Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salut fetelor
MIRELUTA, du-te maica la doctor, ce astepti? Lasa naibii totul si ai grija de tine, ca nu iti ridica aia statui la Spania acolo!
Gandeste-te la Dani ca are nevoie de o mamica sanatoasa!
MONI, si la mine parca e satra in casa. Sufrageria e plina cu tarc, saltelute de joaca, jucarii aruncate peste tot, patura pusa pe jos ca de, se arunca copilul de pe canapea, nu mai pot sa il tin acolo!
ANA S, mare crescu Tiberica! Nu imi vine sa cred ce mare s-a facut. Cat despre catei, imi vine sa ii pup in botic de frumosi ce sunt!
GIO, nu te mai stresa atat cu nunta, lasa ca va fi bine! Ai sa vezi, nu are rost sa ai emotii, o sa fiti amandoi niste miri superbi!
ANA de France, misto faza cu gratarul, lasa ca e bun la casa omului, chiar daca nu prea ai unde sa il folosesti.
BEE, naspa cu frana de mana, sper sa o rezolvi repede si ieftin mai ales.
NICO, piatra la frana? Bine ca ai descoperit-o la timp! Ma miram io sa se strice asa fara motiv, ca stiu ca Chevrolet e firma serioasa.
Ma duc la germana mea, fi-miu invata si el, dar pe covor, invata cum sa chinuie jucariile si sa se tarasca dupa matze.
la fete si bebei.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Fetele..asa am facut..Acus am pus la fiert..si dupa il pun la sticle..si mai fierb la bain marie si sticlele...ca sa fiu sigura ca rezista...
Saru'mina pentru help...

Mergi la inceput

Andutu...spor la germana...poliglot il face maam pe frumuselul Mark...

Mergi la inceput

Ana de France..cum va descurcati draguta cu caldurile???Ca am auzit ca si la voi..e jaleeeeee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moama Nico dar chiar ca te-a apucat harnicia! Sa faci bulion pe vremea asta! Sau suc de rosii....whatever. Noi nu am mai facut asa cevaaaaaaa de muuult timp. Si nici nu fac. Mai facem vinete si ardei ca sa punem la congelator, dar nici p-alea nule facem aici. Macar le fac la tara ca e mai bine. Bravo tie!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Nicole, te-au lamurit fetele. Eu una as pune si aspirina, pt orice eventualitate. Harnica mama are Daria.
Andiaroro, dispunem de tarc, dar in el doar doarme fata mamii. SI ziua e doar solutia de avarie, cand tb sa ajung si eu la toaleta sau in bucatarie sa beau apa sau mai stiu eu ce tb sa fac urgent si nu pot cu dansa in brate (ca in rest nu plec de langa ea). Urla cand o pun cu jucariile in tarc, de zici ca o bat cu urzici. Urla ce urla, se potoleste cat de cat, se ia cu treaba, rezolv si eu ce aveam de rezolvat, vin si ma uit la ea fara sa ma vada. SI nu tiu cum reuseste dar problema idilica se termina intotdeauna tot prin lovire. Se ridica evident pe margini in picioare, se arunca pe spate si de la inaltimea aia se loveste de articulatiile de sub patut (chiar daca am o salteluta subtirica la pat). Asa ca Ana mea e caz clar de boala numita "numai cu mama" bot in bot, vesnic. Sigur trece boala asta?

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bee trece mama, trece...peste vreo 17 ani juma!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, LILIANA! Sanatate si fericire iti doresc, alaturi de cei dragi! Pupam Papanasul, in special! Tot nu ne-ai spus ce jucarie este aceea pe care o conduce si danseaza cu ea...

Nicole, bine ai revenit! frumoasa patanie, n-am ce zice! Bine ca s-a terminat cu bine! Pupici la papusica!

AnaS, mai ce frumusete de baiat ai!

Janina???
Daniela???
Luna noua???
... si celelalte fete absente, dati un semn mic ca sunteti bine.

Giova, n-am citit PM-ul, acum poate reusesc.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Unde-s caniculele de alta data? sau dupa cum zicea cristi azi de dimineata: cred ca vine toamna!ca sa nu zic prosti am facut o mica incursiune pe balcon la termometru: 21 de grade, ieri au fost 19 si am iesit cu alexandre cu maneca lunga si sosete ca nu se stie......a fost vreo saptamana in care nu am iesit ziua din casa ca ne topeam( decat pe la 9 seara prin padure), iar la noi e ok, nici macar nu e caz de AC in casa........e drept ca noi am schimbat V regiunii parizene cu E si aici intodeauna e cu 1 grad mai putin si, dupa cum ziceam, mai stam si langa padure, asa ca mai adie racoare de acolo. Oricum, caldurile si zapezile de aici sunt discutabile fata de cele din rom. in primul rand ca astia nu-s invatati deloc cu variatii mari si de aici toata degringolada in ambele cazuri si apoi e f diferit de rom: mie mi-a fost mai frig aici la -5 ca in rom la -20 si la fel si cu caldura.......ma rog, aia din S frantei nu se plang ca la ei e mereu asa........acum nu zic eu ca nu e cald, dar pb cu mortii iarasi e complicata, cum eram in spital din cauza de masele de minte, am citit de plictiseala ferpare cu mortii din 2003(era imediat dupa "marea canicula", pe care noi o ratasem ca fusesem in vacanta)......booon....cea mai juna decedata avea 85 de ani........acu sa nu ma intelegeti gresit, bunica are tot atat si o iubesc la nebunie si vreau sa traiasca inca multi de acu inainte mai ales ca in mom asta chiar e la spital, dar toata lumea stie ca pers in varsta sunt mult mai fragile in cazuri din astea....in sf, acum imediat se fac comitete si comitzii.ii admir pentru mobilizarea asta, care pe noi ne amuza cumva. interzic irigatiile, spalatul masinilore, etc, etc, dar pana la urma nu poti controla chiar tot si in nici un caz clima

suc de rosii......mie mi-ar placea sa ma jos nitel de-a conservele, dar mi-ar exploda bugetu de mancare
Anda - nu rata nici o limba europeana ca o sa-ti prinda bine.
Bee-astept adresa de mail si vin cu detaliile(daca vrei iti dau si poze cu inculpatii).pb ta ma depaseste....cand alexandre e marait si nu vrea jos si e musai sa-l parchez pt mai mult timp ma intind si eu langa el si uite asa se linisteste si la un moment dat pot sa ma care si sa-mi vad de ale mele, dar la faza cu loviturile nu prea am solutie.poate doar sa-i faci invelitori la tarc

si ma linistitesc ca vad ca fac singura jumate de capitol in ritmul asta, dar a adormit maestru mere cand am vrut sa ies afara cu el si imbracata ca o doamna ce sunt ce pot face si eu
ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Ana de France...asa fain povestesti...Ca si Bee..
Zi asa..ne scriai imbracata ca o Doamna..in timp ce minunatul..tragea la aghioase..frumos...

Mergi la inceput