le iau nu mi se mai unge parul (inainte spalam parul tot la 2 zile; acum nici la o saptamana nu e uns).

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Daca vrei sa ai mai multe pareri cauti pe google unde nu trebuie decat sa scrii numele anicoceptionalului si vei gasi o multime de site-uri u7nde cei care le-au incercat si-au spus parerea.Asa am facu si io cand mi s-au recomandat Diane 35.Cantaresti toata informatia si vezi daca vrei sa le iei sau nu.

Mergi la inceput