Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

poze turtaaaaaaaaaa ...& petrecere 1an!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anis_girl26/album?.dir=4baere2

AniS 15+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

..vazut poze, pupam motata caraghioasa...superba rochita, se pare ca s-a distrat de minune

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Emanuela, legat de anemie, dr pediatru ne-a zis ca orice copil la vasrta asta are o mica anemie, care este absolut normala, pt ca sunt in crestere. Sper sa fie bine la voi

Anis, super poze si motata si mami

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 12+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Emanuela, unde ai depus tu dosarul? In Bucuresti? Ca eu am sunat acum si la primarie si nu mi-au zis nimic de o cerere pe care sa o iau de la ei si sa o completeze angajatul?
Cum i-ai facut analizele Mariei, ai tinut-o nemancata?

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Nique si eu tot de la Primarie am luat formularul, si adeverinta. Eu stau in sect 2, si am fost la un centru, langa mine, care apartine de Primarie

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Albinutzza, eu stau in sectorul 3 si e ff departe primaria ! Ar fi culmea sa ma plimbe de nu stiu cate ori pt hartii!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

nique15,
pentru sectorul 3: e o sectie speciala pe bd. 1 decembrie. nu mai stiu numarul dar sa-ti explic cumva ca oricum nu e la strada ci printre blocuri.
stii unde e sectia financiara de pe lucretiu patrascanu? de-acolo iesi inspre 1 decembrie pe la piata Diham. cum treci de piata Diham, e o cladire pe stanga chiar inainte sa ajungi in bulevard. dupa cladirea asta e si un loc de joaca mic topogane.
sau daca vii pe 1 decembrie, intrebi tot asa de piata si cand vezi topoganele o iei pe straduta aia.

daca nu stii piata Diham intrebi de ea apoi e relativ simplu. daca ai nevoie de copii xerox vezi ca e o toneta in piata ca aia n-au.

Mergi la inceput

pe maria n-am tinut-o nemancata. ca nu i-am facut glicemia.
s-a trezit ea pe la 6.30, i-am dat sa pape laptic, si la 7.30 am iesit pe usa cu ea. am ajuns pe la 8 la clinica era aproape liber. ne-au primit imediat si in 5 minute gata. am luat si un pampers cu kk proaspat de dimineata si i-am pus acolo intr-un recipient la wc. le-am parfumat alora wc-ul :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ema.nu.ela

nique15,
pentru sectorul 3: e o sectie speciala pe bd. 1 decembrie. nu mai stiu numarul dar sa-ti explic cumva ca oricum nu e la strada ci printre blocuri.
stii unde e sectia financiara de pe lucretiu patrascanu? de-acolo iesi inspre 1 decembrie pe la piata Diham. cum treci de piata Diham, e o cladire pe stanga chiar inainte sa ajungi in bulevard. dupa cladirea asta e si un loc de joaca mic topogane.
sau daca vii pe 1 decembrie, intrebi tot asa de piata si cand vezi topoganele o iei pe straduta aia.

daca nu stii piata Diham intrebi de ea apoi e relativ simplu. daca ai nevoie de copii xerox vezi ca e o toneta in piata ca aia n-au.

Nu cumva e Piata Minis???

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

nique,
scuze, e piata minis vorba albinutzei. eu nu prea le am pe-astea ca nu stau in zona.

Mergi la inceput