Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Sa va mai spun despre Tudor. Din pacate el nu mai stie ce-i aia mers de-a busilea. Si mie asa imi placea sa il vad cum merge leganandu-si funduletul sau sa vad cum aparea dupa tocul usii jos de tot un cap de bb. La spatele scaunului de masa e o plasuta pentru jucarii unde tinem jucariile de dimensiuni mici. Ei, in ultimele 2 zile dupa ce se baga sub scaun ca sa umble la jucarii, vroia sa se ridice in picioare ca sa plece, si dadea cu capul de scaun. Urla ca-l doare si incerca inca o data sa se ridice. A trebuit sa-i arat eu mersul in 4 labe.
In ultima zi la tara am capatat si prima julitura in genunchi. A tot avut el vanatai de cand mergea de-a busilea, dar asta e prima julitura in genunchi, asa ca la carte.
Si mai nou a invatat sa se urce pe canapeaua din sufragerie. Trebuie sa il filmez odata.

Eu una am impresia ca e un "atlet fara creier". A mers repede, dar n-are rabdare sa se uite pe cartea cu animale cum zicea Emaaimee ca sta Oani la "citit". Degeaba ii arat eu calul ca el da pagina repede. Nici nu stiu ce a retinut de la tara. Bunicii mei sunt batrani si animale multe nu mai au. Oricum stie cainele si pisica.

Nu mai vrea sa stie ce e aia "nu e voie". Se uita la mine si face in continuare. Are ce are cu priza, scoate hainele din sertare (chiar si-a prins si mainile), umbla in toate dulapurile, e dezastru.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Urez si eu tuturor bebelusilor nascuti la sfarsit de iulie si inceput de august! Imi pare rau ca nu am fost in Bucuresti ca sa urez personal.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Sint foarte mindra de fata mea, e o dra asa delicata si generoasa, sa mi-o tina Dumnezeu tot asa!!!! In parc, ne tot intilnim cu diversi copii, dintre care 2 fetite, c-o luna mai mari, una poloneza, Jessica, cealalta turcoiaca, Hazel. Mai frate, amindoua cum imi vad ingerasul, trosc dau s-o plesneasca, sa-i bage mainile in ochi, saracele mamici se simt asa rusinate. In schimb, Dragostina mea, ca salutare cind le intilneste, le zimbeste, le miroase florile or imita pisicile de pe hainute, ba chiar le-a si intins de buna voie jucaria ei cea mai draga, cocosul.
Azi am cunoscut o a treia, tot poloneza, tot jap pe fata mea....dar cum s-a facut c-a aparut si Jessica, si da-i la palme si zmotoceala de par, una intr-alta...a iesit cu mult plins, a fost razbunarea soartei
In alta ortdine de idei, Yasmin si-a facut program, trezirea e la 8, pe la 12 doarme somn unic cam de 2 ore, + sau - 30 min, iar de noapte adoarme pe la 9-10. Trezirile nocturne continua cu si mai mare amploare, nu-i de la dinti or vreo alta meteahna, pur si simplu a devenit viciu, vrea sa ma stie acolo inainte de-a se cufunda inapoi in somn. Cum amindoua adormim la loc cu viteza sunetului, nu ma mai consum si nici nu mai caut solutii, va decide ea cind a sosit clipa.
Cu haleala, putina mincare solida, mai mult lapte. Daca nu maninca, gata, nu mai insist, ii spun mama, cind ti-e foame ma anunti tu, da? O las in pace si cind devine agitata si nemultumita chiar de-i acord atentie maxima, e semn ca-i chioraie matele insuportabil. Nu ne mai enervam reciproc, asa foame cum ii e nu serveste decit 125 gr, in general, dar macar am scapat de urletele ei si nervii mei. Cina o cam sare, mai baga la ghiozdan niste paine, bucatele de brinza, rosii, i le las pe masuta, le joaca ea pe degete si gura dar le cam gasesc maruntite pe scaun sau pe jos apoi.
Noi am scapat de calduri, iarasi e vreme tipic londoneza....ceea ce va dorim si dvs.

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Andreea, eu sint mare admiratoare a atletului tau, l-am sorbit din ochi la fiecare filmulet, chiar a fost fruncea, cum patrula in 4 labe cind Dragostina se juca in nisip s-apoi cum alerga prin casa de nu-l mai prindeati!!!!sa nu mai zic ce frumusel e, autoportretul acela de la mare m-a pus pe ginduri, tinem legatura, paote intilnim copiii cind or creste.
Am observat ca yasmin nu invata (sau nu dovedeste) decit ce-i place, animalele le stie ca pe apa, ce fac, le si nuanteaza vocile, se pisiceste subtirel, trage nsite ragate gen tigru din fundul gatului samd.....dar la chestii gen ochi, urechi samd, nu e incintata sa raspunda. nasul doar il prezinta mereu, ca facem Beeep pe el, si fireste limba si dintii, in rest mai rar prindem cite-un ochi sau alte parti corporale.Sigur le stie, doar ca nu vrea sa le arate.

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!

Anis- am vazut ca deja ai facut cerclajul. Iti doresc multa sanatate si sarcina cat se poate de usoara si sa fiti sanatoase toate 3!! Si spor la pasi micutei Ingrid, sa prinda fata curaj!!!

Cryna- multumim mult pt urari!!!! Si ma bucur mult ca sunteti mai bine! Si eu va doresc sa nu mai raciti prea curand! Pupici!

Cin- distractie placuta la socrii- sper sa-ti priasca racoarea si sa vii cu o dispozitie mult mai buna! Si baietelul tau sa vina cu pofta de mancare mai...diversa, nu numai paine! (si Mario face fite, nu mai papa lapte decat greu de tot si putinel, papa 100g de fructe, cam la fel piure de cartof, ca asta e singurul pe care-l mai accepta si iaurt danonino cat de mult se poate....) Cu turta/mot se ocupa exclusiv nasa, tu te-ai ocupat cand l-ai facut! Glumesc si eu.... Ea tb sa-i cumpere hainute din cap pana in picioare, sa ii ia turta si funda pt mot, si sa ii ia cate ceva pt pus pe tava. Petrecere frumoasa!

Diana- abia astept! Multumim pt pupici si va intoarcem si noi multi de tot!!!!

Yasmari- tare frumos tb sa fie ce pov tu, la noi nu este asa ceva... sau cel putin eu nu am vazut! Pupici multi! Si ca sa auzi si de bine de la noi, exclud azi faptul ca maraila al meu tot face mofturi la papa si are febra dimineata si voi spune numai ca pe zi ce trece il iubesc tot mai mult si imi dau seama din ce in ce mai tare ce copilas minunat mi-a dat mie Dumnezeu! Sunt o mama tare fericita si sunt f mandra de baiatul meu....deh, ca orice cioara care isi lauda puiul! Dar ai vrut sa auzi si cuvinte frumoase nu numai plangeri..... Pupici!!!!! Cand ramai fara net si cand te conectezi la loc? O sa ne fie tare dor de tine!!!

Ema.nu.ela- eu l-am tuns pe praslea la ciufolici si a fost tare bine! Am nimerit si un tip care era f atent la ce facea, cum misca Mario un mm se oprea sa nu taie baiatul... si are o viteza....in 3 min era tuns! Dezinfecteaza si sculele sa nu te gandesti la cine stie ce...profesionisti intradevar!!! Succes!

Joker- pai pe caldura asta tu mai ai chef si de goblen??? Pai eu asa as sta intinsa la racoare daca as avea timp...asa sa stau si eu degeaba si sa nu fac nimic...nu ca ma omor eu cu prea multa treaba dar tb sa stau lipita de babuinul meu ca sa nu chitaie de suparare.... puiul meu iubit!!!

Mergi la inceput

Yasmari- pai nu cred ca e prea relevant cum ai masurat tu...tb sa stea culcata si daca o mai prinzi si cand se intinde.... Cand stau in picioruse, oricat de drepti ar sta tot nu e la fel ca atunci cand se intind! Iar pt dimensiuni...lasa fata sa creasca cum vrea si in ritmul ei propriu ca nu e nici o graba! Fiecare copilas are ritmul lui de dezv, nu sunt toti la fel! Pupam micul fotomodel! Cu mobilul...e faptul consumat acum, dar sa stii pt viitor daca mai patesti, si eu cred ca se va mai intampla (nepoata mea il tinea de antena pe al surorii mele si il scufunda pasionata in castronul cu apa al catelei...) ca nu tb sa-l deschizi o zi sau cam asa, pana nu se usuca sigur, ca altfel face scurtcircuit si ....la revedere! Asa ca spor la cump de telefon...sau cine stie? Poate ai noroc si merge!!! Iti tinem pumnii! Acum am citit si mai departe....pai Mario al meu nu imita nici un animal...e drept ca nici eu nu prea l-am invatat cum face fiecare....si nici partile corpului nu mi le arata desi i le repet de zeci de ori.... stie sa dea nasucul la pupat, sa scoata limbuta la cerere si...cam atat. Iar daca latra cateaua, bineinteles ca vb cu ea de mama focului! Si cu toata lumea intalnita pe strada..... Dar cam atat! Azi de ex a venit un cersetor la geam la masina si a ras la el si el....a ras si el cu nenea acela, ca asa e el, daca razi la el putin....e topit!!!! Pupam fata ta finuta si delicata si sa nu o mai loveasca fetele alea...sa se bata intre ele daca le place asa...

Monai- multumim pt ideea cu amprentele, o sa fac si eu la fel ca tb sa fie tare frumos!!! Si va tinem pumnii cu vaccinul sa nu aveti efecte secundare! Pai si de ce nu plecati la munte dupa ce il faceti? Iti e teama? Ca si daca fce febra nu e la fel daca face aici sau acolo? Pupici si sanatate!

Kasi- spor la pasi, sa faca cat mai multi si siguri!!! Cu dintisorii...noi avem 6 de ceva timp si acum ne mai chinuieste unul, dar cu olita....m-ai lovit rau! A facut el un pipi intamplator si de stat ar sta el pe ea un timp, pana se pliciteste dar de facut nu stiu daca ar face.... ca eu am numai gresie si parchet si un covor mititel rau unde as putea sa-l pun, dar de maine promit sa o fac ca sa nu mai am mustrari de constiinta! Ca nu l-am mai pus de multicel.... Dar mai e vreo mamica care nu-si spala puiul pe dinti? Ca eu ca mama denaturata nu am facut-o inca, dar cu racelile astea dese si oracaielile de rigoare parca nu-mi mai vine sa-l chinuiesc si cu asta.....

Deny- pai eu nu am fost f inspirata, dar asa, daca aduni de la mai multe poate faci o lista mare.... Bani (euro+lei), card, chei de la masina, telefon mobil, pix, carnetel, carte, floare, mancare (au pus cumnatele mele dragi ca le era frica probabil ca e slab si tb sa puna mana pe mancare...) si cam atat....se puneau mai multe...surubelnita, scule, etc dar eu.... Petrecere frumoasa maine si spor la alegeri!!!

Andre_ea- pai si ce a papat Tudor daca nu a vrut neblenduit? Oricum bine ati revenit si ma bucur ca v-ati simtit bine!!! Iar cu incapatanarea......avem baieti si ei asa sunt..... si Mario face la fel mai nou la nu e voie, ba daca insist ma si bodogane si tot isi vede de treaba! Iar cartile am noroc daca doar da paginile si nu o scutura putin sa o arunce....asa-s baietii!!!! Pupici pe julitura puiului mic sa treaca repede!!!!

Mergi la inceput

Vad ca am terminat deja de citit....repejor azi, se apropie sf de sapt.... sper sa frumos, nu numai cu ploi cum se tot anunta.... sa eu nu sunt suficient de bronzata!!!! (nu dati cu rosii dar mie imi place tare mult caldura!!!!) Va doresc weekend placut tuturor si sa fie asa cum il doriti voi!!! Pupici la mamici si copilasi dragalasi si sa nu uitam si burticile.... 3 la numar!!!! Si noapte placuta si linistita!!!! Pupici tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!

Simona, nu de reactii mi-e groaza, dar suntem programati pentru ora 13, probabil vom termina pe la 14, deci ar mai fi cam jumate de zi, maine iar jumate de zi ca ne-am intoarce la un moment dat, chiar nu merita oboseala (facem si vreo 2h pana acolo). Plus ca timpul nu e prea bun, la noi a tot plouat zilele astea. Amanam excursia, desi parca vine toamna, asa vreme naspa este.
Nu te-am felicitat pentru masina, s-o stapanesti sanatoasa si sa nu ai veci probleme. Pupici si lui Mario, sper ca daca ii faci analizele sa descoperi odata sursa starilor febrile pe care le are.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

neatzaaaaa...ce bine a fost ca a plouat azi noapte....eram azi noapte pe balcon, si eu si sotul, scosesem nasurile la racoare...Edutz a dormit regeste.

uitasem ca e sambata, se topeste toata lumea de pe aici..am ajuns codasii clubului...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La mulți ani! pentru primul anișor

** EMMA ANDREEA ** [ Katink ]

** JULIA ** [ cipcipcip ]

** ANA MARIA ** [ brianamica ]

** LAURA STEFANIA ** [ bAly ]

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>